שירשור אייסי קיו

American Girl

New member
שירשור אייסי קיו

בגלל שהיצטרפו לפה הרבה חדשים... האיי סי שלי: 298988191

shiray

New member
ושלי:

167852998 אוףףף ואתם מבאסים אותי!!! כשאני לא פה יש מלא שרשורים חדשים והודעות ואיך שאני נכנסת פתאום זהו- כולם הולכים להם לעיסוקיהם..

American Girl

New member
../images/Emo6.gif חחח כן הא...

זה מעצבן באמת... אבל לפחות הפורום היתעורר קצת...(הרבה)

love amor

New member
שלי-

124474374 וואיי כמה כתבתם בימים האחרונים! אני לא מספיקה לקרוא ת'מגילות

shiray

New member
חחחח תתגברי

עדיף מלבוא לפורום אחרי יומיים ולראות שכלום לא השתנתה... לא?

galileo2003

New member
ושלי: 175766852

ובגלל שברגע זה אני עוברת ייסורים קשים מצד הספר הסטוריה שלי , ורק המחשבה על מתכונת ראשונה בהסטוריה עוד יומיים מעוררת בי "בעעעעעע" , אני אאלץ שוב להילחם ברצון העז ללחוץ על כפתור power במחשב ובטלויזיה. ואם כבר אני פה לראשונה ולאחרונה ביום וחצי הקרובים נסו לשכנע אותי כמה זה חשוב הסטוריה, כמה זה טוב ומועיל, והכי מכל - כמה שזה כייייףףףףףף ואתם פשוט מתים להיות במקומי! אהה ובאותה הזדמנות , תעזרו לי להשתכנע שהשם "עם ועולם" לספר ההסטוריה שלי , זה שם חזק וטוב! ולסיכום, אם תשאלו אותי מהו אושר בעיניי.. אני אענה לכם........ אושר בעיניי זה לדעת מה היה מעמד היהודים במדינות השונות במחצית השנייה של המאה ה-19 !

shiray

New member
מבינה אותך...

לנו רק המתכונת בתנ"ך קודם. ב-22 באפריל... ככה שאני עוד צריכה מחר לקרוא פרק שנשאר לנו בנושא המסכם ולראות שאני מבינה את התשובות שהמורה נתנה לנו... ואין לי מושג איך נסיים את החומר למתכונת. ולגבי היסטוריה- בכלל לא התחלנו את התקופה השלישית!!! אין לי מושג מה המורה שלי הולך לעשות... הבגרות בהיסטוריה השנה משוט מטורפת!!! הכמות חומר הזאת פשוט לא אנושית!!! כל מבחן כמעט שהיה השנה הייתי צריכה לחרוש איזה יומיים שלושה והסיכומים היו באורך של כל הסיכמום לבגרות של שנה שעברה! זה מטורף לגמרי!!!!

love amor

New member
ברור שעדיף../images/Emo6.gif

היה ת'תקופה שלא הייתי שבוע בפורום והיו בערך 2 הודעות
למזלנו עברנו אותה..

Kidmaniac Liron

New member
אין לי.

אבל אולי כל אחד יכול לרשום את השם שלו/שלה... כבר איבדתי כיוונים!

למעלה