שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

Stairway To Heaven/Led zeppelin There's a lady who's sure all that glitters is gold And she's buying the stairway to heaven. When she gets there she knows, if the stores are all closed With a word she can get what she came for. Ooh, ooh, and she's buying the stairway to heaven. There's a sign on the wall but she wants to be sure 'Cause you know sometimes words have two meanings. In a tree by the brook, there's a songbird who sings, Sometimes all of our thoughts are misgiven. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it makes me wonder. There's a feeling I get when I look to the west, And my spirit is crying for leaving. In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees, And the voices of those who stand looking. Ooh, it makes me wonder, Ooh, it really makes me wonder. And it's whispered that soon if we all call the tune Then the piper will lead us to reason. And a new day will dawn for those who stand long And the forests will echo with laughter. If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now, It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There's still time to change the road you're on. And it makes me wonder. Your head is humming and it won't go, in case you don't know, The piper's calling you to join him, Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know Your stairway lies on the whispering wind. And as we wind on down the road Our shadows taller than our soul. There walks a lady we all know Who shines white light and wants to show How everything still turns to gold. And if you listen very hard The tune will come to you at last. When all are one and one is all To be a rock and not to roll. And she's buying the stairway to heaven.

mean girl 16

New member
../images/Emo13.gif

צוותא ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי זה כבר כמה ימים שב"צוותא" מופיע זמר מחופש עם שירים מאתמול, שאיש לא יבין, שאיש לא יתפוס. ורק את באולם, לבדך, מקשיבה ובוכה בשבילו. על מה את בוכה? שירים זה גיטרות וחלומות. כן אחרי השירים אקח אותך ואת צעירה, ורוח של עיר תנשב בודדים, כן, הרוח נושבת קרירה. וסדרן מנומנם מקיבוץ בגליל, שעזב את הכל, ישאל: "מה השעה?" ואת תעני, שבכית, ואין לך שעות. כך עובר לו יום ועוד יום, וכאילו השמש היא עוברת אותנו נמוך, כי אנחנו כמו כל אחד. אם נהיה פה מחר צלצלי אלי כבר בתשע, כי אחר כך אצא מי יודע מתי אחזור. זה כבר כמה ימים שב"צוותא" מלא והרבה אנשים, מחפשים במי מדובר, ועל מי נכתב השיר. ורק את באולם לבדך, מקשיבה, או אולי נרדמת, לא רואה את עינייך, כי עסוק באורות,כן ועסוק בלהיות זמר. כן, אחרי השירים אקח אותך ואת צעירה. בסרטים גיבורים, עם פרופיל מוצלח, כן גם שלך נראה לא רע. ובמאי מעוניין מדיזנגוף יאמר שיש לך עתיד, תגידי שכן, את יודעת זה בלוף, החיים לא דומים לסרטים בחיים עובר לו יום... זה כבר כמה ימים שב"צוותא" תלויה מודעה קרועה, על חשבון המזמין, תהיה, או אולי לא תהיה הופעה. ורק את באולם תהיי שם כדי לבכות הצגת בכורה, ואולי אז אקום, ואגש, ונרקוד או שהסוף לא יהיה כל כך רע. כי עובר לו יום...

MS6

New member
שלי..

אגדת דשא/מאיר אריאל יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש- יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להתאהב הלילה אם כי הרהור כזה רק מעצבן. מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. גומרים לשיר ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתנניות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות. כיוון שתרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. וכשאני מקיץ אין איש בדשא רק קצת קריר וקצת רטוב מטל. להפתעתי אני רואה ש- אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי שוחקות עיינים ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל: "הי, מה העיניניים?" היא בחיוך עונה לי: "שום דבר." שואל: "גם את ישנת?" - עונה: "לאו דוקא" ותשובתה אותי קצת מביכה. שואל: "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות: "אני איתך." אני שותק. שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי פתאום היא מסתובבת והולכת אבל אני שותק עוד שם, נו די.

מיליון כוכבים\עמית פרקש

רצית לעוף, רצית כבר הלאה עם חצי חיוך עלית למעלה מיליון כוכבים בשמים תופסים את הצבע שלך בעיניים תן רק עוד שניה אחת לומר לך שלום רצית לעוף, הלכת רחוק מדי בתוך הטרוף אין מי שישמור עלי מיליון כוכבים בשמיים תופסים את הצבע שלך בעיניים רציתי שניה אחת לומר לך שלום אני רציתי לשיר אתה הרמת גיטרה מלאך מנגן לי עכשיו אז איתך אני שרה מיליון כוכבים בשמים תופסים את הצבע שלך בעיניים רציתי לשיר לך, לומר לך שלום רציתי שניה אחת לומר לך שלום תן רק עוד שניה אחת לומר לך שלום

שלי

Wake Me Up When September Ends Green day Summer has come and passed The innocent can never last wake me up when september ends like my fathers come to pass seven years has gone so fast wake me up when september ends here comes the rain again falling from the stars drenched in my pain again becoming who we are as my memory rests but never forgets what I lost wake me up when september ends summer has come and passed the innocent can never last wake me up when september ends ring out the bells again like we did when spring began wake me up when september ends here comes the rain again falling from the stars drenched in my pain again becoming who we are as my memory rests but never forgets what I lost wake me up when september ends Summer has come and passed The innocent can never last wake me up when september ends like my father's come to pass twenty years has gone so fast wake me up when september ends wake me up when september ends wake me up when september ends

למעלה