שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אז אין הליגה האידיאולוגית וגם אין את מחלוקת השבוע בגלל הטיול... אבל השירשורשיר הוא יום חמישי, ככה שזה דווקא בסדר. אל תשחק איתי/נועה פארן לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר למה לא ענית לי אתמול לטלפון? ואיך זה שאתה איתי כבר לא הולך לישון? כל הלילה אני יושבת, חושבת, אוכלת סרט, אולי אתה עם מישהי אחרת ממתי אתה יוצא לבד למסיבה? מספר לי סיפורים שאתה בעבודה חברות שלי אמרו לי ראו אותך רוקד צמוד עם איזה פרחה י** **** (הדר
) לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר איך נתתי לעצמי להיות כזאת טיפשה? לא ציפיתי שבסוף אני אצא תמימה תאמין לי היום כבר הבנתי עם מי יש לי עסק זאת פעם אחרונה עכשיו תקשיב טוב טוב מה אני אומרת אנ'לא רוצה לשמוע שום סליחה אני עוזבת את המספר שלך ברגע זה אני מוחקת כי הצלצול שלך כבר לא עושה לי רטט לא, אל תשחק איתי בשום פנים ואופן זה לא בשבילי תרגע, מותק תדע אחת כמוני לא תמצא גם עוד מיליון שנה אני אומרת לא, אל תשחק איתי כי אין מצב שעוד פעם תבלבל אותי תזהר, אל תשקר אני לא עוד אחת, לא רוצה סתם חבר והיום אני לבד ולא כל כך נורא לי פינקתי את עצמי בפילינג ומסאז' תאילנדי בערב רק עם הבנות לשתות קוקטייל יצאתי יאגר ועוד צ'ייסר על הבר בסוף אני רקדתי כבר לא איכפת לי אם אתה מבסוט או קצת בבאסה עם כל הפוזה והדאווין שלך נמאסת עכשיו תסלח לי אני ממהרת אני זזה כי החבר הטוב שלך צופר לי מלמטה

רגע םרטי

אני שמאלן
רגע פרטי ביצוע: ריטה מילים: אהוד מנור לחן: רמי קלינשטיין ואני רק רציתי לשיר לעמוד מול מראה בעיניים עצומות לקרב תפוח עץ אל שפתיים אדומות ולשיר בתריסים מוגפים ובדלת נעולה עטופה בסדין ובמטפחת הכחולה מקשמיר ואני רק רציתי לשיר לתופף על שולחן בידיים ארוכות ולנשוך אחת אחת את המילים המתוקות של השיר עד אשר העליתי באוב את התשובות ודמעות של אהבה בעיניהן של התמונות על הקיר והרגע ההוא הפרטי והרגע ההוא הביתי עוד נוסע איתי כמו חלום בהילוך איטי ואני רק רציתי לשיר ולשיר ולשיר

MS6

New member
לא נורא.. לכולם יש חסרונות..

אני למשל מתעצבן מהר...

לינויהה

New member
שיר ענק.......!!!

לאן שלא תלכי ביצוע: שירי מימון מילים: רמי קלינשטיין ותמי סטמרי לחן: רמי קלינשטיין את עוד תחשבי עליו..למה שתרצי אליו? את אוהבת, את עוזבת עכשיו עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי רק אל תשכחי יבוא היום תביני הכל תהיי בשבילך ותתחילי לגדול כי יש המון אהבה בעולם וגם אם לא מושלם לא רואים את גבול התהום שבפנים תסמכי שוב על עצמך תאמיני בדרכך יש בנו כוחות שלא הכרת לא תמיד יהיה לך קל העצב מולך אבל כשהלילה מתארך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי... עולם מלא באנשים מחפשים ומבקשים תבקשי גם בשבילך את כל מה שלב צריך בשביל לפעום והגוף בשביל לחלום לאן שלא תלכי... לאן שלא תלכי רק תבקשי עולם מלא באנשים רק תבקשי... רק תבקשי...

LPgirl

New member
מישהו מוכן להסביר/להבהיר לי???

מה זה השירשורשיר הזה????? אני אמורה לכתוב לכם מה השיר הכי טוב?

לינויהה

New member
משהו כזה..!!../images/Emo8.gif

כאילו שיר שאת אוהבת או ששמעת הרבה בהמלך השבוע וכו'...

הנה שיר מהמם

מתגעגע אייל גולן מילים: רמי לב לחן: עדי לאון פתאום כמו מכת חשמל הלב שלי נפל אמרת שאת עוזבת ומסתכל לתוך ענייך הכחולות עכשיו הם חשוכות ריקות מרגש כל הלילה לא נרדם לבד עובר מצד לצד ולא רגוע זה כואב בתוך הלב כי יש עוד געגוע מתגעגע ולא מבין לאן הלב שלי נוסע ומרחף מתגעגע זה לא חולף עוד תראי שאשתגע בגללך והסיפור הזה בוער בכל הגוף עובר ואין לי רגע שקט רואה אותך כיאלו את בכל מקום המציאות הזאת אותי חונקת כל הלילה לא נרדם לבד עובר מצד לצד ולא רגוע זה כואב בתוך הלב כי יש עוד געגוע

LPgirl

New member
אהההה אז.. תהנו.. ../images/Emo98.gif "אחלום לנצח"

אחלום לנצח מופע הארנבות של דוקטור קספר מילים: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן לחן: אורן ברזילי, שי להב וצביקה כהן זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני מודאג כולם דומים אצלי ביד זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח וכולם יחיו כאן טוב גם בלעדי גם אם לא הייתי בכלל הבוקר יבוא העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני יחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח זה לא שאני לבד אין אף אחד אין אף אחד זה לא אם תשאלו אותי העולם גדול מדי עלי העולם יפה מדי אולי אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח אני אחלום לנצח אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אולי אחלום לנצח (אם תשאלו אותי) אני אחלום לנצח

Oded shmilo

New member
שיר השבוע שלי!!

לשיר איתך בועז שרעבי לך רציתי להודות מזמן באורך החם נבטו שירי כלנית הבאת לי מתימן אל הגיא. כמו פרש אבוד סובב בגן ובידי פורחים שני שושנים האחד אדום, שני לבן. שר אני איתך פתאום זה כמו חלום, זה כמו חלום שער משאלות נפתח לשיר איתך, לשיר איתך. הלבנה אשר תלויה מעל מישירה עכשיו את מבטה היא שלך הלילה אל תשאל קח אותה. טוב לשיר איתך פתאום, לרקום חלום, לרקום חלום שני קולות והבטחה לשיר אתך, לשיר אתך. עד הבוקר בסירה יחד לחתור ולקוות מחכים על מים למחר שיבוא. טוב לשיר איתך פתאום, לרקום חלום, לרקום חלום שני קולות והבטחה לשיר אתך, לשיר אתך. עד הבוקר בסירה יחד לחתור ולקוות מחכים על מים למחר שיבוא...

who is this

New member
שלי..

יותר טוב כלום עברי לידר לחן: עברי לידר מילים: עברי לידר אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט עיתון באנגלית ובושם בזול אם היה לי הכסף הייתי קונה את הכל באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך, מחלקה ראשונה לגרמניה יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט בגדים יפים בחנויות יוקרה כל הזמן ביחד וכלום לא קרה באמצע הלילה עולה על מטוס שיקח אותך, מחלקה ראשונה לגרמניה יש יין ואוכל וסרט בוידאו עוד שעה שעתיים ואת חוזרת הביתה ואיזה יופי של יום יש מעבר לקשת ממה בדיוק את כל כך מטושטשת מגזין אופנה והכל באותה השיטה עוד כמה שעות את חוזרת הביתה אם לא היא אז אף אחת יותר טוב כלום מכמעט

למעלה