שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

התחנה הישנה/טיפקס הירידה הזו לרחוב החם היתה בשבילי מקום לעולם של שיכור מוכר מלבי קר עם בוטנים וסירופ אדום של סוכר חגורה בעשר וקלטת מתנה מיץ ענבים ועיתון להמתנה קולנוע שמקרין סרטים של זימה וכובע של פרסי עם רקמה הייתי יורד בתחנה הישנה והיא הייתה לי מדינה אחרת מדינה של מציאות בהמתנה כשגשם יורד וכשהשמש בוערת פתאום אני שייך ולפעמים אני אחר בתוך עולם צפוף וממהר בשדרות הנעליים הזולות בדוכני פלאפל עם כל התוספות שירותים ציבוריים שריחם למרחוק נהגי מוניות שלא למדו לשתוק שיכור ועיוור מסתכלים על העולם אברכים מרוויחים מצוות חינם הייתי יורד בתחנה הישנה והיא הייתה לי מדינה אחרת מדינה של מציאות בהמתנה כשגשם יורד וכשהשמש בוערת בדרך לתל אביב המבריקה אני עוצר במציאות הסדוקה של פיתה עם זעתר וביצה בצד של ספק רבנים ספק פושטי יד בעשרה שקלים שלוש קלטות ושירים מוכרים מכל המדינות והבוץ השחור על כל מדרכה ונהג מפטיר חצי ברכה הייתי יורד בתחנה הישנה והיא הייתה לי מדינה אחרת מדינה של מציאות בהמתנה כשגשם יורד וכשהשמש בוערת

חייבים להמשיך את המסורת...

גשם ביצוע: אלי לוזון (בשביל ערבה- מישל גוריאשוילי) מילים: יעקב גלעד לחן: יחיאל אמסלם ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני אבל מישהו בוכה וזה לא אני. אני רוצה לשמור עלייך ועלי היום עבר עלינו יום קשה מדי בחוץ יורדים עכשיו גשמי ברכה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם. אין מקום לדאגה היי שקטה אני איתך, את לא לבד לעת עתה עכשיו הכל זורם כאן במנוחה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך...

לינויהה

New member
......./images/Emo6.gif

גשם ביצוע: מאיר בנאי מילים ולחן: מאיר בנאי כביש אספלט, מול חומה קבצנים בפינה אני צועק בכל העיר שיסתכלו עלי, רק עלי. משתתף בקרבות נצחונות, מפלות אני צועק בכל העיר שיסתכלו עלי, רק עלי. גשם, רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל לא רוצה לראות הכל כשבא הגשם רד כבר גשם כי העיר כבר עייפה היא פוחדת מעצמה רוצה לנשום זכרונות, אפלה שוב שואל, אין תשובה אני צועק בכל העיר שיסתכלו עלי, רק עלי גשם, רד כבר גשם... אני צועק בכל העיר שיסתכלו עלי, רק עלי

mean girl 16

New member
נתתי לה חיי

נתתי לה חיי ביצוע: כוורת מילים: אלון אולארצ'יק ודני סנדרסון לחן: דני סנדרסון עוד בימים הראשונים של ההיסטוריה כשהעולם היה קיים רק בתיאוריה ולא הבדילו בין מחר, שלשום ואמש, היו רבים איפה כדאי לשים ת'שמש אך דבר אחד הוסכם, אם עקשן הבן אדם, אין סיכוי, אין פיצוי, זה מה שקרה. נתתי לה חיי ירדתי על ברכי יאמינו לי כולם למדתי מה זה סתם ונעלבתי. מאז עברו הרבה גשרים מעל המים וכבר הספיקו להמציא ת'צהריים. עוד לא ידעו הם על הגלובוס מה צורה לו, אם מרובע הוא, אם עגול, או איך שבא לו. אך דבר אחד ידעו, ואת זה מיד קבעו, אם סירבה - אין תקווה, זה מה שקרה. נתתי לה חיי... היום תמצא שהנושא לכל ויכוח הוא מה בא קודם - הביצה או התפוח, אחד אומר שנגמרים לו השמיים כשיש מספיק אוויר למדינה או שתיים. אולי בכל זאת נסתדר, היא תרצה אז נתגבר, היא מנעה כל גישה, זה מה שקרה כש... נתתי לה חיי...

שלי ../images/Emo36.gif

the BEATLES (Lennon/McCartney) When I find myself in times of trouble Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom, let it be And in my hour of darkness She is standing right in front of me Speaking words of wisdom, let it be Let it be, let it be Let it be, let it be Whisper words of wisdom, let it be And when the broken hearted people Living in the world agree There will be an answer, let it be For though they may be parted There is still a chance that they will see There will be an answer, let it be Let it be, let it be Let it be, let it be Yeah there will be an answer, let it be Let it be, let it be Let it be, let it be Whisper words of wisdom, let it be Let it be, let it be Ah let it be, yeah let it be Whisper words of wisdom, let it be And when the night is cloudy There is still a light that shines on me Shine on until tomorrow, let it be I wake up to the sound of music, Mother Mary comes to me Speaking words of wisdom, let it be Yeah let it be, let it be Let it be, yeah let it be Oh there will be an answer, let it be Let it be, let it be Let it be, yeah let it be Oh there will be an answer, let it be Let it be, let it be Ah let it be, yeah let it be Whisper words of wisdom, let it be

mean girl 16

New member
אני רוצה עוד אחד! ../images/Emo6.gif

מילים: וואלה, לא ידוע לחן: עממי מי שלא מוחה כפיים הוא שביעיסט מי שלא מוחה כפיים הוא שביעיסט מי שלא מוחה כפיים שיירד על הברכיים וינשק את הרגלים לשמיניסט

אחהמ...

זה מוחא עם א' בסוף... מוחה עם ה' זה כמו מחאה
וחזי- אני יודעת מה אתה רוצה להגיד אז פשוט תשתוק!

אור

מוחא עם א' זה מחיאת פיים וכאן צדקת. מוחה עם ה' זה מביע מחאה. ואין דבר כזה מוחה מלשון מחמאה, קוראים לזה "מחמיא". החברים שלך כבר לא יאהבו אותך...(פעל-נפעל-הפעיל-הופעל-פיעל-פועל-והתפעל). טעות מס' 2 ב-24 שעות האחרונות.

בואנה חתיכת דביל- תלמד לקרוא...

כתבתי "מחאה" לא "מחמאה"... ופעל-נפעל-הפעיל-הופעל-פיעל-פועל-והתפעל כן אוהבים אותי

למה לערב לשון?

הא למה אני שונאת לשון יש לי מורה............. והמקצוע שנוא ביותר ............. והפעל פועל הפעיל הופעל נפעל פיעל והיתפעל שלכם לא מעניין

אני לא אשמה שאתם לא יודעים לדבר...

ואגב, עומר, בית"ר ניצחה... אחהמ הגלידה אלי בבקשה... פחחח שוב ניצחתי אותך בהתערבות על משחק

RanN18

New member
זה לא נכון

זה מי שלא מוחה כפיים בן זונ...... וכך הלאה אבל תאמינו לי אין על השיר והקליף הזה http://gs.ateenk.co.il/?v=ranp

למעלה