שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

פעם תורי ופעם תורך שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי לילה אחד כשהלכנו בתוך העיר עברו בי כמה הרהורים על אנשים שחיים פה האם הם שונים מאיתנו הולכים לישון כמו ילדים בעריסות הולכים עד הסוף רק אצלנו חבל תראי איך אצלנו פעם תורי ופעם תורך לאהוב. יכול היה להיות יותר פשוט אם תסתגרי איתי בחדר החשוך שלא תראי אחר מלבדי שתהיי שלי. קניתי לך ג'ינס חדשים קנית לי חולצה לבנה שתתאים פעם תורי לאהוב ופעם תורך על קיר בעיר כתב מיואש צעיר עיניה פוצעות אבל נשארתי שלם. ובלילה ההוא כשהלכנו בתוך העיר דיברתי אלייך ולא ענית לי מה הפריד אז ביננו רגש כזה או רגש אחר או אי הבנה עד הסוף אצלנו חבל תראי איך אצלנו פעם תורי ופעם תורך לאהוב. קניתי לך תקליט של האבנים קנית לי עגיל אבל זה לא לגילי פעם תורי לאהוב ופעם תורך על קיר בעיר כתב מיואש צעיר עיניה פוצעות אבל נשארתי שלם.

לה לה לה ../images/Emo47.gif

עינייך החומות/ זוהר ארגוב עינייך החומות המזכירות לי את החלמות על אותם ימים יפים ושקטים על חיוכים ומבטים יפים שמראשי הם לא חולפים אני זוכר אותך עוד בהיותך ילדה קטנה עם שתי גומות ולחש מנגינה ועם אותו חיוך תמים בפה קיוויתי שיהיה יפה ועם מבט חטוף שגרם לי לחשוב על יום עצוב רציתי שתעני למשאלות ליבי ואל תזלזלי ברגשות שלי אך לא פסקה דממה וכבר מחשבתי הייתה שונה המחשבה כלפי ילדה קטנה אותה ילדה שבה תליתי תקווה היא גם גרמה לאכזבה...

MS6

New member
קח לך אישה....

אני רוכב, לא יתפסוני חי כן אני זוכר אותה איתי, רוכבת איתי אני עזוב, אולי כהו עיני והיא עומדת שם צוחקת אלי. קח לך אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך, קח לך אישה ובנה לה בית קח לך, קח לך. אני רוכב השמש בגבי. כן, אני מרגיש אותך איתי כאילו עכשיו הזמן עוקב וכבר נוגע בי ואין כבר דרך להמשיך ולרכב. אולי אשוב בצהרי היום כן, אני זקן יותר ואת זוכרת אותי זה לא עצוב כשמסתיים חלום זה לא עצוב כי את נשארת איתי. קח לך אישה..

mean girl 16

New member
איי איי איי..

כמה נחמד לשמוע הופעה חיה של שלמה ארצי ושלום חנוך מחלון החדר שלי.. לא עוזב את העיר ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי והוא לפני סיום סוגר כבר את השער. מרפה מן העניין, חומק אל תוך השיר. והיא לפני סיום שואלת: "האם אתה נשאר? האם השיר ימנע מבעדנו להמשיך?" "לא עוזב את העיר!" הוא אומר לה, "עבור אף אחד. אנחנו שניים תמיד, ביננו אלוהים אחד. ואת עבורי כמו שתיקה דקה, וכך או כך לא עוזב גם אותך". ואחר כך משום שתכלת, הרדיו מעודד, רק סימני החוף מעוררים ספק. והיא מתוך סיום שואלת: "האם יהיה מדי?" אם היא פתאום תפרוץ בבכי לא מתאפק. שמות לפני סיום, והוא פתאום מבטיח, מתוך חלום זהיר הם נשענים אל ים. למות לפני סיום, והיא על קו רקיע, מתוחה כמו עיר קטנה - דמוית שרב.

למעלה