שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

בלוז כנעני אהוד בנאי מילים: אהוד בנאי לחן: אהוד בנאי מאז שעזבת הרבה השתנה כאן זהו זמן שגעון מהומה עד אין קץ ובכל רגע חדש פורענות לא עלינו והכל חי ברשת הכל מתפוצץ ובאופק אחר על אותו דף גמרא יושבים כל הלילה אתה ואני שלוות עולמים פרדס חנה-כרכור אקליפטוס ברוח שורק בלוז כנעני מאז שעזבת החושך גובר כאן האור שלך מאיר עדיין זוהר זה סיבוב הופעות מקומי אתה יודע אותו שיר כאב הולך וחוזר ובאופק אחר סביב שולחן השבת יושבים כולם יחד גם אתה ואני שלוות עולמים פרדס חנה-כרכור אקליפטוס בודד שורק בלוז כנעני מאז שעזבת הרבה השתנה כאן זה עולם אלקטרוני קצת קשה לדבר ומילים כמו שלך אף אחד לא אומר כבר הנר שלך מאיר עדיין בוער ובאופק אחר אחרי הופעה נעביר בסיבוב זר קוצים ריחני שלוות עולמים פרדס חנה כרכור אקליפטוס ענק שורק בלוז כנעני מאז שעזבת הרבה השתנה כאן הנר שלך מאיר עדיין בוער

ASTAR3

New member
../images/Emo208.gif

סורי על האיחור של השירשורשיר,פשוט משה איחר ביום אז חשבתי שיהיה מיותר לפרסם שתי פינות ביום אז את השירשורשיר פירסמתי היום... שבת שלום ומבורך....=)

שלי...

אני כל כך שונאת שיעור אלגוריתמיקה
נפוליאוו/יוני בלוך משמאלי עם הגיטרה זה איתי והוא בתול עדיין, אין לו חברה זה לא שזה כל כך מפריע אבל אין לו חברה (אין לי חברה) דווקא יש לו חוש הומור בסדר הוא יודע איך לשרוך את השרוכים שלו לבד אקורד מינור בשביל העצב להדגיש שאין לו אף אחד (אין לי אף אחד) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) איתי כועס ודי בצדק ממורמר, חוזר הביתה כל שבועיים מהצבא כל הבתולות בוקעו כבר והוא עוד לא נרגע (אני עוד לא נרגעתי) אז כמו שבטח כבר הכרתם זה איתי והוא מתוק (ואין לי חברה) זה לא שהוא בוחש בשוקו אבל אין לו חברה (לא מישהי קבועה) נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (אין לי חברה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מסרטים כחולים) נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) נמאס לו כבר (להיות מובטל) נמאס לו כבר (לשלם חשמל) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה) אין לו חברה נמאס לו כבר (מהחיים) נמאס לו כבר (מסרטים גסים) נמאס לו כבר (ואין לי עבודה)

שלי..

היא יודעת ביצוע: נינט טייב מילים ולחן: נינט טייב ועילי בוטנר היא יודעת, אנשים תמיד אומרים לה אנשים רק מתערבים לה מה ללבוש, מה לאכול מה נכון, מה לא נכון מלחשים מה הם חושבים לה משתפים מה הם רוצים לה איך אסור, כמה מותר אם אפשר או אי אפשר תעשי ותלכי, תלמדי ותראי איך ברגע, ברגע כובשים ת'עולם תצרחי, תשתקי רק תבואי, בואי חזרי אלי כן, היא יודעת שהוא תמיד מקשיב לה שהוא זה שמראה לה מראה את האמת, מה לקחת מה לתת ואם אתה שומע אולי אתה יודע איך ממשיכים מכאן תעשי ותלכי, תלמדי...

מגניב....

אני מכירה את אותו עץ בודד...... ושיר: ע"י ניגונים ומחיאת כף מתמתקים כל הדינים......

JaboGirl

New member
השיר שלי הכי יפה..

עטור מצחך ביצוע: אריק איינשטיין מילים: אברהם חלפי לחן: יוני רכטר עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך אח, לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באזניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור.

hurt

Christina Aguilera Seems like it was yesterday When I saw your face You told me how proud you were, But I walked away If only I knew what I know today Ooh, ooh I would hold you in my arms I would take the pain away Thank you for all you've done Forgive all your mistakes There's nothing I wouldn't do To hear your voice again Sometimes I wanna call you But I know you won't be there Oh, I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself by hurting you Some days I feel broke inside But I won't admit Sometimes I just wanna hide 'Cause it's you I miss And it's so hard to say goodbye When it comes to this, ooh Would you tell me I was wrong? Would you help understand? Are you looking down upon me? Are you proud of who I am? There's nothing I wouldn't do To have just one more chance To look into your eyes And see you looking back Oh, I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself, oh If I had just one more day I would tell you how much that I've missed you Since you've been away Ooh, it's dangerous It's so out of line To try and turn back time I'm sorry for blaming you For everything I just couldn't do And I've hurt myself.. By hurting you

למעלה