שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

מדינה קטנה/ כוורת במקום די רחוק קרוב לכאן, אספנו את עצמנו, הבאנו חברינו ולא אמרנו מי ומה. בדרום בצפון או במרכז שכרנו קצת שמיים, דמעות הביאו מים, פתחנו ארץ חדשה. מדינה קטנה מתחמקת מצרה, את הכתובת לא תמצא, היא שמורה בתוך קופסה. בעולם כל-כך קשה, להתבלט זה לא יפה, נתחבא כאן ולנצח לא נצא. שני בתים, שני סוסים, שלושה עצים. נוסעים תמיד ברגל, שרים שירים בלי דגל, נושמים שנים ללא סיבה. מלחמות אסונות חולפים בצד, אנחנו בתוכנו, וכל מה שאצלנו, תמיד ניתן למחיקה. מדינה קטנה... יום אחד אם כדאי אולי נצא, כל עוד נעמוד לאורך, אני לא מרגיש ת'צורך, נחיה נמות ואז נראה. מדינה קטנה...

שלי...

יהודי לא מגרש יהודי/ אריאל זילבר כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי כולנו יהודים יודעים אנחנו גם יודעים עוד נראה לעולם איך עומדים מול הרשע הי גם עתק ומעך (משהו כזה) לא תעמוד על דם רעך ברוך אתה בבואך לעצור את הפשע (אתם הבנתם את זה הם לא אז קדימה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי נאמר זאת בפירוש לא חורבן ולא גירוש נעשה כל מה שדרוש לבטל את הרוע ואנחנו נחושים פה רבבות אנשים ונשים פה מה אתם מקשקשים פה על כח הזרוע כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי כולנו יהודים במדים או שלא במדים נפגש כאחים וידידים בלי דיבורים אל יאוש נפנים את היכולות במחולות שם בחולות עוד נכונו לנו גדולות יהודים אל יאוש כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי (אה) כמה פעמים צריך לומר לכם שיהודי לא מגרש יהודי יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי לא מגרש יהודי אז כמה פעמים צריך לומר לכם יהודי לא מגרש יהודי

שלי.................. אין על הספייס

Saturday Night Divas Spice girls Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down. I'm not alone, now you're not in my mind, you were the victim of your crime, I left you behind, Boy you were a fool, to treat me that way, Not going to let you, I'm going to forget you, there's nothing to say. You're a twisted lover, kiss & telling on a superstar, That's what you are, Well it was Saturday night, I know the feeling was right, I didn't know we'd get so far. Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down. Take it from me, you know I mean what I'm saying, Better watch out, you'd better wise up, To mind games he's playing, He may have the looks, he may have the charms, But where does he go, What does he do, when he's not in your arms. Keep your head up high, Don't you know you are the superfly, And that ain't no lie, Well it's a Saturday night, you know the feeling is right, Don't you know we'll get so high. Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down get deeper and down, Get down get deeper and down, Saturday Night, Get down deeper and down, Get down get deeper and down. Get down Saturday Night, (starts half way through the last line) ah ah ah ah ah ah, ah ah ah ah ah ah. You're a twisted lover, kiss & telling on a superstar, That's what you are, Well it was Saturday night, I know the feeling was right, I didn't know we'd get so far. [Chorus (x2)] Wanna get down, wanna get down, wanna get down Saturday night [x4] [Chorus (fades out)]

MS6

New member
שלי...

הדפוק הזה/ירמי קפלן אילו רציתי הייתי מספר לך את כל הפרטים שאת רוצה לדעת אבל אני נמנע את כועסת אז אני נכנע ונותן לך ישר בפנים אני בתוך משבר אז אל תגידי לי להתמודד אני רוצה להתמסטל כדי לצאת מזה. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. הסיפור מסתבך חפצים עפים אני ממיין מה לפח מה לתיקונים את אומרת שאני מסוכסך עם עצמי ומנסה להרוס משהו טוב כי אני חושב שזה יצירתי. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. עכשיו אני חי בזוג וכל החיים לפני לפחות כך נדמה לי עד שמתברר שיש אישה מעלי אז אני שואל: האם אני תמיד אהיה כל כך לחוץ? עד שאני מתגמד ורוצה להעלם לחזור לרחם, להיות תינוק. אני גמד, אני נחמד אבל לבד מאוד הדפוק הזה עושה לך טוב.

לינויהה

New member
אנשים רק אהבה תנצח...

האהבה תנצח ביצוע: אתניקס מילים: זאב נחמה לחן: זאב נחמה ותמיר קליסקי לו בחייקך הייתי בגיא צונן מגונן הכל נותן אף פעם לא רציתי לפגוע בך לאבד אותך אם רק תבקשי הלילה אקח אותך איתי רחוק רק אל תגידי לא וכשייגמר הלילה ליום חדש חכי הוא יבוא ואתן לך את הכל כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות כשהכאב יחלוף אותך אני אשמור כי רק אהבה תנצח את כל הדמעות ובימים קשים אתן לך גם מסתור כשבך אני נוגע גופי רועד לא אמרת שניפרד כי לא אוכל לשכוח מה שנתת כשאהבת אותי אם רק תבקשי הלילה...

who is this

New member
...

שני שירים.. איך זה שכוכב מתי כספי מילים: נתן זך לחן: מתי כספי איך זה שכוכב אחד לבד מעז. איך הוא מעז, למען השם. כוכב אחד לבד. אני לא הייתי מעז. ואני, בעצם, לא לבד. כל מה שרצית ביצוע: הדורבנים מילים ולחן: גיא מזיג כבה הירח, שעה קשה כשהוא בורח, היא מרגישה כמה רע לה, פתאום נטושה, מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך, אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה, לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת, לא רוצה לעמוד, צריך ללכת ולעבוד, בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים, היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד? שיקום, לא יפחד, ישנה את הכל מה שרצית זה אהבה... מתוך השקט, היא מבינה הוא לא יגיע- גם לא עוד שנה, אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם כל מה שרצית...

למעלה