שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

האהבה הישנה שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי האהבה הישנה, זאת שברחה לי, מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע, מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפיים, היה עוד משהו פשוט להתגעגע. הכינורות המתוקים לא מנגנים לי, לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר, אין שום פטנטים, העולם נהיה כבר גימיק, אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר. בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו. את יודעת לא הייתי שר לך סתם כך, הנביאים כבר מתו, ואין מי שינבא לי, חלליות עפות למעלה ולמטה, פתאום זה שיר געגועים או שנדמה לי... בשלט רחוק, מביט רחוק, את שוב לובשת לך שמלת כלה, ואני תקוע בחליפת חיינו. בשלט רחוק מביט רחוק, לא אני לא אניח לך, עד שהאהבה, תחזור אלינו.

כמה חוווווול כמה יוסייי ../images/Emo99.gif

למרות שההופעה שלו הייתה מעולה היה חסר בה את נגיעות, רועד ואין קץ לילדות. כמה עצוב
כמה יוסי/ ברי סחרוף לשכונה ההיא קראו על שם יו"ר הכנסת רומנים מרוקאים פולנים התערבבו בחולות הרבה מלפפון חמוץ הרבה לחם עם חלבה במצעד הפזמונים השנתי ראשונה דליילה כמה חול - כמה יוסי היה טוב - היה יוסי בהצגה יומית טרזן מנצח את מצ'יסטה ולשלמה יש גיטרה בצבע לבן ואהובה נתנה את כל מה שהיה לה ואמא ואבא פחדו שתצא עבריין פאני היל מיד ליד ליד.. גשם של גוגואים בור ערבי ובור יהודי ורחוק רחוק בצפון הדבר האמיתי בעיר הגדולה בשישי שבת מחפשים עניינים

JaboGirl

New member
מה זה זה? קבענו ספיישל מרגול

יא משתפנת.. עבדים ביצוע: ברי סחרוף מילים ולחן: ברי סחרוף על נהר אספירין ישבנו במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו...

Atex445

New member
סאבלימינל-מתפלל ..שיר ימני חזק =]

מצאתי את השיר הזה היום =] סאבלימינל והצל מילים: סאבלימינל לחן: סאבלימינל ואדי סומירן זאת פעם ראשונה שהעם שלי שותק את כל מעשה האלימות של עמלק קשה לכם לזכור אז פתחו את התורה כי מאז ומתמיד ישראל בצרה משניים עשר שבטים שהיו נשאר אחד אחד עשר התבוללו , זכרם אבד לעד ארבע מאות שנים של עבדות במצרים שש מליון אחים מתים בגלל הנאצים עם הגזים אנחנו מהמעטים ששרדנו שוב התפלצנו , עדיין לא למדנו שרק יחד את הבלאגן נעבור word is bone צו פיוס כדי למנוע ת'אסון כל פולטיקאי מלכלך ומתרוצץ וכולם נרגעים כשאיזה משהו מתפוצץ אז במקום להאמין למה שכל אחד מבטיח לקום ולפעול בלי לחכות עוד למשיח פזמון [מתפלל..] אסור לנו יותר להתפצל [מתפלל..] רק יחד נשמור על ישראל [מתפלל..] אסור לנו יותר להתפצל [מתפלל..] רק יחד נשמור על ישראל [מתפלל..] אסור לנו יותר להתפצל [מתפלל..] רק יחד נשמור על ישראל [מתפלל..] אסור לנו יותר להתפצל [מתפלל..] ברחובות מתוסכלים ואין יותר למי לפנות אז פונים אחד נגד השני כמו חיות זו דרך מצויינת רק ליצור עוד בעיות במקום להתעורר וללמוד מטעויות הרבה מתעלמים מעדיפים להיות לבד ונסחפים, בפאניקה , הפחד מהסקד הילדונת שחוזרת מהגן, היא מבוהלת שואלת ,"מה פירוש המילה גחלת" אז אבא נלחץ וכעבור 6 שעות חוזר הביתה עצבני ועדיין בלי מסכות אומר לאשתו "יאללה קומי עוזבים כי בארץ הזאת אני מרגיש על הפנים" וזאתי הסיבה שאני יוצא לאור אני רוצה לגרום לכל האנשים לחזור מתפלל , אסור לנו יותר להתפצל כי רק יחד ננצח ונשמור על ישראל פזמון.. לפעמים אני מרגיש כמו עכבר מעבדות עושים בי ניסויים ומתעלמים מהתגובות מתי, ימשיכו עצימות העיניים מתי, מישהו סוף כל סוף ישים זין חבל על הזמן מה שעובר פה על העם נמאס לי לראות בחדשות רק דם כל הזמן דם ואנחנו לא מגיבים עושים בנו טרור כי אנחנו מפחדים כמו כלבים מפוחדים עם זנב בין הרגליים אנחנו בורחים , נותנים שוחד למרצחים נעלמה הציונות של תקופת המחתרת עכשיו יש דור שמנת והכל נראה אחרת פתאום אני בא ונתן את התרופה מהפכה תקשיבו לי טוב ותלמדו את הנוסחא: "הבא להורגך השקם להורגו" !שלום איתו fuck ואם הוא לא רוצה שלום, אז cave מדבר אליכם ישר מהמחתרת. (אה-הא) (,..היפ הופ ציוני אמיתי.. (כן קבוצת התאקט (מתפלל..) אסור לנו יותר להתפצל רק יחד נשמור על ישראל (מתפלל..) אסור לנו יותר להתפצל רק יחד נשמור על ישראל (מתפלל..) אסור לנו יותר להתפצל (מתפלל..)

בישי89

New member
joan osbourne- If god was one of us

If God had a name, what would it be And would you call it to his face If you were faced with him in all his glory What would you ask if you had just one question And yeah yeah God is great yeah yeah God is good yeah yeah yeah yeah yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home If God had a face what would it look like And would you want to see If seeing meant that you would have to believe In things like heaven and in jesus and the saints and all the prophets And yeah yeah god is great yeah yeah god is good yeah yeah yeah yeah yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home He's trying to make his way home Back up to heaven all alone Nobody calling on the phone Except for the pope maybe in rome And yeah yeah God is great yeah yeah God is good yeah yeah yeah yeah yeah What if god was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make his way home Just trying to make his way home Like a holy rolling stone Back up to heaven all alone Just trying to make his way home Nobody calling on the phone Except for the pope maybe in rome

ניצוצות.. הסבר בפנים

מתאים בול למדריך קרב מגע, האויב שהוא חבר..... ניצוצות ברי סחרוף ורמי פורטיס מילים: רמי פורטיס לחן: ברי סחרוף ורמי פורטיס כן, אנחנו שניים, האויב שהוא חבר אני זה התחפושת ובפנים אדם אחר צועק אל הירח, בוכה ומקלל מסתובב כמו כלב, מוכה ומילל זה כמו מכת חשמל, וזה זורם ומעוות את חוש הזמן לאן? אני הולך ומסתבך ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה הפחד מטפטף כמו רעל ונספג כמו נשיקה אני זה המלכודת שבוי בלא תקווה רוצה לפתוח דלת, נסגר ולא יוצא מנסה לברוח ותמיד, תמיד חוזר. זה כמו לרקוד עם שד שמחבק ולא עוזב כן הוא תמיד רעב. אני הולך ומתרחק ניצוצות של הבנה, שוב חולפים כמו סרט נע כמו רוח סערה הם מקלפים עוד חלקים מהקליפה

למעלה