שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

אממ טוב, אני מקדימה את זה ביום אחד כי אני נוסעת מחר (יענו היום) לסמינר של הנדסה ביורפואית עד יום שישי
אז... כל מה שרצית/הדורבנים כבה הירח, שעה קשה כשהוא בורח, היא מרגישה כמה רע לה, פתאום נטושה, מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך, אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה, לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת, לא רוצה לעמוד, צריך ללכת ולעבוד, בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים, היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד? שיקום, לא יפחד, ישנה את הכל וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח מתוך השקט, היא מבינה הוא לא יגיע- גם לא עוד שנה, אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח

MS6

New member
רובי וויליאמס..

angels\robbie williams I sit and wait does an angel contemplate my fate and do they know the places where we go when we´re grey and old ´cos I´ve been told that salvation lets their wings unfold so when I’m lying in my bed thoughts running through my head and I feel that love is dead I’m loving angels instead and through it all she offers me protection a lot of love and affection whether I’m right or wrong and down the waterfall wherever it may take me I know that life wont break me when I come to call she wont forsake me I’m loving angels instead when I’m feeling weak and my pain walks down a one way street I look above and I know ill always be blessed with love and as the feeling grows she breathes flesh to my bones and when love is dead I’m loving angels instead and through it all she offers me protection a lot of love and affection whether I’m right or wrong and down the waterfall wherever it may take me I know that life wont break me when I come to call she wont forsake me I’m loving angels instead

לפניי שהכל נגמר:(

לפני שהכל נגמר ביצוע: גיא אריאלי ולירון וייסמן החלום הזה כל כך אמיתי מתעורר ואת עדיין איתי לא פגשתי כמוך מימי בשבילך אוותר על חיי החלום הזה שלי ושלך תתעורר אני עדיין איתך זה אתה מלווה לילותי בשבילך אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם החלום הזה בינינו נמחק [לא אזוז מכאן עד רדת הליל] והשמש כבר עולה במרחק [לשובך אהוב שנים אתפלל] לא פגשתי כמוך מימיי בשבילך [בשבילך] אוותר על חיי ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם כמו סיפור של אגדות עם רדת המסך עוד נמשיך נמשיך ללחוש אני שלך אני שלך לא נפסיק את החלום עד הסוף המר עוד נשיקה אחת לפני שהכל נגמר ושוב העיניים נפגשות ושוב הדקירה הזאת בלב ושוב השפתיים לוחשות אהבה עד כאב ושוב העולם סוגר חונק ושוב זה אנחנו מול כולם ושוב זה הלב דופק צועק אהבה שלא תיגמר לעולם לפני שהכל נגמר שלא תיגמר לעולם שלא יגמר לעולם

אבא נהייתי דוס

אז בית 1 אני זוכרת.... מחר יודיעו לכולם שיש הקב"ה בעולם ומי שלא ירצה להתעדכן רחמנה ליצלן מסכן מסכן...

אני יודעת את כל השיר והנה הוא לפניך

אבא - נהייתי דוס זה לא אומר שאתה צריך לכעוס אמא - נהייתי דוס זה לא אומר שאת צריכה לכעוס אומנם נולדתי לדור שרוב פניו סביבו שחור אבל גליתי ת'אמת וכל השאר סתם תפל.. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה... לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה... אאאבאאא - נהייתי דוס זה לא אומר שאתה צריך לכעוס אאאמאאא - נהייתי דוס זה לא אומר שאת צריכה לכעוס מחר תודיעו לכולם שיש קדוש ברוך הוא בעולם ומי שלא רוצה להתעדכן רחמנה ליצלן מסכן מסכן לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה... לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה... סבתאאא - נהייתי דוס תוציא את השיניים מהכוס סבאאא - ועוד מעט תישברו פה כוס לה לה לה לה לה וו לה לה לה לה לה וו לה לה לה לה לה וו וו וו וו...

mean girl 16

New member
אחכה לך בשדות

אחכה לך בשדות ביצוע: משינה מילים: יובל בנאי ושלומי ברכה לחן: שלומי ברכה היא אמרה אצלי זה יהיה נחמד טשרניחובסקי שש שעה חמש רק תבוא לבד אני לא מוצא, אני לא מוצא התיאור שלך לוטה בערפל לא צריך להתנצל אחכה לך בשדות כן, כן העיר גדולה, וזה אותי מרשים אך לחצות אותה זה כמו לחרוש בשדה מוקשים ואני רוצה, ואני רוצה לחבק אותך חזק בזרועותי, אם תרצי לבוא אלי אהההההה אחכה לך בשדות קייטרינג בשש רוח נעימה לך בשיער פורמת קשר תאהבי אותי פעם אחת תאהבי אותי פעם שניה תראי הכל יהיה בסדר יש שדות כותנה ויש גם שדות ייאוש ולמצוא אותך זה כמו לקצור בשדה נטוש אני מתייאש, אני מתייאש אז אני מביט בעיר ומקלל שילכו לעזאזל אחכה לך בשדות קייטרינג בשש רוח נעימה לך בשיער פורמת קשר תאהבי אותי פעם אחת פעם שנייה תראי הכל יהיה בסדר אחכה לך בשדות...

יש לי שני שירים

חייל של מאה שערים שייגעצ מילים: יובל מנדלסון לחן: יובל מנדלסון גידלתי זקן ועכשיו אני דוס ואין יותר מה לפחד קניתי תפילין וגם אלוהים ואין יותר מה לפחד אני עושה כל מה שכתוב בספרים אני חייל של מאה שערים ויש לי כפה כזאתי שחורה ויש לה רקמה מזהב ויש לי ויש לי חולצה יפה לבנה עם כל הימים של החג אני מכיר בע"פ את כל הפסוקים אני חייל של מאה שערים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי לא ממזמן עברה בשכונה אחת עם בגדים קצרים אפילו כיסוי לא היה לראש ולמה הם לא מתחשבים אני ירקתי עליה ישר בפנים אני חייל של מאה שערים פזמון: אז נכון שלא עשיתי צבא ונכון שלא שילמתי מיסים ונכון שחוץ מלהתפלל לא עשיתי שום דבר בחיים אבל הדלקתי נרות ואכלתי מצות ואשתי לבושה בשמלות ארוכות אז אני יהודי אז לפני שתפרוץ פה מלחמת אחים בואו נשב נלבן עניינים נקבל החלטות נחוקק גם חוקה אבל קודם תחזרו בתשובה שיר 2 Overprotected Britney spears [Spoken:] I need time (time) Love (love) Joy (joy) I need space I need me (Action!) Say hello to the girl that I am! You're gonna have to see through my perspective I need to make mistakes just to learn who I am And I don't wanna be so damn protected There must be another way Cause I believe in taking chances But who am I to say What a girl is to do God, I need some answers What am I to do with my life (You will find it out don't worry) How Am I supposed to know what's right? (You just got to do it your way) I can't help the way I feel But my life has been so overprotected I tell 'em what I like What I want What I don't But every time I do I stand corrected Things that I've been told I can't believe what I hear about the world, I realize I'm Overprotected There must be another way Cause I believe in taking chances But who am I to say What a girl is to do God I need some answers What am I to do with my life (You will find it out don't worry) How Am I supposed to know what's right? (You just got to do it your way) I can't help the way I feel But my life has been so overprotected I need… time (love) I need… space (This is it, this is it) I don't need nobody's Tellin me just what I wanna What I what what what I'm gonna Do about my destiny I Say No, No Nobody's telling me just what what what I wanna do, do I'm so fed up with people telling me to be Someone else but me (Action!) What am I to do with my life (You will find it out don't worry) How Am I supposed to know what's right? (You just got to do it your way) I can't help the way I feel But my life has been so overprotected I don't need nobody's Tellin me just what I wanna What I what what what I'm gonna Do about my destiny I Say No, No Nobody's telling me just what I wanna do, do I'm so fed up with people telling me to be Someone else but me What am I to do with my life (You will find it out don't worry) How Am I supposed to know what's right? (You just got to do it your way) I can't help the way I feel But my life has been so overprotected.

שלי...

היא יודעת ביצוע: נינט טייב מילים: נינט טייב, עילי בוטנר לחן: עילי בוטנר, נינט טייב אנשים תמיד אומרים לה אנשים רק מתערבים לה מה ללבוש, מה לאכול מה נכון, מה לא נכון. מנחשים מה הם חושבים לה מנחשים מה הם רוצים לה מה אסור ומה מותר אם אפשר או אי אפשר. תעשי ותלכי, תלמדי תראי איך ברגע ברגע כובשים ת'עולם תצרחי תשתקי רק תבואי בואי חזרי אלי.... כן, היא יודעת שהוא תמיד מקשיב לה שהוא זה שמראה לה מראה לה ת'אמת מה לקחת מה לתת. ואם אתה שומע אולי אתה יודע איך ממשיכים מכאן תעשי ותלכי... היא נשארה עצמה רוצה להיות עצמה רוצה להיות עצמה תעשי ותלכי...

qwe41

New member
תרנגול כפרות

ביצוע: יוסי בנאי מילים: יוסי בנאי לחן: מיכה שטרית בסתיו תמיד בסתיו בשקט ודממה יוצאים זיכרונותי על גב ענן קטן והם שטים להם מעל האדמה כדי להתבשם מכל נופי הזמן וכמו תמיד בסתיו אני נפרד בצער מקיץ שעכשיו רואים את קצה סופו ובין עלים צמאים אני עומד כמו נער ממתין בסקרנות לחורף שיבוא אני זוכר תרנגול כפרות ציפור קטנה על גג מלאכים מטיילים על קירות מפה לבנה בכל חג בסתיו תמיד בסתיו חוזרים אלי קולות שעם הזמן חלפו אבדו כבר ואינם והם נושאים איתם זמירות חג ותפילות והם נושאים איתם עולם שנעלם אבל עמוק בלב נפשי תמיד חוזרת אל דוכנים של שוק וממתקי סוכר רומנסות רחוקות שאריות מסורת וערמונים של אש בטעם חורף קר אני זוכר תרנגול כפרות... בסתיו תמיד בסתיו אבי חוזר בשקט מארץ הדממה כולו מאיר פנים והוא מביט אלי ונשמתו שותקת ושוב עושה דרכו אל קץ כל הימים ענן כחול הלב ורוח בו נושבת מכל עלה צמא קוראים אלי רוחות אני רואה אחים ומשפחה אוהבת ועיר ילדות קטנה כולה שק אנחות אני זוכר תרנגול כפרות...

למעלה