שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

האהבה תנצח אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי לו בחייקך הייתי בגיא צונן מגונן הכל נותן אף פעם לא רציתי לפגוע בך לאבד אותך אם רק תבקשי הלילה אקח אותך איתי רחוק רק אל תגידי לא וכשייגמר הלילה ליום חדש חכי הוא יבוא ואתן לך את הכל כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות כשהכאב יחלוף אותך אני אשמור כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות ובימים קשים אתן לך גם מסתור כשבך אני נוגע גופי רועד לא אמרת שניפרד כי לא אוכל לשכוח מה שנתת כשאהבת אותי אם רק תבקשי הלילה אקח אותך איתי רחוק רק אל תגידי לא וכשייגמר הלילה ליום חדש חכי הוא יבוא ואתן לך את הכל הוגש ע"י דיקלה בן דרור

MS6

New member
שלי..

שיר בית"ר בית"ר מגוב ריקבון ועפר בדם וביזע יוקם לנו גזע גאון ונדיב ואכזר בית"ר הנלכדה יודפת מסדה תרומנה בעוז והדר הדר עברי גם בעוני בן שר אם עבד אם הלך נוצרת בן מלך בכתר דוד נעטר באור ובסתר זכור את הכתר עטרת גאון ותגר תגר על כל מעצור ומיצר אם תעל או תרד בלהב המרד שא אש להצית אין דבר כי שקט הוא רפש הפקר דם ונפש למען ההוד הנסתר למות או לכבוש את ההר יודפת מסדה בית"ר

לה לה לה

Knockin On Heavens Door/GUNS N' ROSES mama take this badge from me i can't use it anymore it's getting dark too dark to see feels like i'm knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door mama put my guns in the ground i can't shoot them anymore that cold black cloud is comin' down feels like i'm knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door knock-knock-knockin' on heaven's door "you just better start sniffin' your own rank subjugation jack 'cause it's just you against your tattered libido, the bank and the mortician, forever man and it wouldn't be luck if you could get out of life alive" knock-knock-knockin' on heaven's door

mean girl 16

New member
על הרצפה

על הרצפה ביצוע: מוניקה סקס מילים ולחן: יהלי סובול, יוסי חממי, פיטר רוט, שחר אבן צור ולהב זוהר נשבר, נשבר, ושוב מתקררים, הייתי רוצה לשבור לך יד, ואז לתת לך רחמים. כמו ציור של דגה, שמנמנה וענוגה, שנה סחבת אותי, על הרצפה. על הרצפה... נשבר, נשבר, הקרח המלוכלך, נקבר, בלחישה, הרגש שוב נמעך. על הרצפה...

למעלה