שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

מי אם לא אני/ בית הבובות מי אם לא אני מכיר אותך ככה סתם בכל מצב לא זה לא אני שמחבק אותך כאן עכשיו וכל יום מחדש את לקחת אותי השראה לך עם מבט שזועק לעזרה איך שכחת אותי כך בין רגע את עוד לא הבנת שום דבר ואני לא יכול לישון בלעדיה לשנות אותי מטרה לך בלי לראות מעצמי מה נשאר מה לקחת איתך שגרם לך להאמין שהכל כבר נגמר ואני לא יכול לישון בלעדיה

Oded Hashoded

New member
אפשר שני שירים??

זה הרשון אבבל עם אפשר עוד אחד אז יותר טוב אלה שלום חנוך אלה אלה תגידו לי מה קורה לה מה הבחור עושה לה היא עוד ילדה קטנה מה קורה לה מה אם זה סתם נדמה לה חולמת שהוא קורא לה עוד צעירה, לא מבינה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשונה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר, היא תיגמל יום אחד הוא לא ירצה בא יותר היא תמצא את עצמה אווו זרוקה על הכביש אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה מאמינה, מאמינה זו אצלה אהבה ראשנוה הוא המלך של השכונה עם אופנוע חדיש היא תישבר היא תיגמל יום אחד הוא לא ירצה בא יותר היא תמצא את עמצה אוו זרוקה על הכביש אלה אלה שמישהו יגלה לה זה לא כמו שזה נדמה לה אלה המסכנה

לינויהה

New member
אין אין על השיר הזה

לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תיזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר למה לא ענית לי אתמול לטלפון? ואיך זה שאתה איתי כבר לא הולך לישון? כל הלילה אני יושבת, חושבת, אוכלת סרט, אולי אתה עם מישהי אחרת ממתי אתה יוצא לבד למסיבה? מספר לי סיפורים שאתה בעבודה חברות שלי אמרו לי ראו אותך רוקד צמוד צמוד עם איזה פרחה יא'בן זונה לא, אל תשחק איתי... איך נתתי לעצמי להיות כזאת טיפשה? לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי, היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק, זאת פעם אחרונה עכשיו תקשיב טוב טוב מה אני אומרת אנ'לא רוצה לשמוע שום סליחה, אני עוזבת את המספר שלך ברגע זה אני מוחקת כי הצלצול שלך כבר לא עושה לי רטט לא, אל תשחק איתי... והיום אני לבד ולא כל כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסאז' תאילנדי בערב רק עם הבנות לשתות קוקטייל יצאתי ייאגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי כבר לא אכפת לי אם אתה מבסוט או קצת בבאסה עם כל הפוזה והדאווין שלך נמאסת עכשיו תסלח לי, אני ממהרת, אני זזה כי החבר הטוב שלך צופר לי מלמטה לא, אל תשחק איתי...

שיר שלי

והירח היה מלא כל הלילה וזה משאיר אותי למעלה תכתוב על ארבע קירות ברגע ולא די לה גל של הזיות בטבע מאבד מציאות לרגע איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן סיגפו זה חם וזה פוגע לא את הכל אתה יודע זה אותו האור שתמיד ליווה אותך ולא די לה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן היא חזרה משם כדי להשלים לה את המעגל שלה אל המעיין בא גדי בא גדי קטן היגיון של אגדה היא מרגישה כמו ילדה קטנה בשדה גדול של הבנה, טהורה פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה זיכרון ישן פתאום שנדמה שהשחר לא יפציע לעולם עוד אור עולה ומראה לאן

LPgirl

New member
שיר שיר שיר!

היינו עושים אהבה כנסיית השכל מילים: רן אלמליח לחן: דוד רסד, יורם חזן ורן אלמליח הייתה אחת שידעה לעשות קסמים שידעה להגיד מילים שצבעו את השמש בדם אני זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אלי לא במקרה מסוממת מטורפת בלי הכרה היינו נופלים לרצפה נוזלים מהתקרה היינו עושים אהבה היה לנו טוב היה לנו רע היינו ביחד לא השארנו ברירה אני זוכר בלילות של ירח מלא היית באה אלי לא במקרה מסוממת מטורפת בלי הכרה היינו נופלים לרצפה נוזלים מהתקרה היינו עושים אהבה

משה אמרת לי שזה הכי יפה!!

מקום בלב זה הבית שלייייי מקום בלב זה הדרךךך שליייי כולנו ביחד וכל אחד לחוד נקבל חכמה אהבה ועידודדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MS6

New member
זה מה שקורה שיושבים כל היום בבית

ורואים ויוה..

talia s

New member
שלי...

I will not make the same mistakes that you did I will not let myself cause my heart so much misery I will not break the way you did You fell so hard I've learned the hard way, to never let it get that far Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I lose my way And it's not too long before you point it out I cannot cry Because I know that's weakness in your eyes I'm forced to fake a smile, a laugh Everyday of my life My heart can't possibly break When it wasn't even whole to start with Because of you I'll never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side So I don't get hurt Because of you I find it hard to trust Not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I watched you die I heard you cry Every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry In the middle of the night For the same damn thing Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt Because of you I tried my hardest just to flunk everything Because of you I don't know how to let anyone else in Because of you I'm ashamed of my life because it's empty Because of you I am afraid

למעלה