שירשור בקשות :)

CaMiLa TqM

New member
שירשור בקשות :)

כל פעם שמישהו צריך משהו שיבקש כאן חחח:) אני צריכה בקשה לינק לפורום הראשי הזמני.. משום מה יש לי 2 לינקים ושניהם לא עובדים

talushh1

New member
לאלאלא

זה הרישמי...שלא עובד כרגע... הנה הזמני:] http://members.lycos.co.uk/sevila/phpBBHeb/index.php?sid=02a64b136068a43da95246ec077ee9a0

לורד מורגשטיין!!!!!!

את חתיכת כלבה צבועה מה את משחקת אותה כיאילו פתאום את חברה שלנו (שלי ושל כל הבנות שהיו איתך בכיתה) שמעתי שליפני שעזבת את הבצפר את ריכלת על כולנו אז יותר בחיים שלך אל תדברי איתי שמעתי כל מה שאמת על הכיתה שלנו לשעבר שלך ויש לך מזל שעברת כי את לא יודעת איך הבנות בכיתה חמות עלייך!!! מגעילה אחת

Charmed Galia

New member
זה בדיוק המקום לפתוח את זה../images/Emo11.gif

את הבעיות הכיתתיות שלכם תשאירו לאיסיקיו ומסנ' ולא לפורום גיים בויז מה הרעיון הטיפשי הזה להביא ת'בעיות ות'ריבים של בצפר לכאן
אף אחד ובוודאי לא פורום שלם צריך להיות נוכח לריבים כאלה תפתרו את זה ביניכן

גמלי יש בקשהה:)

למי יש את הגייםבויז במצעד ובנבחרי הילדים?? למי שיש שישלח ליי פליזושש...:) 257591566> האיסי שלי. 14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אושרי ואדם> חיי

Roti Toti

New member
אממ..../images/Emo73.gif

למישהו יש את הכתובת של הפורום של אושרי?

גאיוש יש לי תפורום של אושרי

שהמנהלת היא לירויוש בחיים שלי.. אם את רוצה שלחי הודעה מאמי... אני ישלח לך.. למה אני לא מוצאתעכשיו תכתובת.. אבל בכל זאת אני יפרסם את הכתובת באתר... 14.2> פגישה עם הגייםבויז המושלמים... אושרי ואדם> חיי

בבקשה מאמי...

תודה לך...>> כל הכלל.. השגמת לי חלום.. חיחיחי :) 14.2>> פגישה עם הגייםבויז.. אושרי ואדם> חיי

CaMiLa TqM

New member
יש לי את נבחרי הילדים בוידאו

ואין לי איך לעלות את זה סורי חח אתן מוזמנות לבוא לראות אצלי

לכולם..../images/Emo41.gif

תכנסו לאתר שלי פליז פליז פליזזה על הגיים בוזי(כמובן)...חחחח..תגיבו ותכנסו לרשימת חברים..
לאב יו

CaMiLa TqM

New member
חחח שירן בכיף אני אומרת חחח

אבל רק חמישי הבא כי יום ראשון אני נסועת לטיול וכל השבוע אני עסוקה טילים עם ההפקות

יחיחיחיחיח איזה חמודה:)

אבל איפה.. יחיחח... בבקשה שימי פליזוששש...אני מתה לראות את זהה:) תודהה חמודהה שליייי...... 14.2>> פגישה עם הגייםבויז המושלמיםם אדם ואושרי> חיי

למעלה