שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

כמה אהבה מאיר בנאי לחן: מאיר בנאי היה זה בוקר יום ראשון העיירה עוד ישנה והוא ממשיך ושר, שר מול חלונה נזכר איך הוא וחבריו ישבו בבית קפה קטן כשהיא יצאה לרחוב כמו סופה אל ים ליבו כמעט הפסיק לפעום הוא התאהב בה במקום כשהיא שלחה אליו מבט העולם שתק עכשיו כמעט חצי שמה שהוא עוד שר אל חלונה והיא סגורה אליו דלת נעולה ואז בליל ירח חם מעייפות כמעט נרדם נדלק האור שבחדרה היא אליו יצאה כמה אהב אותה את יופייה את האור בשיערה את עיניה השחורות שהכל יודעות כמה רצה אותה רחוקה מסוגרת בחדרה מראשו היא לא יצאה כמה אהבה היה זה בוקר יום ראשון והוא ממשיך ושר, שר אל חלונה ואת ההיא הוא כבר שכח הקסם המתוק חלף ביום שבו נדלק האור שם בחלונה כמה אהב אותה את יופייה את האור בשיערה את עיניה השחורות שהכל יודעות כמה רצה אותה רחוקה מסוגרת בחדרה מראשו היא לא יצאה כמה אהבה

שלי..

אסתר, מעניין איפה שמעת את שלך
השיר המדהים שלי שחרשתי עליו ------- זה כל הקסם ביצוע: נימרוד לב ואורלי פרל מילים ולחן: נימרוד לב מסתכלים עלי כל הזמן מה הם רוצים מה אכפת לי בעצם אומרים לי שאני חצי בן אדם והיא חצי משוגעת אבל זה כל הקסם כשאני רואה אותך אני רואה את מה שבא לי לראות אותך כמו שאת כשאת פורשת כנפיים אני צייר ואת זמרת בארים אדומה אני מוכן ואת רוקדת בתוך הנשמה ואין דבר יותר נכון מאותה הנשימה כמה זמן אני חולמת בהקיץ משתדלת להציץ אבל אין כלום בעיניים גם מילים הן ריקות כמו האוויר שאני נושפת כל הלילה נושמת ונושפת מתאדה לשמים כשאני רואה אותך...

ASTAR3

New member
אני מכירה את השיר מזמן..

אבל,את הזכרת לי אותו השבוע ונדבקתי בו,עד עצם הרגע הזה.

שלייי ../images/Emo220.gif

מסע ומתן ביצוע: מוש בן ארי מילים ולחן: מוש בן ארי שותה עוד כוס קפה ואל מולי כך את יושבת ואיך זה מבפנים עולה מוכרח לדעת מה את חושבת ואיך זה בלילות הרבה נופלים לריק שמן הפחד ואיך זה כל כך מפתה לשים ת'קץ אל מה שיחד כי לפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך וזה קורה ביני ובינה והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף כשבינינו משהו נקרע הבוקר מתגלה ואיך בגוף את מתרחקת וכמה שבפנים כואב ומה רוצה זה רק ללכת וזה הזמן שלא מרפה וזו האש אשר דועכת וזה הזמן שמרפא בין אם נשאר בין אם ללכת כי לפעמים במשא ומתן...

שלא לאהוב אותך איך אפשר?

שלא לאהוב אותך איך אפשר ביצוע: להקת גייסות השריון מילים: יוסי גמזו לחן: רפי בן משה שלא לאהוב אותך איך אפשר אם יופייך הגועש מדליק כך לפתע בלב השר סרנדות של אש שלא לאהוב אותך איך אפשר אם בין כל נשמות בחרת בשלי כמו בעיר כבושה, לעשות בה שמות ניסיתי לומר אז סוף כל גשר לשרוף אך כלום לא עוזר ושוב זה חוזר כמו הים העקשן, אל החוף שלא לאהוב אותך איך אפשר אם יופייך הגועש מדליק כך לפתע בלב השר סרנדות של אש לחדול ממך כמו משיכר או סם איך אפשר כך לדרוש, ממי שאצלך את ראשו כבר שם, מאבד את הראש ניסיתי לומר אז סוף, כל גשר לשרוף אך כלום לא עוזר ושוב זה חוזר כמו הים העקשן, אל החוף שלא לאהוב אותך איך אפשר אם יופייך הגועש מדליק כך לפתע בלב השר סרנדות של אש שלא לאהוב אותך איך אפשר, איך אפשר..

שלי...

שלל שרב/ מאיר אריאל תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול ורוח חרישית מרגיעה פנים וצוואר נחיריים ודם. שני ציירים על החוף רואים לאור היום את הסוף ולהקת שחפים כמראה שביס אפרפר כלטיפה על הים. היא לא יודעת כמה תוכל למשוך היא לא יודעת כמה תוכל לנשוך וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא עניין רק שאין לה לאן. והיא נרדמת בהקיץ עם הגב לים עם הראש לשם ולא אכפת שכבר יבוא כך עליה יעבור עם הגב לים עם הראש לשם. אור החשמל מדגדג ואת החושך זה מענג ואנשים יוצאים לחפש מקרה שיקרה אם אפשר במקרה. שני ציירים על הבר עוד לא מאמינים שנגמר ושביס הרקדנית מרחף על בטן גליה ולא במקרה. ובשדרות הרעד עובר גובר בחצרות הפחד נובר צובר פתאום היא מתרגשת נורא סף מאורע זה יקרה זה קרה. העיר נפתחת לפניו עם הגב לים עם הראש לשם לא נלחמת לעצור לא אכפת לה כבר לגמור עם הגב לים עם הראש לשם. והיא נפתחת לפניו עם הגב לים עם הראש לשם יאהבוה צעירים יציירוה שיכורים עם הגב לים עם הראש לשם. תם השרב הגדול השמש רד לים הכחול ורוח חרישית מרגיעה פנים וצוואר נחיריים ודם. שבת שלום

Philipil

New member
בועז שרעבי משחרר שירים בתדירות

נמוכה מאוד לצערי אבל כל אחד פגז, זה הסינגל האחרון שנדבק לי אם את עדיין אוהבת אותי ביצוע: בועז שרעבי מילים: עמית צח לחן: בועז שרעבי ועמית צח אם את עדיין אוהבת אותי אני אמצא את כל מה שחסר לך אם את עדיין אוהבת אותי אני נשבע אהיה כל מה שאין בך אני אתן במתנה את כל סודות הנשמה אם את עדיין אוהבת אותי אביא לך אבנים מהירח אתן לך אוצרות מלב הים מה שתבקשי מה שרק תרצי אם את עודך עודך שלי אם את עדיין אוהבת אותי אני אמציא מילים שאת תביני אם את עדיין רוצה רק אותי את תמצאי את מה שתחפשי בי ואם תרגישי אבודה אני שלך גם בשתיקה אם את עדיין אוהבת אותי אביא לך אבנים מהירח... אל תחפשי מילים נסתרות תני לשמיים לפתוח דלתות רק אם עדיין אם את עדיין עדיין אוהבת אותי אביא לך אבנים מהירח... אם את עדיין אוהבת אותי אני אמצא אני נשבע

LPgirl

New member
אוייי אחרי כל המוזיקה בפסטיבל- שלי

מרלין מונרו שייגעצ מרלין מונרו היתה אצלי אתמול בלילה אמרה לי שאני גדול, אמרה לי שאני גדול שתינו ויסקי, דיברנו על פוליטיקה אמרה לי שאני גדול, אמרה לי שאני גדול גופה הערום מכוסה בפרווה קצת קשה לה לנשום בלי כדור הרגעה אומרת שנהיה משעמם, חושבת על כיוון מרענן מרלין מונרו היתה אצלי אתמול בלילה זרקה לי מן מבט עייף, הפה שלה שואף נושף עשן סיגריות נדבק על הסדינים שלי אני רוצה להדבק כל כך רוצה להתרסק והיא מטר אחד מול פני התהום צלמי פאפרצ'י קצת קשה לה לנשום מילה אחת מאלילת הבלונד תראי אותי מרגיש כמו ג'יימס בונד מרלין מונרו האם תרצי להיות אשתי מרלין מונרו האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי ביום שבת אני ואת נשתול רקפות בגינה החלום האמריקאי, הגרסה המלאה מרלין מונרו הייתה אצלי אתמול בלילה ורצה אל המקרר, חשבה ששם תמצא חבר מונרו מרלין, אמרה שהיא צריכה לבד הלכה אל חדר השינה ושמה נעלה את עצמה בעיות אכילה ומבט מקולף תגידי כמה עלה לך לסדר את האף אומרת שנהיה משעמם ילדה יפה עם לב שלא פועם

למעלה