שירשורשיר

שירשורשיר ../images/Emo79.gif

עטור מצחך/אריק איינשטיין עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הורוד צמרירי ורך. את בו מתעטפת תמיד לעת ליל. לא הייתי רוצה להיות לך אח, לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אישה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל על אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כתלי ביתך ושבויה בין כתלייך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אל שיר אז אלחש באזניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור.

MS6

New member
שלי..

כמו אז/שלמה ארצי וכל הדרך, כן, כל הדרך כשהם צחקו, נרדמתי שם. לא מצטער שלא הערת אותי. חלמתי שהכל כמו אז. עולם מתמוטט, מרוב אמביציות, מרוב שאהבתי, לא אהבת. מסע בדימיון כי שם הכי טוב. חלמתי שהכל כמו אז. כמו אז מצאתי לי בחושך סיגריה להדליק, כמו אז. כמו אז ישבתי לי בחושך, שם את נמצאת איתי כמו אז. היה עוד אור, חמש בערך, לא זמן אהבה, לא זמן וידוי, לא, לא שיכור, כרעתי ברך אמרתי: "לא שמח, לא עצוב, תתחתני איתי שוב?". כמו אז נתתי לך בחושך, טבעת ענקית, כמו אז. כמו אז ישבנו שוב בחושך, שם את נמצאת איתי כמו אז. כמו אז נתתי לך בחושך טבעת ענקית, כמו אז. כמו אז אהבת אותי בחושך, שם את נמצאת איתי כמו אז. וכל הדרך, כן, כל הדרך, לא מצטער שלא הערת אותי.

לינויהה

New member
שלי..:)

גשם ביצוע: אלי לוזון מילים: יעקב גלעד לחן: יחיאל אמסלם ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני אבל מישהו בוכה וזה לא אני. אני רוצה לשמור עלייך ועלי היום עבר עלינו יום קשה מדי בחוץ יורדים עכשיו גשמי ברכה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם. אין מקום לדאגה היי שקטה אני איתך, את לא לבד לעת עתה עכשיו הכל זורם כאן במנוחה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך...

t i t u s h

New member
שלי:)

איתי ביצוע: קרן פלס מילים ולחן: קרן פלס איתי הגיע בשני לבוש בגולף שחורה אני חשבתי, משהו זמני, שירפא לי את הלילה הקרוב ויעזוב עם בוא האור, ויעלם ולא נזכור איתי רגיל לריגושים היו לו חודשים קשים עבר יותר מדי נשים ולא זכה כמעט אף פעם לאהוב הוא מחפש כתף רכה כמה לילות של הדחקה איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי לא משנה לו מה עובר לי בחיי אחרי שהוא סוגר ת'דלת ונפרד וזה החורף הראשון שלי לבד. איתי פרק חצי בקבוק ורק חסר לו בדיוק, ממני, עוד חצי חיבוק שיסדר לו את הראש וירדם ועם הבוקר ייעלם, ושוב נשוב להתעלם נעים לו לידי גם לי קשה קצת לבדי בלילה נח בתוך ידי, משחקים באהבה אחד עם השני, ברור שזה זמני ויש לו אחרות וזה לא ענייני איתי לא מתעסק ברגשות יותר מדי לא משנה לו מה עובר לי בחיי אחרי שהוא סוגר ת'דלת ונפרד וזה החורף הראשון שלי לבד. וזאת אני שנקלעה לו בדרכו האומללה לא מתעסקת בשלו רק מתעסקת בשלה שלא עושה עניין ממך שלא תגיד לך כמה עצבות יש במבט הזה שלך כמה בדידות יש במגע הזה איתך איתי...

שלי.

אלוהי ביצוע: אייל גולן מילים ולחן: ארקדי דוכין מה אני עושה פה בלעדייך אין לי כלום מלבד האהבה כל הערב מחייג אלייך, את לא עונה. הסתגרתי לי לבד בחדר, כמו משוגע הולך מפה לשם, החיים איבדו כיוון וסדר... אין לי עניין אלוהי אלוהי אלוהים אני לא יודע לאן אלוהיי אלוהיי אלוהים אם תתן לי קצת זמן האורות כבים בחלונות אנשים חולמים על המחר לא יכול לישון רוצה לבכות עצוב לי וקר ופתאום צלצול ואת בדלת תתנצל אומרת, מתנצל את אהובתי ואין אחרת די לערפל אלוהי אלוהי אלוהים... רק איתך אלך נשוטט בעולם לא יודע איך, לא יודע לאן אנגן לך שיר אזמזם פזמון את אהבתי עד יומי האחרון

למעלה