שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

כמה אהבה/מאיר בנאי היה זה בוקר יום ראשון העיירה עוד ישנה והוא ממשיך ושר, שר מול חלונה נזכר איך הוא וחבריו ישבו בבית קפה קטן כשהיא יצאה לרחוב כמו סופה אל ים ליבו כמעט הפסיק לפעום הוא התאהב בה במקום כשהיא שלחה אליו מבט העולם שתק עכשיו כמעט חצי שמה שהוא עוד שר אל חלונה והיא סגורה אליו דלת נעולה ואז בליל ירח חם מעייפות כמעט נרדם נדלק האור שבחדרה היא אליו יצאה כמה אהב אותה את יופייה את האור בשיערה את עיניה השחורות שהכל יודעות כמה רצה אותה רחוקה מסוגרת בחדרה מראשו היא לא יצאה כמה אהבה היה זה בוקר יום ראשון והוא ממשיך ושר, שר אל חלונה ואת ההיא הוא כבר שכח הקסם המתוק חלף ביום שבו נדלק האור שם בחלונה כמה אהב אותה את יופייה את האור בשיערה את עיניה השחורות שהכל יודעות כמה רצה אותה רחוקה מסוגרת בחדרה מראשו היא לא יצאה כמה אהבה

שלייי

תגידי לי את- שי גבסו תגידי לי את האם בין כל ענני הסתיו אפשר למצוא את מה שכבר אבד תגידי לי את כשעלה נושר, מה הוא אומר ומה העץ מה הוא מרגיש את יודעת ליאת כשאווירון ממריא ומתרחק מאיתנו האם הדרך, האם היא כבר ברורה לו אז גלי לי, ליאת כשהשמש זורחת לאן את בורחת, לאן וכשהחורף מגיע למי הוא מודיע, למי שעוד מעט ירד קצת גשם עוד קצת תגידי לי את איך נראים הדברים מהאופק כשהם לא ממבטי תגידי לי את האם האנשים נראים כמו ילדים פה והימים מה הם אומרים את יודעת ליאת כשאווירון ממריא ומתרחק מאיתנו האם הדרך, האם היא כבר ברורה לו אז גלי לי, ליאת כשהשמש זורחת לאן את בורחת, לאן וכשהחורף מגיע למי הוא מודיע, למי וכשהערב יורד והשמש שוקעת לאן את בורחת, לאן והחורף מגיע את מי זה מרגיע את מי שעוד מעט ירד קצת גשם עוד קצת

dragonfly017

New member
שילי!

הליכה לקיסריה אריק סיני מילים: חנה סנש לחן: דוד זהבי אלי, אלי שלא יגמר לעולם החול והים, רשרוש של המים, ברק השמיים, תפילת האדם. החול והים, רשרוש של המים, ברק השמיים, תפילת האדם.

שליי

משהו ממני הראל סקעת מילים: סמדר שיר לחן: דור דניאל משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלכי. וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם כשאת, כבר תחייכי. בלילות שחורים, קרים הוא יזכיר אותי כשאת תהיי כבר רחוקה. וגם אם תסרבי הוא ישלח בשמי, חיוך, סליחה ונשיקה. - אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה. למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. משהו ממני ישכיח בך את כל הרע, שמאחור. ובחושך מר הוא ישאל אותך אולי הגיע... הזמן לחזור? - אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. אהבה היא לא חולשה אז למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. אם את מרגישה, אהבה, היא לא חולשה. אז למה שתקחי רק משהו ממני..? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי... משהו ממני עכשיו שלך. אני יכול... רק לקוות, שלא תתני אותו לגבר, שיאהב אותך כי הוא שלי.. והוא בסוד.

talia s

New member
שלי..

שמעון השכן ביצוע: קרן פלס מילים ולחן: קרן פלס ובתיבת הדואר הצפה המכתבים גולשים אל הרצפה אני אתן קפיצה כדי לא ללכלך. ואלך. השמש חיממה וקצת ניתך ושוב צריך לחזור אל המוסך גם הקפה נשפך, עכשיו דביק, החצאית הזאת קצרה וזה מציק. שמעון השכן נפטר לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת. כבר חמש שנים אומר שלום כזה מהיר, פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש חושך בדירה מספר אחת. שיתחלף כבר הרמזור מאדום כמעט שרפתי ככה את כל היום גם עצבות פתאום נחתה ולא רוצה לעזוב לא, זה לא טוב איך לא השארנו צ'ק בחתונה שוב מתקשרת אבל היא לא זמינה היא בטח ישנה לידו במיטה, מגיע לה אותו ולו מגיע אותה. שמעון השכן נפטר לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית-חולים גם שמו שלט על הדלת. כבר חמש שנים אומר שלום כזה מהיר, פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש חושך בדירה מספר אחת. לפני שלושה ימים ממש בפתח של הבית חולים גם שמו שלט על הדלת. כבר חמש שנים אומר שלום כזה מהיר, פחדתי ממך בלי להכיר אותך כמעט מוזר, יש חושך בדירה מספר אחת. אומרים שהוא היה לא ממש בסדר לקח תרופות כדי לצאת מהחדר מרוב הפחד לא דיבר יותר מדי הייתה לו ידידה אחת אולי

למעלה