שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

איש השוקולד/יזהר אשדות מה קורה שם על החוף, ילדים שחומים עם תוף עם כינור וטמבורין, לטאה קטנה תופסים, אהה. אך היא ברחה אל המדבר, רק זנב קטן נשאר הם בוכים כי באמת, איש השוקולד כבר מת, אהה. ילדים הכו בתוף, תבשרו את בוא הסוף הבו קטורת ונרות, קוננו הליליות, אהה. שטוף כבר גשם זלעפות, זוהמה מהרחובות, קרא זמיר בטרם עת, איש השוקולד כבר מת, אהה. גשם תם, חזרו לחוף ילדים שחומים עם תוף, מתקינים חליליות מזנבות של סממיות, אהה. אך יותר אינם יודעים אם זו מנטה או יסמין, מה לקחת איך לתת, איש השוקולד כבר מת, אהה. מיתרים בכו תפילות והזיתי בלילות, איך נמס מהצלילים לב השוקולד שלי לב השוקולד שלי איש השוקולד שלי אהה.

mean girl 16

New member
אל תדאג

אל תדאג ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך אל תדאג אני חולמת עליך ומתעוררת עם כולם אל תדאג אני מתה עליך וגם חיה עם כולם ואין לי אף אחד אין לי אף אחד אל תדאג אין לי אחר במקומך היא שיקרה אל תדאג אני חושבת עליך אבל שוכבת עם כולם

...

הוא כותב מדהים אבל הוא לא יודע לשיר בגרוש.. מה שכן, הוא הרים הופעה מעולה בקוקה קולה לייב.. אחת ההופעות הכי טובות שהיו שם...

MS6

New member
שלמה שלמה...

אף פעם לא תדעי/שלמה ארצי ובלילות דלתות פנייך נעולות, ובימים - אף פעם לא תדעי. אף פעם לא תדעי, כמה נסעתי בגללך, דרכים בכף ידי, דרכים בכף ידך. כל פעם שמטוס או משהו נוגע בשחקים, אני שומע נסיעה, אל תחכי. אדם נפרד תמיד ממשהו, אני זוכר - בכית, זה משונה, אך יש בי משהו שלא מכיר. ובלילות, תהיי כתובה על חלומות, ובימים אף פעם לא תדעי. הזמן המהורהר תלוי על השעון, מחוג לכל דבר קוצב את השעות. כל פעם שאישה או מישהי נוגעת את הכביש, אני נזכר בך, ומרגיש כמו כש... היית בי. את ישנה ודאי, ומישהו נושם אותך עמוק, ידי אינן ידי האיש ההוא, ידי המקנאות. ובלילות - את לא תראי בחושך...לא! ובימים - אף פעם לא תדעי. בשקט, כמו גנב, על בהונות גופך בנדודי שינה, בהרהורי החטא. תמיד אני חשוד במשהו, שוטר מדבר אלי, האם כדאי לומר לו שאני לבד? ופעם כשהכל יהיה יותר פשוט, אפילו המילה, אומר לך משהו שלא נראה חשוב, אבל נשמע נפלא.

שליייייייייי

מלודי איזולירבנד מילים: לאה לופנפלד לחן: רוני וייס הגיטרה מחשמלת המלודיה מתגלגלת מתנגן שירי ואת אינך איתי מקהלה לך מזמרת התזמורת מעוררת ורק את כזאת שקטה בפנים אצלי מלודי, רק אלייך מלודי הנפגש אצלי אולי כל הגברים באים אלייך מלודי, רק אליך מלודי הנפגש אצלי אולי ותהיי שלי ההרמוניה מסחררת והמוסיקה סוערת מתרונן שירי ואת אינך איתי מנגינה כזו סוחפת מרגשת, מטרפת ורק את נשארת שקועה בתוך עצמי מלודי, רק אלייך מלודי הנפגש אצלי אולי כל הגברים באים אלייך מלודי, רק אלייך מלודי הנפגש אצלי אולי יש לה מבטא אנגלי הולך למלו מלו מלו מלו מלודי שלי מלו מלו מלו מלו וניפגש אצלי כך עולים בקצב טונים מתנגנים האלקטרונים מחשמל שירי, ואת אינך איתי יש פה חגיגה סוערת וההתרגשות גוברת איך זה את כל כך שקטה בתוך תוכי מלודי, רק אלייך מלודי הנפגש אצלי אולי כל הגברים באים אלייך מלודי, רק אלייך מלודי הנפגש אצלי אולי ותהיי שלי הולך למלו מלו מלו מלו מלודי שלי מלו מלו מלו מלו וניפגש אצלי הנפגש אצלי אולי ותהיי שלי הנפגש אצלי אולי ותהיי שלי הנפגש אצלי אולי ותהיי שלי

למעלה