שירשור אהבה לבנים

../images/Emo23.gifח!לה על ג**ם ב!*ז../images/Emo23.gif

חולה על אושרייייי חיים שלי מתוק שלי חולה עליךךךךךךךך אדםםםםםםםם מתוק שלי נישמתי חיים שליייייי חולה עליךךךךךךךךךךך מואהההההההההההההההההה

מאמי כנסי

אני מבינה שאת חדשה אז קודם כל ברוכית
ואני גם יודעת שדמו'ש ואוש מושלמים
אבל תקראי את חוקי הפורום לא צריך לפתוח שרשורים ולכתוב אני אוהבת את זה ואת זה.. אז השתלבות מהירה ומקווה שהבנת...=)

oreloosh

New member
א. למה לפתוח שרשור חדש

ב. ברוכה הבא ג. קראי באמת את התקנוןן

למה פתחת הודעה חדשה ../images/Emo46.gif כנסי

חח סתם.. ברור שדמושלם ואוש מושלמים!
לא סתם אני מאוהבת ביפיופים האלה!

שאלון

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה-
לקוח מפורום דיימנד'ז ... אז קרדיט לפורום דיימנד'ז

עונהההה אבל קצר :(

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? "אל תגידי לי" מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)?כמה עוד אפשר-סקעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו-אממ היום היה פרק יפה של ארתור תראו יש שידור חוזר :) בילוי השבוע שלכם?עבודה נחשב חח סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?האלופה משהו שהרס לכם את השבוע-השבוע רק התחיל חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-שבוע הבא?! עוד שבועיים יש אירוע לבת ובן דודה איזה כיף

עונהנה=]

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? "את האחת" מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)? כמה עוד אפשר של סקעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של הגיים בויז דיסק מושלם ושולטטטט בילוי השבוע שלכם?בית מלון בזיכרון סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? מממ....סידרה?! האלופה אני יודעת... משהו שהרס לכם את השבוע- אממ המלחמה הזאת שכל שניה יש אזעקות....=[ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שאני ישלח את המכתב לביח ו.... שאני יקנה את היומן ואני יראה שישי עם מיכל ביום שישי ו.... זהו..

כן חח הם יופיעו בשעה שש חח

חסר לך אם את לא רואה הא?! ולא עוד לא שלחתי בגלל כל המצב הזה אני מהצפון וזה... אבל השבוע אני ישלח

נשמה אין שישי עם מיכל בגלל

בגלל המצב המעצבן הזה... היום דיברתי עם מי שצריך והיא אמרה לי שאין בגלל המצב ואלי ברגע האחרון יהיה היא תודיע לי ואני אותכן מואההההה

oreloosh

New member
מממממ אני עונה =]

שיר השבוע של הבויז: כמה אהבה שיר השבוע לא של הבויז: אנפייטפול של ריאנה לא ראיתי תמונה
מה עשה לי את השבוע? כלום =] בילוי השבוע: ממ לא זכור לי =) סרט השבוע: סיפור סנדרלה שראיתי בפעם המיליון חח הרס את השבוע: רבתי עם אמא שלי אבל לא נורא בתוך דקה השלמנו=) אי אפשר בלי אמא חחחח =] מחכים שיקרה? שהבנאדם שאני אוהבת יכתוב לי אחרי מה שקרה בנינו =( אה ושיתקשרו אליי מהקניון מחנות קאן קאן קרוקר אני מתחילה לעבוד שם
מסר לאומה? "לאהבה אין גבולות- אז אל תשימו על אף אחד! אל תקשיבו למי שמבלבל לכם במוח! תאהבו את מי שאתם רוצים אל תואהבו את מי שאתם משיגים!"

ספירוש7

New member
עונההה..

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? בדרך למעלה מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)? רוני-מכתב פרידה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק של הבויז בילוי השבוע שלכם? סופרלננד סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? השיר שלנו 3 משהו שהרס לכם את השבוע- אחותי!! חחח (סתםם..) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין לי מושגגג..

עונה...../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? "תני לי סיבה" מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)? כמה עוד אפשר-->של הראל סקעת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת<אתם מוזמנים להוסחף אם יש>: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע-סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק המושלם של הגיימבויז!! בילוי השבוע שלכם? ים,ברכה,סופרלנד.... סרט\\תוכניות\\סדרת השבוע שלכם? האלופה!!! משהו שהרס לכם את השבוע?איזה שבוע..?! הוא עוד לא התחיל חח!! משבו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא? יש משהו בינתיים זה סודי!!

עונהה=]]

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)? אל תגידי לי מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)? איתי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : אמממ של אושש צוחקקקקק כפרונייייייייייייייייי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו- סרטטטטט אממ ב-י-ת ס-פ-ר ל-ר-ו-ק.. סרט מושלםם האאא אממ מחר אני הולכת לשודדי הקריבים2 אז אני יגיד לכם עם הוא שווההה בילוי השבוע שלכם? מחרררררר ווידדדדד מיי פריינססס(מחר עם כל החברות שלי) סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? אמרתי כבר לא? נגיד שובב.. בית ספר לרוק משהו שהרס לכם את השבוע- אממ עדיףף שלא תדעוו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-לייקקקקקקקקקקקקקק ליפגוש את המושלמיםםםםםםםם מסר לאומה- אסורר להשברר האא ואחי פתח איזה פרקק בתנ"ך ומסופרר שאנחננו ננצחחח במלחמה הזאת=] אזז תנו ריספקק לי-ש-ר-א-לל

../images/Emo132.gifעוונה

מה שיר השבוע שלכם (של הגיים בויז)?
בדרך למעלה מה שיר השבוע שלכם (לא של הגיים בויז)?
מחפש את ליבך - ניר רוזנבאום תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> : עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק ואתם רוצים להמליץ עליו-
סרט-מסע אל החלום-של המורדים בילוי השבוע שלכם?
מסיבה..אצל חברה סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?
האלופה משהו שהרס לכם את השבוע-
הקטיושות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-
להסתפר .. חחח

חח אוראלו'שש נראה לך אני מסוגלת לכ

עוס חח מקסימום המנהלות ישרשרו את זה לאנשהו אפשר לחשוב חח.. וחוץ מזה למה להתעצבן משטויות

למעלה