שירשור אמבטיה.....

שירשור אמבטיה.....

אנשים יקרים!! עכשיו זה רק אנחנו..... אריק, דונה, פז, הייד, ג'קי, קלסו, קיטי רד ובוב, נטשו אותנו והלכו לחפש להם מרתף אחר...... עכשיו המבחן האמיתי של הפורום- והוא אם אנחנו יכולים לשמור עליו בשיא כמו שהיה כשעוד שידרו את הסידרה, או שנתפרק כמו חבורה של dumb asses.. אני מאחלת לכולכם תקופת היגמלות מהירה ושהזמן יעבור מהר עד מרץ! בינתיים שרשור אמבטיה- להנאתכם! אוקיי קחו את הזמן, לכו רגע למקלחת שלכם..... תנו הצצה ו... 1.באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת? 2.יש לכם אמבטיה או מקלחון? 3.באיזה צבע המגבת שלכם? 4.באיזה שמפו אתם משתמשים? 5.אתם משתמשים בסבון קשה או נוזלי לגוף? 6.כמה ספוגים (אם בכלל) יש לכם? 7.הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת. מה אתם רואים? (שמפו מרכך בלה בלה..) 8.האם אתם משתמשים בשמפו שמכיל מרכך או בכל אחד בנפרד? 9.(לא לבנות בלבד!!) האם יש לכם מסרק למקלחת? 10.האם אתם שרים במקלחת? 11.אם כן מה השיר ששרתם פעם אחרונה? 12.מתי הפעם האחרונה שעשיתם אמבטיה? (לא מקלחת- אמבטיה! עם המון מים) 13.כל כמה זמן אתם חופפים? 14.האם החלקתם באמבטיה? 15.האם אתם משתמשים בכובע רחצה? (כמו של הסבתות שלא יירטב השיער) 16.לסיכום- הסקר ממש אידיוטי/ נהניתי תעשו עוד! (השלם את החסר)

והתשובות שלי!!!!

.באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת? לבן 2.יש לכם אמבטיה או מקלחון? מקלחון 3.באיזה צבע המגבת שלכם? כחול 4.באיזה שמפו אתם משתמשים? פינוק בדרך כלל אבל לא משנה לי 5.אתם משתמשים בסבון קשה או נוזלי לגוף? נוזלי 6.כמה ספוגים (אם בכלל) יש לכם? חחח אין 7.הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת. מה אתם רואים? (שמפו מרכך בלה בלה..) שמפו מרכך סבון נוזלי ומסרק 8.האם אתם משתמשים בשמפו שמכיל מרכך או בכל אחד בנפרד? בנפרד 9.(לא לבנות בלבד!!) האם יש לכם מסרק למקלחת? כן 10.האם אתם שרים במקלחת? לא 11.אם כן מה השיר ששרתם פעם אחרונה? 12.מתי הפעם האחרונה שעשיתם אמבטיה? (לא מקלחת- אמבטיה! עם המון מים) אהמממ לא זוכרת 13.כל כמה זמן אתם חופפים? כל יום 14.האם החלקתם באמבטיה? חחח מזמן 15.האם אתם משתמשים בכובע רחצה? (כמו של הסבתות שלא יירטב השיער) לאאא

edenamos

New member
חחח... אנ'לא מאמינה שאני עונה לשאלה

1. לבן 2. אמבטיה 3. לבן / כחול ירוק ואדום (משהו סוף...!!!!) 4. פינוק לא תמיד... 5. נוזלי 6. חחחחח.... איןןןןןןן 7. שמפו, מרכך, סבון..... לא יודעת...... 8. כל אחד בנפרד 9. כן אפילו כמה.... 10. כן ברור....:) 11. וואי.. אין לי מושג.. 12. אתמול מה אחרי הצום..... 13. 4 פעמים בשבוע גג!!!!!1 מה לעשות ג'יפה!!!!1 14. המון!!!! 15.חחחחחח..... ברור.... לא סתם לא!!!!! למה יש פה מישהו שמשתש בזה?

orginal jess

New member
זה הדבר הכי מהבול שעניתי עליו, אבל:

1.חום. 2.אמבטיה-לילדים ובמרתף, ומקלחון- להורים 3.אדום, ומאחורה שחור! 4.נגד קשקשים של ד"ר פישר 5.נוזלי 6.בערך 3, אבל אני בקושי משתמשת בהם... 7.המון שמפויים, המון מרככיים, המון מסיכות לשיער(צבוע, תלתלים, גלי וחלק), סבון לגוף, כמה ספוגים, סכיני גילוח, קצף גילוח, וכ'ו (אנחנו 3 בנות ובן, לכו תבינו..) 8.כל אחד בנפרד. 9.יש, אבל כמעט אף אחד אף פעם לא משתמש בו. 10.לא בדיוק, אני שמה שירים בשיא הווליום ושרה אותם בלב... 11.של היהודים: ג'קי. 12.לא זוכרת- אין לי זמן בשביל זה! 13.בערך חצי שעה... תלוי אם אני ממהרת, או שאין לי כח לכלום, וכ'ו 14.כן, אבל רק פעם אחת. 15.עכשיו לא, אני רק עושה קוקס, אבל כשהיה לי שיער קצר (קצת מעל הכתפיים) אז הייתי שמה את הכובע הזה... 16. בדרך כלל אני אוהבת לענות על שאלות, אבל זה היה נורא משעמם! בלי להעליב...

p r u d e n s

New member
אהבתי! אני מואילה בטובי לענות.

1. צהוב מגעיל. 2.גם וגם
3.לבן ויש לי גם חלוק בכחול כהה 4. פינוק לשיער יבש (מה לעשות...) 5. נוזלי! 6. אין לי ספוגים, מה אני צ'כה את זה. 7. שמפו ומרכך, סבון מוצק (בו אני לא משתמשת) סבון נוזלי, ואריזות ריקות של שמפואים 8. אני משתמשת בשניים באחד...גם שמפו וגם מרכך, זה עושה פלאים 9.כן! איך אפשר בלי מסרק? 10. לאאאא 11.- 12.לפני המוווווון זמן....ארבע שנים ככה 13. כל יום
14. חח...כן... 15. לא...מה אני ספתא? 16. הסקר היה...נהניתי תעשו עוד!

ייאלה נגיב

רק לצורך העניין, אני וחברה שלי החלטנו לעשות אמבטיה חלומיייית...שלנו כמובן... אוקיי קחו את הזמן, לכו רגע למקלחת שלכם..... תנו הצצה ו... 1.באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת? כתום....דההה 2.יש לכם אמבטיה או מקלחון? גם וגם.. 3.באיזה צבע המגבת שלכם? סֶגוֹל 4.באיזה שמפו אתם משתמשים? ריבוק! (חברה שלי טוענת שיש כזה לנטלי...אז היא צודקת!) 5.אתם משתמשים בסבון קשה או נוזלי לגוף? גם וגם...אנחנו אנשות נקיות! 6.כמה ספוגים (אם בכלל) יש לכם? 53 7.הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת. מה אתם רואים? (שמפו מרכך בלה בלה..) 3 שמפואים 5 מרככים 53 ספוגים 18 סבונים קשים 7 נוזלים בקבוק בוץ...לעור פנים חלקקקק ומגב. 8.האם אתם משתמשים בשמפו שמכיל מרכך או בכל אחד בנפרד? ודאי שבנפרד, על קלאסה יו קנואו. 9.(לא לבנות בלבד!!) האם יש לכם מסרק למקלחת? בטח! 10.האם אתם שרים במקלחת? ודאי, מותקנת במקלחתנו מערכת סטריאו חדשנית, לאקוסטיקה טובה יותר. 11.אם כן מה השיר ששרתם פעם אחרונה? זודיאק דהההה... 12.מתי הפעם האחרונה שעשיתם אמבטיה? (לא מקלחת- אמבטיה! עם המון מים) כרייגע...כעת....נאוווו...בזהההה הרגע! 13.כל כמה זמן אתם חופפים? שנה וחצי...חוסכים...אתם יודעים..מיתון... 14.האם החלקתם באמבטיה? ברור עושים חליקות כל היוםםםם 15.האם אתם משתמשים בכובע רחצה? (כמו של הסבתות שלא יירטב השיער) ודאייי הכי סטייל בארץ! 16.לסיכום- הסקר ממש אידיוטי/ נהניתי תעשו עוד! (השלם את החסר) הסקר אדיוטי אבל אנחנו אדיוטיות אז נהנו ותעשו עוד!

Elf1

New member
../images/Emo41.gifעונה.....^___^../images/Emo41.gif

1. אריחים- חום ובז' 2. מקלחון 3. ורוד ותכלת 4. קרמה 5. סבון נוזלי 6. אין ספוגים. 7. שמפו, מרכך וסבון נוזלי, אבל הכל גמור.... 8. כל אחד בנפרד 9. אממ.... לא. 10. ברור, מי לא? 11. something beautiful של רובי וויליאמס 12. היום... שעמם לי. 13. כל יומיים פחות או יותר. 14. לא. 15. לא. 16. נהניתי, השכלתי ולמדתי יותר על האמבטיה שלי...

shasha14

New member
../images/Emo26.gif אנייייייייייי../images/Emo36.gif../images/Emo15.gif

1. לבן משעמם
2. אמבטיה 3.ורוד כהה 4.קרליין 5.נוזלי לגוף 6. 2 7.שמפו,מרכך,סבון לגוף 8. כל אחד בנפרד 9. כן 10.לאא
11. ------ 12. אויי ממזמן.....לא זןכרת אני צריכה מתישהו לעשות עודפעם 13. יומיים בערך..... 14.פעם או פעמיים אבל לא קרה לי כלום
15. לפעמים... 16. הסקר מוזררר אבל למה לא? כייף

BiRd Of PrEy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אני../images/Emo70.gif

1.באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת? אה
לא יודעת..
2.יש לכם אמבטיה או מקלחון?שניהם.. אבל מקלחון סאקס
3.באיזה צבע המגבת שלכם?אה
יש הרבה..
4.באיזה שמפו אתם משתמשים?פינוק 5.אתם משתמשים בסבון קשה או נוזלי לגוף?נוזלי 6.כמה ספוגים (אם בכלל) יש לכם?בפעם האחרונה שבדקתי היו 3.. אבל כל הזמן נעלמים לנו
7.הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת. מה אתם רואים? (שמפו מרכך בלה בלה..)הרבה סוגי שמפו והרבה סוגי קונדישנר... ובסטנד שמתחת יש ספוג.. ומצד ימין יש כמה סוגי סבון נוזלי 8.האם אתם משתמשים בשמפו שמכיל מרכך או בכל אחד בנפרד? נפרד 9.(לא לבנות בלבד!!) האם יש לכם מסרק למקלחת? לא 10.האם אתם שרים במקלחת?אממ.. לא.. אלא אם כן אני לבד בבית ואני שמה מוזיקה חזק שאני אשמע גם למקלחת ואז אני מצטרפת למוזיקה
11.אם כן מה השיר ששרתם פעם אחרונה? וואי.. לא זוכרת
12.מתי הפעם האחרונה שעשיתם אמבטיה? (לא מקלחת- אמבטיה! עם המון מים)לפני 3 שבועות..
אני עם גבס.. לא יכולה לעשות אמבטיה.. רק מקלחת מהירה עם שקית על הרגל
13.כל כמה זמן אתם חופפים?לא יודעת.. כל פעם זה שונה 14.האם החלקתם באמבטיה?לא למיטב זכרוני 15.האם אתם משתמשים בכובע רחצה? (כמו של הסבתות שלא יירטב השיער)חחחח לאא... 16.לסיכום- הסקר ממש אידיוטי/ נהניתי תעשו עוד! (השלם את החסר)נהניתי תעשו עוד!(חיחי חולה על הדברים האלה
)

אני לא מאמינה שאני עונה על זה...

.באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת? שיש כזה.......... יש לכם אמבטיה או מקלחון? גם וגם באיזה צבע המגבת שלם? ורודה באיזה שמפו אתם משתמשים? פינוק אתם משתמשים בסבון קשה או סבון נוזלי לגוף? סבון נוזלי לגוף כמה ספוגים (אם בכלל) יש לכם? אין לי...... הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת. מה אתם רואים? סבון נוזלי, שמפו, מרכך, וצעצועי אמבטיה (של אח שלי...
) האם אתם משתמשים בשמפו שמכיל מרכך או מכל אחד בנפרד? בכל אחד בנפרד האם יש לכם מסרק למקלחת? לא.... האם אתם שרים במקלחת? ברווווווור... מה השיר ששרתם בפעם האחרונה? שיער. לא יודעת מאיפה נדבקתי לזה... האם החלקתם באמבטיה? לא. ותמיד אמא שלי מפחדת שזה יקרה לי... מתי הפעם האחרונה שעשיתם אמבטיה? לפני יומיים. כל כמה זמן אתם חופפים? כל יומיים האם אתם משתמשים בכובע רחצה? לא הסקרממש אידיוטי, אבל נהנתי! תעשו עוד!

SmallVille Girl

New member
טוב אם כולם עונים אז גם אני :))

באיזה צבע האריחים אצלכם במקלחת ? אמממ.. לבן אפור .. עם כחול .. אל תשאלו אותי .. חח.. אבל זה יפה !
יש לכם אמבטיה או מקלחון : אמבטיה ברור !
באיזה צבע המגבת שלכם : זה משתנה ...
באיזה שמפו אתם משתמשים : בעיקר פינוק אבל לפעמים ב10
אתם משתמשים בסבון קשה או נוזלי ? נוזלי !
ספוגים ?
הסתכלו על הסטנד שיש בתוך המקלחת מה אתם רואים ? מזה בית מלון? .. חחחחחחח
האם אתם משתמשים בשמפו המכיל מרכך או כול אחד בנפרד ? כול אחד בנפרד
האם אתם שרים באמבטיה ? אממ.. לפעמים ...
השיר האחרון ? real love !
האם החלקתם באמבטיה : כן כמעט .. שניקיתי אותה . עם פנטסטיק:/
מתי לאחרונה עשיתם אמבטיה ? היום ... כל כמה זמן אתם חופפים : כול יום .. (קרם )
כובע רחצה : לא !

למעלה