שירשורשיר

שירשורשיר ../images/Emo79.gif

שיר שחרשתי עליו באילת עם הגיטרה החמודה שלי
נפלת חזק/איפה הילד אישה שאומרים לך אל תיקח ממנה דבר תמיד היא תמכור לך סם - אהבת אמת כמו בסמים תיפול נופלים החיים היא תעזוב אותך אתה תישבר אתה כבר גדול מספיק להבין היא איננה עוד אתה תתבגר ותכיר בעובדות שאין אהבת אמת נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך משותק רגשני מנותק תודה שנפלת חזק עכשיו שהכל אבוד היא אליך תחזור תשים את ראשה בחיקך ובוערת בה אש בוא נישאר ידידים אותך לאהוב בוא נשחק בלהיות רחוקים ובוערת בוערת בה אש אתה מתפתה ואתה כבר אבוד אין לך מה לעשות צריך את הסם שלך למרות שעכשיו הוא יקר נפלת חזק ותודה שאתה בכלל לא שולט בחיים שלך משותק רגשני מנותק תודה שנפלת חזק

MS6

New member
שלי..

המגפיים של ברוך/כוורת הוא קנה אותם בזול הן היו מלאות בחול הוא ניקה אותם בספירט כל שעתיים. האכיל אותן מרק שהקיאו הוא שתק הוא לקח אותן לסרט כל יומיים. אבל יום אחד הוא קם עדיין מנומנם חיפש ת'מגפיים בארון ובמקום שהן היו רק גרביים נשארו שסיפרו לו את הכל בהגיון. שנעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. לדרכו יצא יחף מצונן וגם עייף וכולי מודע לעומק הצרה כששאל עובר ושב אם ראה את מגפיו רק מתוך נימוס נשמיט את התשובה. ברוך תר בכפר ועיר במצב מאוד שביר הדפרסיה במוחו השתוללה כשפנה חסר אונים למדור חיפוש קרובים התרגז עליו פקיד הקבלה. כי נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. נגני נגני גיטרה... נגני נגני גיטרה... והנה ליד חווה שם מילא ת'מימייה הוא גילה עקבות שלא נעשו מזמן ופתאום בין השיחים הוא שמע שם ליחשושים בזרועות בחור אחר ראה אותן. לא ידע הוא מה לעשות אם לצחוק או רק לבכות מה שלא יהיה הוציא את המטפחת. את ההוא לצד לקח ושלף את האקדח שירה עליו כדור אחד בתחת. כי נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. נגני נגני גיטרה... נגני נגני גיטרה... אז ההוא... סליחה! אז ההוא... סליחה! אז ההוא אמר סליחה הוא קיבל את הסליחה והלך הביתה בלי לעשות חוכמות. ומאז ועד היום גם בגשם גם בחום הן תפורות אצלו יש לעצמות. נעליים קונים מהר וגרביים לא חסר אך מגפיים ומכנסיים שתמיד קונים קומפלט קשה להשיג אותם כעת. ואם אתה לא מאמין תשאל את ברוך...

שילי

אל תלכי לי אייל גולן מילים: יוסי בן דוד לחן: יוסי בן דוד אל תלכי לי אל תלכי לי אין לי כוח להמשיך אולי תישארי הייתי מחובר אלייך כמו גוף אל הנשמה סוחב כאב ומנסה להתמודד עם הדממה הזמן עובר לאט חושב עלייך כל דקה איך הלכת לי לאיבוד אני מותש ממחשבה בלילות אני מסתובב, הולך ברחוב מוציא כאב מחפש את התקווה, קורא לאל בתפילה את הלבד אני רוצה אנ'לא יודע מה יהיה אני עף במחשבה כמו רוחות במלחמה X2 אל תלכי לי, אל תלכי אין לי כוח להמשיך אולי תשארי X2 ראיתי קסם בתוכך שעליו לא אוותר גם אם יפלו שמיים או אטבע בים סוער גם אם אראה אותך חובקת סתם אדם אחר אוכל מיד לסלוח בואי אלי ונסתדר בלילות אני מסתובב, הולך ברחוב מוציא כאב מחפש את התקווה, קורא לאל בתפילה את הלבד אני רוצה...

who is this1

New member
השיר שלי..

השיר הזה מוקדש לכל מי שסיים בי"ס החודש.. פינק פלויד- another brick in the wall part two * Hey!* (Children Speaking) (train goign through a tunnel) *You, Yes You, Stand Still Laddie!* When we grew up and went to school, there were certain teachers who would hurt the children anyway they could by pouring their derision upon anything we did exposing any weakness however carefully hidden by the kids. But in the town it was well known When they got home at night their fat and psychopathic wives Would thrash them within inches of their lives! We don't need no education We don’t need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teacher! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. We don't need no education We don’t need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teacher! Leave us kids alone! All in all it's just another brick in the wall. All in all you're just another brick in the wall. Spoken: "Wrong, Do it again! Wrong, Do it again! If you don't eat yer meat, you can't have any pudding. How can you have any pudding if you don't eat yer meat? You! Yes, you behind the bikesheds, stand still laddie!"

למעלה