שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

My Lovely Man/Red Hot Chili Peppers I used to shout Across the room to you And you'd come dancin' Like a fool Shuffle step You funky mother Come to me All warm as covers Rest with me My lovely brother For you see There is no other Memory so sad and sweet I'll see you soon Save me a seat [Chorus] Well I'm cryin' Now my lovely man Yes I'm cryin' Now and no one can Ever fill the The hole you left my man I'll see you later My lovely man if I can In my room I'm all alone Waiting for you To get home Listen to Roberta Flack But I know you won't come back [Chorus] Just in case You never knew I miss you sum I love you too See my heart It's black and blue When I die I will find you [Chorus]

who is this

New member
...

בן המלך משינה לחן: יובל בנאי ביער בקתה היא גרה לבד היא לא ידעה היא פרח שנהב ביער רוכבים שלושה פרשים אותה מחפשים לקחת אליו בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב לא סיפור ילדים אהה בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב כמו סיפור ילדים אהה קטפה לה פרחים הכינה לה תה היא לא ידעה אותה מחפשים ביער רוכבים שלושה פרשים אותה מחפשים היא פרח שנהב בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב לא סיפור ילדים אהה בן המלך מאוהב בנסיכה עם שערות זהב כמו סיפור ילדים אהה אהה...

שליייייייייי

שמחות קטנות שיר ביטון מילים: מיכה שטרית לחן: מיכה שטרית עמוק בליבך, עיגולים של שמחה ואור גנוז בנשמת אפך עמוק בלב, עיגולים של כאב אתה שונא, אתה אוהב. יהללו, יהללוך מלאכים ולא תאבד דרכך בזוהר ובחשיכה יהללו, יהללוך מלאכים שמחות קטנות יאירו כנצנוץ הכוכבים. לחיי התמימים ודוברי האמת וכל החיים את חייהם באמת שזוכרים את השמש ונוגעים באור שיודעים אהבה, שאינה בת חלוף.

MS6

New member
שיר ביטון?!

התכוונת לכתוב עמיר בניון!!

זה מה ש"כוכב" נולד עושה לאנשים ../images/Emo7.gif

עכשיו עוד יגידו ש"מה איתי" זה של המאיה רוטמן הזו...

mean girl 16

New member
../images/Emo26.gif

לא ראיתי את העונה הזאת של כוכב נולד.. אבל את השיר המקורי הזה של ג'קו שמעתי והוא פשוט מצויין. נרדם על החולות ביצוע: ג'קו אייזנברג מילים ולחן: ג'קו אייזנברג היית עושה אם הייתה לך ברירה את הדרך הארוכה ממני אלייך וחזרה להרגיע את עצמך גם כשאת בטוחה השקט שב לחיוך הרחב שולט במצב הראש מסובב לכיוון הנכון מהיום אני פה בשבילך הייתי שר אם היה אפשר בלי מילים בלי מנגינה טלפתיית נשמה אם צריך נשימה אחרונה עובר הזמן קדימה מכאן אחורה מכאן קדימה מכאן והלאה עד סוף הנפש זה קורע חותך ומגליד לתמיד נרדם על החולות דרך עצמי בלבד מוכרח להיבנות דרך עצמי בלבד הייתי שב אם היה מצב לא כמו זה שקורה עכשיו אחרי הכל אנחנו זוג משמיים מעלינו השגחה עליונה חבקי אותי,אחבק אותך כמו בעבר נשקי אותי, אנשק אותך שם זה נגמר במבט לאחור לא אבחר בעבר נרדם על החולות...

לינויהה

New member
שלי..

הכל יכול לקרות ביצוע: נינט טייב מילים ולחן: אביב גפן הכל יכול לקרות אין כיוון לרוח המרחב פתוח האופק לא נגמר הכל יכול לקרות מאהבה נתפרת או מפרידה נפרמת בסוף כלום לא נשאר אבל תמיד יש מישהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר הכל יכול לקרות אין דבר קבוע אין שומדבר בטוח שיקרה או לא יקרה כי הכל יכול לקרות רכבת שדוהרת שאף פעם לא עוצרת באותה התחנה שחרר אותי עם בדידותי בחדר קח שבר ועוד שבר ותדביק אותי עוד פעם מחדש עד המבול הבא עד שלא יכאב כבר עד שירגע כי תמיד יש מישהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר רוצה שתשאר עד שיגמר הטירוף הלילה עד קצה יום אחר

MS6

New member
..

my friends/ red hot chilli peppers My friends are so depressed I feel the question Of your loneliness Confide... `cause Ill be on your side You know I will, you know I will X girlfriend called me up Alone and desperate On the prison phone They want... to give her 7 years For being sad Chorus : I love all of you Hurt by the cold So hard and lonely too When you dont know yourself My friends are so distressed And standing on The brink of emptiness No words... I know of to express This emptiness Chorus : Imagine me taught by tragedy Release is peace I heard a little girl And what she said Was something beautiful To give... your love No matter what

jonson 45987

New member
פעם ראשונה שאני מפרסם

ביצוע: מוש בן ארי מילים ולחן: מוש בן ארי שותה עוד כוס קפה ואל מולי כך את יושבת ואיך זה מבפנים הולך מוכרח לדעת מה את חושבת ואיך זה בלילות הרבה נופלים לריק שמן הפחד ואיך זה כל כך מפתה לשים ת'קץ אל מה שיחד כי לפעמים במשא ומתן מורדים אותנו נמוך וזה קורה ביני ובינה והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף כשבינינו משהו נקרע הבוקר מתגלה ואיך בגוף את מתרחקת וכמה שבפנים כואב ומה רוצה זה רק ללכת וזה הזמן שלא מרפה וזו האש אשר דועכת וזה הזמן שמרפה בין אם נשאר בין אם ללכת כי לפעמים במשא ומתן...

jonson 45987

New member
צודקת פאשלה קטנה..

שם השיר : משא ומתן ואני ממליץ בחום ובאהבה להוריד

למעלה