שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

ואז תבואי/ הראל מויאל אני יוצא למסע של חיים לחפש אותך והיא בלתי מושגת אולי היא איננה כל השירים הם רק עליה כותבים לי מציירים את דמותך באריכות של זמן ונצח, אבל בסוף אמצא אותך ואז תבואי תבואי אלי, לבושה בשמלה לבנה יחפה בכפות הרגליים והעיינים מלאות אהבה ואז אשיר לך שיר של פריחה והלב יתרוקן מעצבות ואני אתענג מיופייך אהובה שלי, אם תשארי אני רוצה לשאול שאלות להבין את דרכו של עולם אני נודד בין טעויות ללא כיוון ללא שליטה להאחז במשהו ואולי יש עוד סיכוי שאת תבואי תבואי אלי... תשארי תשארי

שלי...

Hurt/Christina Aguilera Seems like it was yesterday when I saw your face You told me how proud you were, but I walked away If only I knew what I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Some days I feel broken inside but I won't admit Sometimes I just wanna hide 'cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, oooh Would you tell me I was wrong? Would you help me understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Ohh I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself, ohh If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ooh, it's dangerous It's so out of line To try and turn back time I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you

JaboGirl

New member
../images/Emo13.gif

מחר אני בבית ביצוע: אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי כבר עברו מאה שנה כל שעה קשה עלי את ודאי לא ישנה לא עצמתי את עיני זה סופו של המסע רק אותך ארצה לראות אז אלייך אני בא בעיניים לטושות כי ראיתי איך טינה אותי לוקחת למקום שבני אדם איבדו הכל חכי לי שאחזור מחר אני בבית נמאס לי לתקן עולם בארץ יריבה חכי לי שאחזור טוב להיות בבית כולם היו אחים בדם יפה הדרך חזרה לא רוצה להיות גיבור לך רציתי לספר איך בלילה השחור מישהו שומר הוא מסתתר בין עננים אבל משאיר לנו תקווה לימים יותר יפים ימים של אהבה לא רוצה יותר את הכאב שבעיניים הכאב הזה יובס באהבה חכי לי שאחזור מחר אני בבית נמאס לי לתקן עולם בארץ יריבה חכי לי שאחזור טוב להיות בבית כולם היו אחים בדם יפה הדרך חזרה

אסתר- בחירה מצוינת של שיר

תשאלי את אור כמה אני "אוהב" את השיר הזה.....

הגיע זמן הגאולה....

זמן הגאולה אהרון רזאל מילים: אהרון רזאל לחן: אהרון רזאל אז אל תחשוב יותר מדי אם זה כדאי או לא כדאי אתה יודע, אם לא עכשיו אז אימתי ואל תחשוב כל כך הרבה כמה זה קשה או לא יצא או לא שווה לא תדע אם לא תנסה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה אני שומע ינון ואליה ואם יבוא אחד יאמר שמאוחר או מיותר או אי אפשר תדע לך השער עוד לא נסגר אז בואו נצא לרחוב נשב בחוץ נשיר קצת יהיה טוב כל מי שנראה נזמין אותו לשבת אתנו ותראה איך כל הרחוב תכף מתמלא מלא באנשים שעוברים ועוצרים איתנו הם שרים שהגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה אני שומע ינון ואליה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן גאולתכם אני שומע ינון ואליה עם גיטרות ותופים נתחיל ללכת בתוך הכבישים ממרפסות הבניינים מן החלונות הם יביטו מחייכים כן מי האנשים שככה מתהלכים? ומאיפה השמחה, האחדות והיופי שככה הם שרים? שהגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה אני שומע ינון ואליה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן גאולתכם אני שומע ינון ואליה אהבת אחים לא בשמים היא כי אם בפנים לאדם יש לב אחד אם בו נשנא באיזה לב נאהב? אז בלי המחלוקות וכל הויכוחים כי לא בשביל זה באנו לכאן אחרי כל השנים הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה אני שומע ינון ואליה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן גאולתכם אני שומע ינון ואליה אפשר לראות את זה בחוץ ולהרגיש את זה בפנים אם לא שמעתם תשאלו את השכנים שהגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה זה בעיניים של כל ילד וילדה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן גאולתכם אני שומע ינון ואליה הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה עוד קצת, עוד קצת לגאולה... הגיע זמן הגאולה, הגיע זמן הגאולה אז בואו נהיה יחד, עם ישראל...

היי:]

וזה כבר כמה שבועות שאני חושב ללכת ממך וזה כואב, ומתמשך וזה לילה חמישי שנושרים עליי שלכת זה בוער, לא להשאר, לא להשבר וזה סוגר לי את הלב זה מחשיך לי את הדרך אבל עושה אותי חזק אני מוכן לך, אני מוכן לך זה כבר כמה חלומות שבהם את מככבת זה קשה להתעורר איתך על כוס קפה כן וזה לילה חמישי שנושרים עלים לי זה בוער לא לא להשאר לא להשבר וזה סוגר לי את הלב זה מחשיך לי את הדרך אבל עושה אותי חזק אני מוכן לך 2X אני מוכן לך 2X וזה סוגר לי את הלב זה מחשיך לי את הדרך אבל עושה אותי חזק אני מוכן לך 2X עושה אותי חזק.. וזה סוגר לי את הלב זה מחשיך לי את הדרך אבל עושה אותי חזק אני מוכן לך וזה סוגר לי את הלב את הדרך, אבל עושה אותי חזק עכשיו מוכן לך.

שלי...

תגידי לי את\שי גבסו תגידי לי את האם בין כל ענני הסתיו אפשר למצוא את מה שכבר אבד תגידי לי את כשעלה נושר, מה הוא אומר ומה העץ מה הוא מרגיש את יודעת ליאת כשאווירון ממריא ומתרחק מאיתנו האם הדרך, האם היא כבר ברורה לו אז גלי לי, ליאת כשהשמש זורחת לאן את בורחת, לאן וכשהחורף מגיע למי הוא מודיע, למי שעוד מעט ירד קצת גשם עוד קצת תגידי לי את איך נראים הדברים מהאופק כשהם לא ממבטי תגידי לי את האם האנשים נראים כמו ילדים פה והימים מה הם אומרים את יודעת ליאת כשאווירון ממריא ומתרחק מאיתנו האם הדרך, האם היא כבר ברורה לו אז גלי לי, ליאת כשהשמש זורחת לאן את בורחת, לאן וכשהחורף מגיע למי הוא מודיע, למי וכשהערב יורד והשמש שוקעת לאן את בורחת, לאן והחורף מגיע את מי זה מרגיע את מי שעוד מעט ירד קצת גשם עוד קצת

אין על השיר הזה.....

יש בי אהבה ביצוע: אריק איינשטיין מילים ולחן: ארקדי דוכין בין האפל לנסתר בעולמנו המר אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד בין האוצר לתחתית אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין הבלבול לאסון תדעו שיש פתרון קוראים לזה אהבה בין הזיוף לאמת בין כל מה שחי למת ישנה אהבה יש בי אהבה והיא תתעורר ותיגע יש בי אהבה והיא תנצח בין השפיות לשינה בין הילדות לזקנה אומרים שיש עוד תקווה קוראים לזה אהבה ומחכים לבואה בין האתמול לעתיד...

Time2timE

New member
^^;

Mr. Green ~ chiheisen ~ So Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! So Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Yeah! Green. One of the HEROES. Mr. Green Man Brave heart! Mezameyuku seinaru inochi Grand soul! Yuruginai daichi no chikara Atatakaku jihifukaki haha no mune ni idakarete Ima shinjitsu no sakebi wo Kono kimochi wa Green no mama ni So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Mamoritai mono wa tada hitotsu yuuki no mahou So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Unaru kodou ga atsui daichi ga JINJIN komi ageteku So, Mr. Green Shock me! Hateshinaku tsudzuku aozora Grand soul! Koeteyuke my soul Over the horizon! Itsuka mita chichi no seinaka akogare no omoi wo hase Uketsugishiko no yuuki Afureru ai wakidasu Power So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Mada mada tsudzuku owarijanai kasokusuru DORAMA So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Mugen no tabiji chiheisen mezashi shinjiru kono omoi wa So, Green Magic! Yuuki wo mahou ni kaete aisuru mono mamorinuku Kimi ga soba ni iru kara Kono kimochi wa Green no mama ni So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Mamoritai mono wa tada hitotsu yuuki no mahou So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Unaru kodou ga atsui daichi ga JINJIN komi ageteku So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Mugen no tabiji chiheisen mezashi shinjiru kokoro no mahou Green Magic! Oh Yeah! Mr. HERO! So, Mr. Green! Oh Yeah! Mr. HERO! Yeah! Green. One of the HEROES. Mr. Green Man

MS6

New member
את!

את נעלמת הרבה זמן.. המעו"ז שלכם עומד להיפתח מחדש+מתארגן לו גרעין לשנה הבאה.. הגיע הזמן לקאמבק.

MS6

New member
מה סימן שאלה?

את לא טל מהרצליה? את טל מהרצליה.. והמעו"ז שלכם הולך להיפתח ממש בקרוב. מה גם שבית"ר מתארגנת לקראת גרעין ש"ש לשנה הבאה (וזה אומר שבתות של בית"רים בשכבת י"ב).. אז הגיע הזמן לחזור לא?

למעלה