שירשור בדיחות...

devilz

New member
שירשור בדיחות...

מרצה גס רוח מגיע לשיעור יחסים בינלאומיים ומספר: "מחר תעגון בנמל המסריח שלנו נושאת מטוסים של האמריקנים המפונקים וכל המלחים ירדו לחוף כדי לחפש נשים לזיין!" כמה מהסטודנטיות שנמאס להן מגסות רוחו, קמו ועזבו את השיעור לאות מחאה. המרצה צעק לעברן: "היי, לאן זה? הספינה מגיעה רק מחר..."
 

R e A

New member
*מנסה להזכר איך זה הולך*

אדם יהודי נכנס לבית כנסת בניו יורק ופונה אל הרב: "אדוני, האם תוכל לקיים טקס קבורה עבור הכלב שלי שנדרס אתמול?" השיב לו הרב: "מצטער, אנחנו לא יכולים לעשות טקסיים דתיים לבעלי חיים, אלא רק ליהודיים. אבל אתה מוזמן לשאול בכנסיה ברחוב ליד אם הם יהיו מוכנים". שאל אותו היהודי: "ואתה חושב שהם יהיו מוכנים לקבל תרומה של 75 אלף שקל בשביל לקבור את רקסי שלי?". ענה לו הרב בהפתעה: "קוראים לו רקסי?! למה לא אמרת שיש לך כלב יהודי!!"
 

מסוממי

New member
אחלה שירשור

מורה שואלת את תלמידה: "מי מיצר את החשמל?" עונה התלמיד: "הזונות". המורה: "מי אמר לך שהזונות מיצרות את החשמל?" התלמיד: "אבא שלי, בכל פעם שיש הפסקת חשמל הוא אומר: "עוד פעם הזונות האלה ניתקו את החשמל..." בלונדינית הולכת לרופא ומתלוננת: "דוקטור, אני חולה!" הרופא מנשק ומלקק לה את הגרון ושואל: "את יודעת מה עשיתי?" הבלונדינית: "כן, בדקת לי את הגרון." הרופא אומר לעצמו: "איזו מפגרת." הוא מוריד לה את החזייה, ממשש לה את החזה ושואל: "את יודעת מה עשיתי?" הבלונדינית: "כן, בדקת לי את הריאות." הרופא אומר לעצמו: "איזו מפגרת." הוא מוריד לה את המכנס והתחתונים ושוכב איתה. לבסוף שואל: "את יודעת מה עשיתי?" הבלונדינית: "כן, נדבקת באיידס."
 

netanel75

New member
בדיחות.....

אדם נכנס לפאב הופך שולחן ושואל: מי יכול עלי? אין תשובה ....יום אח"כ הוא שוב פעם הופך שולחן ושואל: מי יכול עלי? אין תשובה..... יום אח"כ הוא נכנס שוב ושואל: מי יכול עלי ? מישהו מעוצבן קם ועונה לו:אני יכול, מה תעשה? ואז הוא שואל אותו :איך קוראים לך? צדוק.... טוב מי יכול עלי ועל צדוק?
 

n0 id3a

New member
בדיחה.

עזבו שהיא לא מצחיקה, פשוט בא לי להקליד.. אחד נכנס לבר. מבקש טקילה. מרביץ ת'שוט, מוציא תמונה מהכיס, מסתכל בה רגע, ומזמין עוד טקילה. שותה, ושוב מוציא את התמונה ומסתכל. ככה התהליך חוזר על עצמו כמה פעמים. מתישהו, הברמן מסתקרן, ושואל אותו מה הוא עושה. האיש עונה לו -'היום יום ההולדת של חברה שלי, והיא בטח תרצה שנשכב...'. הבר לא מבין, ושואל - 'נו, אז מה?' האיש עונה לו - 'זאת תמונה של ברה שלי. אני אמשיךלשתות, עד שהיא תיראה לי כוסית.' חה-חה-חה. לא מצחיק, אז מה?
 
למעלה