שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

ברכת אלוהים חופית מילים: אלון צדוק לחן: שמואל אלבז מול קהל גדול ולפניך אלוהים מודה אני לך על מעשיך בראת לי הכל בראת לי עולם כל מה שיש לי בזכותך קיים נושאת עיני אליך למרומים שלח נא ברכתך הו אלוהים ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד מול קהל גדול ולפניך אלוהים מודה אני לך על מעשיך נתת לי הכל נתת בי חיים את כל האושר בצחוקם של ילדים נושאת עיני אליך למרומים שלח נא ברכתך הו אלוהים ברכני ותן לי כח לדעת להבליג וגם לסלוח עשה שלעולם לא אפול לא אמעד ושיותר לא אשאר לבד שבת שלום....:)

.....

אני הייתי בהופעה שלו ואתם לא
אין קץ לילדות/ ברי סחרוף בואי ותני לי חזק את היד ונצא למסע מיסתורי ונחמד נחבק את הדובי נצייר עננים ניקח רובה ונלחם כמו גדולים ובלילה, נלך ביחד לישון את תהיי הגברת ואני האדון בצהרי היום הכל צבוע אדום ואין קץ לילדות שחלפה כך פתאום בצהרי היום הכל חוזר כמו חלום רגעים ושעות שקפאו במקום בצהרי היום בואי נשחק את אותו המשחק זה שהזמן כיסה באבק נחבק את הדובי ואת תתביישי תגידי לי עוד וכל כך תתרגשי ובלילה נלך ביחד לישון את תהיי הילדה ואני הילדון בצהרי היום...

שיר מדהים...

אנא בכוח לפי המילים מהמקורות שר אותו עובדיה חממה.... אנא בכוח גדולת ימינך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבנו טהרנו נורא....

תחזור תחזור

תחזור תחזור ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי תחזור, תחזור תן לי גב מתי, מתי אני אוהב אולי, אולי אני נגנב חלום, חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים בשירים במפות הכוכבים מה כולם מחפשים את האושר מקווים והגורל צבעו אפל עמוק בפנים אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה מחר, מחר יום חדש אויר, אויר אני נרגש תחזור, תחזור תן לי גב אולי, אולי אני אוהב זה כתוב בספרים... תחזור תחזור תן לי גב מתי מתי אני אוהב אולי אולי אני נגנב חלום חלום לך עכשיו זה כתוב בספרים...

JaboGirl

New member
צליל מכוון

צליל מכוון ביצוע: גידי גוב וירמי קפלן מילים ולחן: יצחק קלפטר בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות בואי הנה אל המילים אל הקצב, אל הצלילים מספיק חלום, הפכי למציאות - כשעץ בגן מלבלב זה לא כואב להתאהב לכן - עומד ומנגן בואי הנה, בואי איתי כל כך פשוט להיות מעשי נצא ביחד, בטח נהנה שוברת לבבות קטנה אני שבור ללא תקנה וזו סיבה מספיק טובה - אז בואי... כשעץ בגן מלבלב... בואי הנה, בואי לכאן אני שולח לך צליל מכוון אחרי שנים של חוסר וודאות שוברת לבבות קטנה אני שבור - וזו סיבה מספיק טובה אז בואי, כן בואי...

זה היה שיר כזה יפה

עד שהילד הזה מכוכב נולד 4 בן 17 בערך שר אותו, ומאז אני לא יכול לשמוע אותו יותר כי אני נזכר בקול שלו.... זה נשמע ממש מרושע מצידי, אני לא כזה בדר"כ, אבל מאסתי בשיר... =\

שלללי,

ים השיבולים ביצוע: הגבעטרון מילים: יצחק קינן לחן: חיים אגמון ים השיבולים שמסביב על גליו לשוט יצא הרוח. אלף חיוכים אלי שלח האביב, שמש חביבה יצאה לשוח. על המיתרים המפיקים צלילי זהב, הם המזמרים אל מול התכלת. אלף מלאכים השרים שלום לסתיו, נושקים ומלטפים פצעי שלכת. לה לה לה... גם האהבות באור נפלא, שוב פורחות כולן בשדות הזמר, אלף חיוכים שלוחים אלייך, ילדה זר שירים קטף לך משורר. יש אומרים: "נפלא הוא ריחן של אהבות". יש אומרים: "אורן הוא ים של זיו". אלף ציפורים לקולך שיר מזמרות, יפית כה ילדתי מן האביב. לה לה לה... ים השיבולים, אלף חיוכים, אלף מלאכים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחח הדר הרגת אותי מצחוק עם זה. לפחות השיר הזה גרם לך להחליף את ההמתנה נעימה הכ"כ לא נעימה שהייתה לך בפלאפון...

אה את לא מדברת איתי?

טוב, אז אני אלך עם מישהו אחר להופעה של מופע הארנבות.. תשארי בבית שמש

בישי89

New member
בובה זהבה/ מרים ילן שטקליס

עייפה בובה זהבה ועייף מאוד הדוב הצללים לחדר באו לוחשים לי לילה טוב במיטה שוכבת נורית על ידה יושב דובון וחתול וגם ארנבת וכולם רוצים לישון אך לפתע קמה נורית אבא אבא היא קוראה בוא מהר גרש החושך הוא מפריע ילד רע צחקה בובה זהבה וצחק מאוד הדוב למה לגרש החושך והרי הוא ילד טוב

Philipil

New member
שארם א-שייח'

איזה אחד שר את זה על הבמה בכיכר רבין ביום העצמאות כזיכרון לימי מלחמת ששת הימים. שארם א-שייח' ביצוע: רן אלירן מילים: עמוס אטינגר לחן: רפי גבאי גדול הוא הלילה ולך מחייך חזרנו עם בוקר אל שארם א-שייח' עברנו בלילה, בים ובהר ובאנו עם בוקר אל תוך המיצר את שארם א-שייח', חזרנו אלייך שנית את בליבנו, ליבנו תמיד הים והמלח יראו את השיר חזרנו אליכם, טיראן וסנפיר אותם השמיים מעל לבבך מיצר, ים ומים - את שארם א-שייח' את שארם א-שייח', חזרנו אלייך שנית את בליבנו, ליבנו תמיד עולה לו הבוקר בחוף אלמוגים עוברות שוב במים ספינות דייגים יורד לו הערב, מביא עוד חלום מביא על המים תקווה לשלום את שארם א-שייח', חזרנו אלייך שנית את בליבנו, ליבנו תמיד הוי, שארם א-שייח'!

למעלה