שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אני חייב להקדים אותו.. מחר אני לא נמצא פה... עלש/שלמה ארצי ושמעון בוסקילה לא הבנתי איך ומדוע איך כל יום מתארך לשבוע לא ידעתי איפה ואיך הייתי לבד עד בואך מנווית פזמן יזרלי ווינתה יארבי שופ מנחלי. ברית נשופק יאנור עייני עלש יא רוחי וואעלש לא הבנתי מה שם קרה לך אם ירדת או עלית עד למעלה לא ידעתי איפה ואיך מרחוק שמעתי קולך הלב לא אמר כי טעיתי מהטעם שלך לא ניגמלתי אמור אלוהים לי מדוע? אני שט לבדי עם הרוח. עלש יא רוחי וואעלש כליתיני אומשיתי וואעלש.

Oded Hashoded

New member
שלי....

אלה דפנה ארמוני מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך אלה אלה תגידו לי מה קורה לה מה הבחור עושה לה היא עוד ילדה קטנה מה קורה לה מה אם זה סתם נדמה לה חולמת שהוא קורה לה כה צעירה לא מבינה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש... אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמר יום אחד הוא לא ירצה בה יותר היא תמצא את עצמה זרוקה על הכביש...

who is this

New member
שלי!!

אנ'לא יודע איך לומר לך מילים: שלום חנוך לחן: שלום חנוך אנ'לא יודע איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחור ששר לך שירים לא יגידו כלום. אנ'לא יודע מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחד שבטח לא יודע כלום. אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב. לא יודע מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי ואת לא אומרת כלום אני יושב פה מחכה לך מחכה לך וכותב כי אנ'לא יודע איך לומר לך כמה שאני אוהב.

שלי!!!

רק אל תגיד מאיה בוסקילה מילים: אדמית הראל לחן: אייל שחר רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר ואל תספר לי איך האופק מתבהר לא רוצה מילים להתנחם לא אכפת לי מי יוצא אשם רק אל תגיד לי שיאהב אותי אחר ואל תגיד לי שאסור לי לוותר אל תחפש את הדמעות יש לי עוד כל כך הרבה לראות תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה רק אל תגיד לי שעם הזמן זה מתרחק ואל תספר לי על החכם והצודק תראה איך שנגמר לנו הזמן אז איך זה שאתה עדיין כאן תדע החופש כבר קורא בשמי מזמין אותי אליו לא מפחדת שוב לבד אז אל תחזיק לי את היד ואם הדרך חשוכה עכשיו אולי ארעד מקור לא, לא תשמע אותי בוכה רק אל תגיד לי שהכל בסוף עובר...

ריטה- עד שתעזוב

אחד השירים!!! עד שתעזוב ביצוע: ריטה מילים: ריטה לחן: רמי קלינשטיין הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להשבר כאן למולך הלוואי יהיה בי כח לא ליפול על ברכי מכובד אהבה הלוואי יהיו עוורות עיני כל זמן שתישאר שלא אראה את פניך שלא אושיט את ידי לאתר עוד מעט אנשום לאט אפצע את ידי עד ישותקו לא יתקרבו אל גופך המוכר האהוב שאפי לא ישאף את הריח אלוהים את הריח שלא ארד על ברכי שתישאר הלוואי יהיה בי כח עוד מעט לא להישבר כאן למולך הלוואי אהיה חזקה עד שתעזוב זאת תהיה נקמתי היחידה אפצע את ידי...

שילייייייייייייייייייי!!!

My Humps Black Eyed Peas What you gon’ do with all that junk? All that junk inside your trunk? I’ma get, get, get, get, you drunk, Get you love drunk off my hump. My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. (Check it out) I drive these brothers crazy, I do it on the daily, They treat me really nicely, They buy me all these ice-ys. Dolce & Gabbana, Fendi and then Donna Karan, they be sharin’ All their money got me wearin’ Fly gearrr but I ain’t askin, They say they love my ass ‘n, Seven Jeans, True Religion's, I say no, but they keep givin’ So I keep on takin’ And no I ain’t taken We can keep on datin’ I keep on demonstrating. My love, my love, my love, my love You love my lady lumps, My hump, my hump, my hump, My humps they got u, She’s got me spending. (Oh) Spendin’ all your money on me and spending time on me. She’s got me spendin’. (Oh) Spendin’ all your money on me, on me, on me What you gon’ do with all that junk? All that junk inside that trunk? I’ma get, get, get, get, you drunk, Get you love drunk off my hump. What u gon’ do with all that ass? All that ass inside them jeans? I’m a make, make, make, make you scream Make u scream, make you scream. Cos of my hump, my hump, my hump, my hump. My hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps. (Check it out) I met a girl down at the disco. She said hey, hey, hey yea let’s go. I could be your baby, you can be my honey Lets spend time not money. I mix your milk wit my cocoa puff, Milky, milky cocoa, Mix your milk with my cocoa puff, milky, milky riiiiiiight. They say I’m really sexy, The boys they wanna sex me. They always standing next to me, Always dancing next to me, Tryin’ a feel my hump, hump. Lookin’ at my lump, lump. U can look but you can’t touch it, If u touch it I’ma start some drama, You don’t want no drama, No, no drama, no, no, no, no drama So don’t pull on my hand boy, You ain’t my man, boy, I’m just tryn’a dance boy, And move my hump. My hump, my hump, my hump, my hump, My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump. My lovely lady lumps [x3] In the back and in the front. My lovin’ got u, She’s got me spendin’. (Oh) Spendin’ all your money on me and spending time on me. She’s got me spendin’. (Oh) Spendin’ all your money on me, on me, on me. What you gon’ do with all that junk? All that junk inside that trunk? I’ma get, get, get, get you drunk, Get you love drunk off my hump. What you gon’ do with all that ass? All that ass inside them jeans? I’ma make, make, make, make you scream Make you scream, make you scream. What you gon do with all that junk? All that junk inside that trunk? I’ma get, get, get, get you drunk, Get you love drunk off this hump. What you gon’ do wit all that breast? All that breast inside that shirt? I’ma make, make, make, make you work Make you work, work, make you work. She’s got me spendin’. Spendin all your money on me and spendin’ time on me She’s got me spendin’. Spendin’ all your money on me, on me, on me. [Will.i.am]

לינויהה

New member
שיר חלום.......

את החלום ביצוע: אדי בטלר מילים: גלית מיכאל לחן: אדי בטלר כל מה שקיוויתי קורה בזוהר דמותך ילדה מתוקה שלי כל תפילה שלי תתגשם עם כל חיוך שלך מתוקה שלי לפני בואך היה עצוב וקר הבאת איתך שמחה והכל נגמר את כולי לך אתן לעולם את הסוד שמתגלה לי עכשיו את החלום את לי הטוב האושר שבליבי האור של היום רוצה שתהיי אישה לצידי בטבעת של אהבה מקודשת את לי מקודשת לי בשקיעות רואה את דמותך רוצה את כולך את התשוקה שלי בכל תלאות חיי את איתי מעודדת רוחי את התקווה שלי לפני בואך היה עצוב וקר הבאת איתך שמחה והכל נגמר את כולי לך אתן לעולם את הסוד שמתגלה לי עכשיו כי את החלום, את לי הטוב... LOVE אני אוהב אני שר רוקד את החלום שלא נגמר כל הדרכים מובילות אלייך BABY את כל החידות פותר אני איתך את החלום, את לי הטוב...

talia s

New member
../images/Emo153.gif

Basket Case Green day Do you have the time, To listen to me whine, About nothing and everything all at once? I am one of those, Melodramatic fools, Neurotic to the bone, No doubt about it. Sometimes I give myself the creeps, Sometimes my mind plays tricks on me, It all keeps adding up, I think I'm cracking up! Am I just paranoid? or am I just stuck? I went to a shrink, To analyze my dreams, She says it's lack of sex thats bringing me down. I went to a whore, It said my life's a bore, So quit my whining cause its bringing her down. Sometimes I give myself the creeps, Sometimes my mind plays tricks on me, It all keeps adding up, I think I'm cracking up! Am I just paranoid? Ayayahuh! Grasping to control... So I better hold on... Sometimes I give myself the creeps, Sometimes my mind plays tricks on me, It all keeps adding up, I think I'm cracking up! Am I just paranoid? Or am I messed up?

למעלה