שירשור בריאות

יעל י

New member
דורבן ברגל...

אחרי חודשיים של כאבים בעקב ימין הובחן באופן סופי ע"י צילום שזה מה שיש - דורבן. גם ברגל שמאל אבל הוא קטן מאד ולא משמעותי ולכן לא מפריע. נכון לעכשיו קיבלתי כדורים (אטופן 600) והפנייה למדרסים והבנתי שאם הכדורים לא יעזרו אז יתנו זריקה ואם גם היא לא אז ניתוח יש אולי מישהי שמכירה את הנושא ויכולה לתת עצות וטיפים...

יש לי חברה שסובלת מדורבן ברגל

גם לה הומלץ לעבור ניתוח אבל היא החליטה בשלב זה לדחות. במקום זה היא קנתה לעצמה נעלי התעמלות עם כריות אוויר. היא אומרת שזה מקל מאוד. אולי שווה לך לנסות? דרך אגב החברה שלי הפסיקה לנעול כל נעל אחרת בשלב זה. לגבי האתופן את יודעת שאת חייבת לקחת אותו רק לאחר ארוחה מלאה?

רותי770

New member
לי היה דורבן ברגל

גם בעקב ימין
זה היה בזמן ההריון הראשון, השתמשתי בתחבושת אלסטית וחבשתי את הרגל, לא זוכרת אחרי כמה זמן אבל זה היה זמן קצר , ה'דורבן' עבר דרך אגב, יש לי פלטפוס ברגליים, אולי זה גם קשור, בשנים האחרונות אני הולכת רק עם מדרסים

רותי770

New member
זה קרה לי בהריון אולי בגלל העליה הגדולה במשקל

שפתאום נהיה 'עומס' על הרגל

יעל י

New member
אני לא יודעת בדיוק איך להסביר מה זה...

בצילום נראה שיש מין שפיץ בעצם,מסובב כזה בכל אופן מדובר בכאבים חזקים מאד וקשה ללכת ולדרוך והאורטופד אמר שזה לא קל בכלל ויש מצב להגיע עד ניתוח אפילו... מקווה שלא...

בגרגון הרפואי זה נקרא אוסטאופיט

זה נובע מהצטברות של מלחים ונוצר כפי שיעל תיארה מעין שפיץ/קוץ שלוחץ על העצב וגורם שם לדלקת...גם אני עברתי את זה לא נעים...

../images/Emo51.gifיעל וערדניקית..[יש לי חיבה לערד../images/Emo23.gif]

אני שואלת כי גם לי לעיתים יש כאבים לא ברורים.. הרופאים לא יודעים מה זה

דורבן זה לכל החיים עם הזמן לומדים

לחיות עם זה. יכול להופיע רק ברגל אחת או בשתיהן גם יחד. אני יודעת שהפתרון היחיד הוא באמת ניתוח.

קרמבו 112

New member
האמת יקירה קודם כל החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif

פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה
דורבן ברגל... אין לי מושג מה זה בכלל כך שלא יכולה להציע לך כלום מלבד רפואה שלמה יקירה נשיקות וחיבוקים

למעלה