*שירשור באגים*

tiptip4u

New member
*שירשור באגים*

למי שיש תמונה יותר טוב. למי שאין- שיפרט מה קרה שם. אצלי הכי גרוע זה שהאנשים והבע"ח פשוט "נעלמים" ורואים רק את הלבוש או הקולר... *בקרוב תמונה* היו תמונות אבל נמחק הסימס... טוף... אני מקווה שזה לא חוצפה מצידי לפתוח שירשור (בלחץ מורטת את הגבות) טוב, האמת שהיו לנו מלא באגים אבל לכתוב רק את הטובים... *לא לכתוב שחפץ שהורדתם יצא מהקיר*

Sweety Bitch1

New member
אהפתי ת'רעיון ../images/Emo13.gif...

אצלי אין ממש באגים, הפסקתי לשחק פחות כשהסימס שלי יצא לי מעצמו בלי לשמור.... חברה שלי פעם אמרה לי שהסימס שלה היו חולים, ושהם הקיאו באסלה והשתעלו כל הזמן
... אין תמונה..

שמוצה

New member
הם לא מקיאים באסלה../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

הם סתם משתעלים על שהם חוטפים התקף אסטמה (או משהו) ומתים

DoritOS

New member
כמה יש!!!../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אמממ הפעלתי את הקוד שאפשר להזיז גם את הסימס עצמו אז בא אלי אורח, והוא נכנס לשירותים, חשבתי שזה יהיה משעשע אם הוא יהיה במצב של ישיבה בשירותים אבל בפינת אוכל ליד אנשים... זה אכן משעשע אבל זה נתקע
בטעות שמתי אותו הפוך (עם הפנים לכיוון המשענת) ואי אפשר להזיז אותו משם... הוא תקוע בבית שלי לנצח ואין לי מושג איך להעיף אותו..
(וברוב טיפשותי בטעות לחצתי על שמירה כי אני רגילה..
עוד קטע מעצבן זה השקית אוכל במשחק שלפעמים היא נתקעת ברצפה ואי אפשר לגעת בה והיא מעלה זבובים...חחחח...

CuTe KiTteN

New member
אממ...../images/Emo6.gif

חחחח יש מלא!! - בקשר לשקית זבל...אוף! זה מעצבן
- אמממ...קרה לי פעם שהיה לי איש ושיחקתי אז בלי צ'יטים, והייתה לי משפחה מושלמת...אבא...אימא...תינוק...
עד שיום אחד קניתי את האוגר הזה והאיש שיחק איתו והלך לישון. וכשהוא התעורר, הוא התחיל להשתעל ולהשתעל ואמרתי לו ללכת לשטוף ת'ידיים או משו והוא מת על הריצפה של השירותים..
- אמממממ....קרה לי גם פעם שכל האנשים באו אליי ואז הם לא יכלו ללכת. כאילו, הם באים, חוסמים את הכניסה לשכונה ופשוט עומדים שם!! העוזרת לא באה, הצמחים מתו, ואז חשבתי "אוף מה הקטע?!" וראיתי שכל השביל של המדרכה מלא באנשים...
אז פשוט מחקתי את כולם וזה קרה שוב ושוב אז פשוט התחלתי להתעלל בהם...חחחחח אחד הסימסים מהבית מת אז הרוח באה ב1:00 והתחילה לרדוף אחריהם...
חחחחח בעעע..יש לי עוד מלא אבל אין לי כוח לרשום עכשיו

שמוצה

New member
אוווו!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

פעם שיחקתי באיזה בית...ושמרתי ויצאתי. אחרי יומים בערך חזרתי...וראיתי את כול השכונה שמה! גם את השליח פיצה, משטרה, כאבי, הכול!!!!

CuTe KiTteN

New member
../images/Emo5.gif

פעם אחת נולד לי תינוק, ותמונה שלו למטה ראו כזאת מפלצת כזאת...

למעלה