שירשורשיר

שירשורשיר../images/Emo79.gif

כל הכוכבים/דוד ד'אור רוצה אלייך ולא יודע איך עוד לא עוד לא את לא יודעת כמה זה כואב עכשיו אצלו כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה הוא גר קרוב אבל הוא לא איתך עוד לא עוד לא כולם יודעים את בשבילו עכשיו הכל הכל כל הכוכבים נופלים כל האמיצים עוזבים כל מי שצעק שותק כל מי שצחק בוכה רוצה אלייך ולא יודע איך עוד לא עוד לא את לא יודעת כמה זה כואב עכשיו אצלו

who is this

New member
...

FALL OUT BOY "A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me"" I confess, I{'m just} messed up dropping "I'm sorry" like you're still around And I know you dressed up {said} "hey kid you'll never live this down" 'Cause you're just the girl all the boys want to dance with And I'm just the boy who's had too many chances I'm sleeping on your folk's porch again, dreaming She said, she said, she said, "Why don't you just drop dead?" I don't blame you for being you But you can't blame me for hating it So say, what are you waiting for? Kiss her, kiss her I set my clocks early 'cause I know I'm always late Write me off, give up on me Cause darling, what did you expect I'm just off a lost cause a long shot, don't even take this bet You can make all the moves, you can aim all the spotlights Get all the sighs and the moans just right I'm sleeping on your folk's porch again, dreaming She said, she said, she said, "Why don't you just drop dead?" I don't blame you for being you But you can't blame me for hating it So say, what are you waiting for? Kiss her, kiss her I set my clocks early 'cause I know I'm always late (always on, always on) You said you'd keep me honest (always on, always on) But I won't call you on it (always on, always on) I don't blame you for being you But you can't blame me for hating it So say, what are you waiting for? Kiss her, kiss her I set my clocks early 'cause I know I'm always late I set my clocks early 'cause I know I'm always late

חיחיחי עכשיו אני מוכנה לצרוב לך

ת'דיסק היפה שלי של שייגעצ
בוא קח אותו...

talia s

New member
אם כבר שייגעצ ....

ניו יורק רפיח ביצוע: שייגעצ מילים ולחן: יובל מנדלסון אמרתם שאחרי הגשמים, יהיה יותר טוב, יהיה יותר נעים, אמרתם שאחרי החגים, נחזור לשגרה, נחזור כמו גדולים, עברנו את הגשמים ואת סוכות, והכל אותו דבר ואני אותו אידיוט, שיקרתם כי עכשיו אחריי סוכות, ואם אתם צדקתם למה בא לי לבכות, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, אמרת לי שאני הכי הכי ושאין לי מתחרים, וששניינו אוהבים, אמרת לי שהכל ממש נפלא, ושזאת תקופה יפה אך היא תקופה שבחיים, אז איך זה שאתמול לא התייחסת אלי, ולא היה איכפת לך מה קורה איתי בכלל, ואיך זה לפעמים את מבינה, ולפעמים את בת זונה, בחורה קצת לא ברורה, אוי! ואת עושה את העולם הזה כל כך מסריח, מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים, העולם הזה מסריח מניו יורק ועד רפיח, איפה שלא תסתובב, תמיד תמצא לך אויב, אלו הם חבלי מולדת..., ואני רוצה לרדת, עם שחורים או לבנים, נמות כולנו גזענים.

MS6

New member
....

עיר מקלט/אהוד בנאי לפני שהטפטוף יהפך למבול אני חייב למצוא שער לא נעול כי שוב חזר אלי הבלוז חייב לצאת, חייב לזוז על הכביש המתפתל בין עכו לצפת בטבריה על המזח, יורד עד לאילת נפלט, נמלט, מבקש עיר מקלט נפלט, נמלט, מבקש - עיר מקלט באופק נוצצים האורות הרחוקים לשם אני אגיע בכוחותי האחרונים ואת חכי בפתח והדליקי את האור בן אדם חוזר אלייך מן הכפור קחי אותי אל המזבח, לפני שאשבר ועד שהאמת תצא אני בך אסתתר כי את, כן את, תהיי לי - עיר מקלט כן עד שהאמת תצא אני בך אסתתר עד שהסופה תחלוף והקרח ישבר עד שמעיין זורם יפתח ויפכה עד שהשופט יבוא ואותנו יזכה את, כן את, תהיי לי - עיר מקלט

לינויהה

New member
יהיה טוב אנשים...בע"ה

בגלל הרוח ביצוע: שלומי שבת מילים: מיכה שטרית לחן: לאה שבת יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או עוד גזירה לא ישנו את מהותי. אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי. רק בגלל הרוח בתוכי, במוחי, בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי, בדמי, בנשמתי. את שיש לי להגיד, אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד: "לא כך" אותו לא אשכח יבוא היום אוכיח צדקתי. אני את והאל שלצידי...

mean girl 16

New member
Maneater

Nelly Furtado - Maneater [Verse 1] Everybody look at me, me I walk in the door you start screaming Come on everybody what chu here for? Move your body around like a nympho Everybody get your necks to crack around All you crazy people come on jump around I want to see you all on your knees, knees You either want to be with me, or be me! [Chorus] Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love She's a Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all! [Verse 2] And when she walks she walks with passion when she talks, she talks like she can handle it when she asks for something boy she means it even if you never ever seen it everybody get your necks to crack around all you crazy people come on jump around you doing anything to keep her by your side because, she said she love you, love you long time! [Chorus] Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love She's a Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all! [Chants] [Chorus] Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love She's a Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all! Never ever met her at all! you wish you never ever met her at all! you wish you never ever met her at all! you wish you never ever met her at all! you wish you never ever met her at all!

mean girl 16

New member
הפרסומת מטעההה..

כי הקצב שלו טוב רק בשתי מילים מהפזמון אולי, חוץ מזה הוא מעצבן.

לא מהפרסומת..

יש לי אותו על המחשב..אבל הקצב שלו קצת מעצבן.. אפשר לסכם אותו ב"בסדר" לדעתי.. לא יותר..

mean girl 16

New member
נו, גם לי יש.

אני אומרת שכששמעתי אותו לראשונה בפרסומת הוא נשמע לי הרבה יותר נחמד. אבל הורדתי אותו לפני כמה שעות והוא מעאפן.

mean girl 16

New member
כמובן שחייבים.. "יאללה יא נסראללה"

אתה נראה כמו סוס יאור יש לך שכל של ציפור עדיף שתשאר בבור כי בקרוב אתה תמות אתה פשוט אדיוט גמור עם שגעון גדלות חמור אתה שטן או בקיצור אתה חלאת האנושות גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כמה קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה יא זבלה נמסר כבר מלמעלה שזה הסוף שלך אתה עלוב אתה קטן אתה מזכיר אורנג אוטנג יש'ך כינים על הזקן ובקרוב תעוף מכאן אתה ג'וק מת אתה בואש אתה מתחיל להתייאש צה"ל אותך רק מבקש כדי לשרוף אותך באש גם אם תזרוק עלינו טילים או תאיים על הגליל עם החברים שלך מסוריה ואיראן גם אם תפיל כמה קטיושות תדע שאין כאן שום יאוש עוד ביחד נתגבר על הצרה יאללה יא נסראללה נדפוק אותך אינשאללה נחזיר אותך לאללה עם כל החיזבאללה יאללה יא נסראללה תלך מפה יא זבלה נמסר כבר מלמעלה שזה הסוף שלך

לחבק אותך-סינרגיה.

אני סולח לך גם אם את לא רואה את זה שלכל דקה יש עוד טעם יושב מלאך גבוה שעוד נותן לי כוח הוא מחזק אותי כשאת איתי. יש אנשים שלא מוצאים אף פעם ויש גם מקומות שאין כבר טעם ולפעמים זה שם גם אם זה לא מושלם גם אם קשה לראות קשה לראות כשאת צוחקת אני חי כשאת בוכה עצוב מדי אני פותח ת'ידיים לחבק אותך כי זה האור שבענייך שמקרב אותי אלייך כי זה הטעם שנשאר מלחבק אותך יש אנשים לא מוצאים אף פעם מקום שכזה יש מקומות שאין כבר טעם ואין טעם להמשיך את זה ולפעמים לפעמים זה שם גם אם זה גם אם זה קשה לראות ולפעמים לפעמים זה שם כשאת צוחקת אני חי...

למעלה