שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אלוהים נתן לך במתנה אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך את הלילה והיום אהבה תקווה וחלום קיץ, חורף, סתיו, אביב נשמה טובה להביט סביב נתן לך שדות ירוקים פרחים ועצים מלבלבים נהרות, נחלים וימים שמים, ירח, כוכבים אלוקים נתן לך במתנה דבר גדול, דבר נפלא אלוקים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה נתן לך חגים ושבתות ישראל ארץ האבות ידיים וראש להגשים חלומות נתן לך את כל הנפלאות נתן לך דברים כל כך יפים להביא לעולם ילדים להאזין לשירים, לראות צבעים הו, מה רבו מעשיך אלוקים אלוקים, תן לי רק עוד מתנה מתנה קטנה, אך נפלאה אלוקים, תן לי רק עוד מתנה את השלום על פני האדמה

שלי =]

זה הכל בשבילך מילים: דני סנדרסון לחן: דני סנדרסון זה הכל בשבילך, הביטי לשקיעה, עדיין לא עבר זמנה. הכוכבים זורחים חינם כל השנה. לאן הברווזים עפים כשהאגם קפוא? כל יום קורים ניסים גם לנו עוד יקרו והכל בשבילך... הו דון קישוט אל תהיה כל כך תמים, בעולם ילד אין מקום לסתם חולמים. הו דון קישוט תתעורר למעני, כך או כך תישאר האביר שלי. אמצא לי עבודה, אלך לעבוד בבית מלון. עם כסף שאחסוך אבנה לנו ארמון, זה הכל בשבילך...

שלי ../images/Emo9.gif

בדיעבד/אריאל זילבר הכרטיס מול עיני הניפה המטוס בחמש יוצא או שבאת איתי הפעם או לעולם לא נתראה אז ביקשתי ממנה רגע מנסה קצת להתעכב מתעלם מכדור הרעם ההולך ומתקרב איך הוא עלה כמו סופה מהדלת יצאה לו היה לי שכל פועל ממש מיד הייתי על הג'מבו בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי נשארת איתי בדיעבד גם כל הקטע לא היה פוקד אותי שימו פריז על שנה אחרי כן כביש החוף מאוחר בליל מהרדיו שיר בוקע ואני ת'עצמי שואל איך הלכה לי מבלי לשובה איך נטשה בלי לומר שלום הרמזור מתנפנף ברוח ואני בתוך חלום איך הוא עלה תאונה המכונית נמחקה היום היה לי אוטו ואת אשתי ליד אם הייתי על הג'מבו בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי... הם אמרו לי תלך ימינה אמרו לי תלך לשמאל אמרו לך על צנוע אמרו לך על גדול איך הוא עלה מסתבר הגורל לא חבר מה שכאן בטוח באופן מחודד כולם פה גאונים בדיעבד אם לא הייתי כה חולמני בדיעבד אולי הקטע לא היה פוקד אותי בדיעבד בדיעבד - לו רק פעלתי... כלום לא חלמתי לו רק פעלתי לבד נשארתי בדיעבד

שלי...

ספירת מלאי\ יוסי בנאי מדינה אחת, פעמיים ים ואגם אחד וקדחת גם, שמש אחת עגולה, עם אחד חכם מלא סגולה, כאב ראש אחד ושלוש גלולות ושישה ימים ושבעה לילות. אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו שבשמים ובארץ. עלייה גדולה מאלפיים שנות גולה, שתי חופשות שנתיות ואחת רגילה. יום של ניצחון, יום של מפלה, רגע ביטחון, שלושים ימי מחלה. טרומפלדור בגליל וקונצ'רטו לחליל וחצי תריסר אלופים במיל'. אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו שבשמים ובארץ. עם אחד עתיק, שני שרים בלי תיק, הראשון עצוב, השני מצחיק, ילדות אחת קשה, שנים של התשה ומי שרוצה עצמאות ‟ בבקשה. מלחמות חמש, חטיבת חרמ"ש וחייל אחד משחק שש בש. אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו שבשמים ובארץ. חיילים שלושה עייפים במשלט, ושבעים ילדים צוחקים במקלט. שלושה אסירי ציון יצאו לחופשי, אסיר עולם אחד בחודש השישי. יום הילד, יום הפרח ויום השנה. וגבעה עשרים וארבע עדין לא עונה. אחד אלוהינו, אלוהינו, אלוהינו שבשמים ובארץ.

"רוצה שתדעי מה שאת בשבילייי"!! ../images/Emo140.gif

תראי זה אני ביצוע: סינרגיה מילים ולחן: רון הופמן ובנואה נחייסי לא אני לא יכול לברוח מהכל את לא עונה בגללי ולא אני לא מוכן לשכוח את הזמן שאת היית בשבילי כי כל מה שהיה מהסוף להתחלה נזכר ורושם סליחה. אולי הכל עכשיו מוזר ומעורבב זה לא משנה אותי תראי זה אני בוכה, אל תלכי כי לא נשאר דבר רוצה שתדעי מה שאת בשבילי תני עוד מבט אחד טוב לך בלעדי אני רוצה יותר מדי שתוותרי בשבילי. אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב, אז שוב נבין הכל. מחכה שתגלי שנשארתי רק אני עומד וצועק בקול. אבל זה ישתלם, אני לא אעלם כשתצטרכי אותי אז בואי נדבר, נעצור ונתקרב אז שוב נבין הכל. מחכה שתגלי שנשארתי רק אני, עומד וצועק בקול תראי זה אני, בוכה אל תלכי, כי לא נשאר דבר! אז אני נכנס לאתר הסקיצה פלוס

אור... אני בכלל לא יודעת מזה....

ושיר... כשאתה עצוב ואין לך שמחה (אהאהאהאה) ויודע, לא יודע ת'סיבה (אהאה) אם אתה לבד תועה באפילה (אהאהאהאה) לא יודע את הדרך אל האור אז קומי קומי קומי נשמה (קמתי קמתי) וזעקי בכל כוחך אל אלוקיך והוא ישלח מלאכו לפניך ויראה לך את הדרך אל האור...

JaboGirl

New member
כל מה שרצית

כל מה שרצית ביצוע: הדורבנים מילים ולחן: גיא מזיג כבה הירח, שעה קשה כשהוא בורח, היא מרגישה כמה רע לה, פתאום נטושה, מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך, אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה, לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת, לא רוצה לעמוד, צריך ללכת ולעבוד, בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים, היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד? שיקום, לא יפחד, ישנה את הכל מה שרצית זה אהבה... מתוך השקט, היא מבינה הוא לא יגיע- גם לא עוד שנה, אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם כל מה שרצית...

טוב נו בונים עלי.... אז....

ציפי, איך אפשר להגיד על דיסק ועוד שבטוח יש מילים....______ שהוא קדוש.... הלו ציפי קדוש זה רק הרבי נחמן (ואני) (סתם) יש המון דברים שהם קדושים וגם מה שלא אפשר לקדש אותו.... אבל בצורה כזו שלא יראו את זה ויגידו אם זה קדוש אז אני סופר קדוש מהעילתא.... שבוע טוב ומבורך לכל עמך בית ישראל..... בצ-י-פ-יה לגאולה שלימה ומהירה....

JaboGirl

New member
צופיה

זאת רק דרך התבטאות. אין לך מה לדאוג, אני לא עומדת לבנות מסגד לדיסק הזה ולעבוד אותו. עכשיו אם תרשי לי אני חוזרת לפתור תרגילים בהספק.

פיוווווווווווווווווווו

כבר נלחצתי, עכשיו נרגעתי.... ו.......איכסססססס את מסכנה... שונאת את הבעיות האלו (מזל שאנחנו כבר יחסית גמרנו את הסיוט הזה)

למעלה