שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

הופעת מילואים/אהוד בנאי ממוצב למוצב זמר וגיטרה סוחב בידורית שר על ארגז, רגע לפני מתיישב לאכול חביתה מקושקשת. הטבח מחייך, המשקי"ת אומרת: "זו תהיה הפתעה, הם נורא ישמחו, תאכל, הם כרגע בדרך, יש לנו כאן עשרים לוחמים בערך." הטבח שואל: "אתה שר מזרחית? אולי תביא איזה זוהר ארגוב" אני חושב לעצמי: למה לא, אם זה יכול לעשות להם טוב... והנה הם באים ללא גוף מאירים כזוהר הרקיע החלל מתמלא אור נרות נשמה והגיע הזמן להופיע. המשקי"ת אומרת: "כדאי שנתחיל, יש עוד הופעות, צריך למהר." הטבח אומר: "יאללה, ג'ינג'י, תן גז, החבר'ה עייפים, נו, תתחיל לזמר." פורט בגיטרה לא יוצא לי שום צליל דממה עמוקה מתמשכת שיירה ארוכה על נתיב מסוכן שיירה לאיפה את הולכת. אור נרות נשמה לא עוזב לא עוזב מהבהב ולפתע קול נפץ, הם יוצאים בריצה, אני נשאר שם בחדר הריק, הטבח מפהק, המשקי"ת אומרת: "לא נורא, זה קורה, תהיה פעם אחרת." מבול יורד עלינו עכשיו מפסגת לבנון עד סיני פורט בגיטרה ושר לטבח: "ים של דמעות בשתי עיני." אור נרות נשמה לא עוזב לא עוזב מהבהב שיירה ארוכה על נתיב מכון שיירה לאיפה את הולכת.

MS6

New member
שלי...

הנסיך הקטן/כוורת פגשתי אותו בלב המדבר יפה שקיעת שמש ללב עצוב ציירתי לו עץ וכבשה על נייר והוא הבטיח לי שישוב הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח ואם אי פעם תגיעו לכאן תדעו שכאן הוא חרש צנח וקול הנפילה מעולם לא נשמע בגלל החול הרך והיה אם יופיע שם ילד אחד שפניו שוחקות ושיער לו זהב תדעו שזה הוא, והושיטו לו יד ולטפו את אבק המדבר מעיניו ואז תעשו עימי חסד קטן כיתבו נא מהר לכל אימותינו שירווח להן קצת ויפוג צערן הנסיך הקטן חזר אלינו הנסיך הקטן מפלוגה ב' לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח וכל שושניו הן קוצים כעת וליבו הקטן קפא כקרח פגשתי אותו בלב המדבר

mean girl 16

New member
אין לך מה לדאוג

אין לך מה לדאוג ביצוע: עוזי פוקס מילים: תלמה אליגון רוז לחן: קובי אושרת אין לך מה לדאוג אני נזהר ולובש גם סוודר אין לך מה לדאוג זה מיותר הכל בסדר אין לך מה לדאוג כאן נהדר מפגיזים כהוגן באמת שלא חסר דבר. אין לך מה לדאוג פה קייטנה ועושים שמח ואתמול היה אפילו פנאי להתקלח אין לך מה לדאוג אני ישן וחולם עליך כשאחזור העירה נתחתן. שלחי לי תחתונים וגופיות כאן כולם כבר כמו חיות נלחמים כמו אריות מורל ממש גבוה ואצלנו בפלוגה מבקשים קצת הפוגה מותק לא לשלוח לי עוגה. אין לך מה לדאוג אני נמצא במקום בטוח ובין הפגזה להפצצה יש זמן לנוח אין לך מה לדאוג פגז מתוק סבלנות ילדונת באמת שאין סיבה לדאוג. שלחי לי...

אנסו אותי לכתוב פה שיר, אז נכתוב...

עוד חוזר הניגון/נתן אלתרמן עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא והדרך עודנה נפקחת לאורך וענן בשמיו ואילן בגשמיו מצפים עוד לך, עובר אורח והרוח תקום ובטיסת נדנדות יעברו הברקים מעליך וכבשה ואיילת תהיינה עדות שליטפת אותן והוספת ללכת שידיך ריקות ועירך רחוקה ולא פעם סגדת אפיים לחורשה ירוקה ואישה בצחוקה וצמרת גשומת עפעפיים

השיר שליי--> כמה התגעגעתיי אליכם חח

אין לי דבר ליאת יצחקי לחן: ליאת יצחקי מילים: ליאת יצחקי כל השירים הנולדים מתוך ייאוש מצאו דרכם אל תוך ביתי הלילה וכל המנגינות שנשארו תמיד בחוץ גדעו אושרי, טיפסו, עלו למעלה זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח? אין לי דבר, אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך? יש רק אותי, יש רק אותי וזה מעט מעט משנינו... אם תקראי את מכתבי, את מלותי תדעי שמשהו נורא קרה הלילה אל תעצבי ילדה לא אל תבכי יותר מדי אני שומר עליך מלמעלה... זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח? אין לי דבר, אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך? יש רק אותי, יש רק אותי וזה מעט מעט משנינו... זה לא נותן מנוח האם יהיה בי כח אין לי דבר אין לי אין לי דבר מלבד אהבתנו ואם אמצא הדרך האם יהיה בה ערך בלי הכוכב? בלי הכוכב אשר האיר את שמיי חיינו געגועים קוראים למיתרי ליבי ועל השיר הזה יש סיפור נורא מרגשש

למעלה