שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אגדה יפנית/ אריאל זילבר בחמש קם צייד, ויצא את ביתו, אל היער צעד, ודרך קשתו, עד הערב צעד, לא הצליחה דרכו, גם צמא גם רעב, אחזו אותו. סר פנים ונסער, חזר לכפר, והנה זוג ברבורים בנהר, לבנים ויפים, אוהבים וזקופים, מיד חץ שלח באחד. שם ראשו על הכר, הצייד שעייף, וחלום לא מוכר, את שנתו טרף, נערה מעונה, אל הבית פרצה, ובידה הקטנה אחזה נוצה. שתי עיניה צופות, נוזפות, יפות כל הלילה דמעותיה שוטפות, מה חטא מה עוון, אהובי הלבן, מחר לך ליד הנהר. בחמש קם צייד, ויצא את ביתו, אל היער צעד, ודרך קשתו, ברבורה לבנה, לבן גונה, ראתה את הצייד בעינה, היא שלחה מקורה, וקרעה בבשרה, מולו, צללה בצילו.

השיר המדהים שלי

Everytime We Touch Cascada I still hear your voice when you sleep next to me. I still feel your touch in my dreams. Forgive me my weakness, but I don't know why. Without you It's hard to survive. Cause everytime we touch, I get this feeling and everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I wan't this to last, need you by my side. Cause everytime we touch, I feel the static and everytime we kiss i reach for the sky. Can't you hear my heart beat so, I can't let you go. Want you in my life. Your arms are my castle, your heart is my sky. They wipe away tears that I cry. The good and bad times we've been through them all, you make me rise when i fall. Cause everytime we touch, I get this feeling and everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I wan't this to last, need you by my side. Cause everytime we touch, I feel this static and everytime we kiss i reach for the sky. Can't you hear my heart beat so, I can't let you go. Want you in my life. Cause everytime we touch, I get this feeling and everytime we kiss I swear I could fly. Can't you feel my heart beat fast, I wan't this to last, need you by my side

Oded shmilo

New member
שליי

הלילה השחור אייל גולן חוצה גבולות ערים זרות וסימטאות אני לא איתך כי העולם קצת השתגע אני טובע בתוך ים של דמעות אי שם רחוק כוכב בודד וזוהר אחרון יפול אל ים המשאלות ורק אחת בקול רועד ביקשתי שמחר אותך אשוב לראות פזמון עברתי יבשות חציתי גם ימים ובכל מקום כמו תפילה את שמך נשאתי ולא אפסיק לנדוד גם אם אדע תלאות עד שאשוב אל האחת אשר אהבתי אל תוך הלילה השחור אני נוסע חוצה גבולות ערים זרות וסימטאות הרבה לילות אהובתי אני יודע אני הייתי לך חייל של חלומות אי שם רחוק ירח שט מעל העיר אשר אהבתי מכל המקומות ועל שפתיי תפילה אחת תודה לאל על שאותך אשוב לראות 2xפזמון עברתי יבשות חציתי גם ימים ובכל מקום כמו תפילה את שמך נשאתי ולא אפסיק לנדוד גם אם אדע תלאות עד שאשוב אל האחת אשר אהבתי

לינויהה

New member
שיר מדהים...!!!

אני אקטוף לך ביצוע: יוסי אזולאי מילים: יואב גינאי לחן: ליאור פרחי את יודעת שמבט אחד שלך מכה בי כך, והכל לעומתו חסר כל ערך, העולם מולך שווה כולו כחרס הנשבר, ולפתע שוב מוארת לי הדרך, בעיני את כל היופי שירד על הבריאה, ואני למענך מוכן ללכת, לעבור את קו האופק, לעצור את השקיעה, להפריח אהבה אל השלכת. אני אקטוף לך את הירח ואדליק באור גדול את כל החושך, אני אבנה לך ארמון פורח, נרחף כמו ציפורים בו עד האושר. רק הביטי לרקיע ובקשי לך מתנה, ואביא את השמיים והמים, כשאת איתי יש לי בלב תחושה קצת משונה, שכל הייקום משתחווה אליך, בעיני את כל היופי שירד על העולם, ואני למענך אמשיך ללכת, אל סופם של השמיים, אל האושר המושלם להפריח בשבילך את השלכת. אני אקטוף לך את הירח...

Oded shmilo

New member
איזה פינוק השיר של לינוי!!

אחח לינוי כפרה עלייך דפקת שיררררררררררר

../images/Emo108.gifהשיר שלי

הכל עד לכאן ביצוע: עמיר בניון מילים ולחן: עמיר בניון מנגינות מדומות, משטות, מזייפות מטשטשות לי את שביל הזהב מתנגנות בי, משקרות לי, מציקות. רציתי להבין קצת, להרגיש איזה ערך וסמכתי עלייך שאת תגלי לי את הדרך. ונשמתי אוויר מזוהם והלכתי בערך התהלכתי שולל עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש אני רוצה, אני אדיש אני חכם, אני יכול אני גיבור כל כך גדול הכל אני, אני הכל אני חזק, אני בתוך בועה סתם מנופח בלי שום ערך וידעתי בסופו של דבר, היא תתפוצץ לי בדרך התביישתי, כמו מצורע הרגשתי בערך ואולי זה הכל עד לכאן והלוואי שזה הכל עד לכאן אנשים ישנים, משתגעים, מתנשאים רוקדים ונשרפים לאורו של ירח, להשתגע, להתבדח, סתם כי מישהו רצה כל כך להרגיש כמו איזה מלך וסמך רק עלייך, שאת תגלי לו את הדרך ואמרת לו שהוא מיוחד הוא אוהב שאת משקרת הזיות, הזיות עד לכאן. אני רואה, אני מרגיש...

שלי =]

בלי לומר מילה פוקח את עיניו באפלה בלי לומר מילה חש את חום גופה ומתקרב מופתע להיווכח שהיא ערה בלי לומר מילה היא לא מאמינה שהוא עוזב לוקח את בגדיו ומתלבש בלי לומר מילה מביט בה וניגש ומתיישב מוחה את הדמעה שעל לחייה בלי לומר מילה היא לא מאמינה שהוא עוזב בלי לומר מילה משפיל עיניו, לוקח נשימה בלי לומר מילה קם ללכת בתנופת כאב והנה הוא חוזר למלחמה בלי לומר מילה היא לא מאמינה שהוא עוזב בלי לומר מילה בלי לומר מילה עוד רגע והדלת נטרקת ונדמה לו ששמע אותה צועקת והסוף קשה כמו ההתחלה והוא נוסע ונוסע בלי לומר מילה

talia s

New member
../images/Emo15.gif

the Beatles across the univers Words are flowing out like endless rain into a paper cup They slither while they pass They slip away across the universe Pools of sorrow waves of joy are drifting thorough my open mind Possessing and caressing me Jai guru deva om Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Images of broken light which dance before me like a million eyes They call me on and on across the universe Thoughts meander like a restless wind inside a letter box they tumble blindly as they make their way across the universe Jai guru deva om Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Sounds of laughter shades of life are ringing through my open ears inciting and inviting me Limitless undying love which shines around me like a million suns It calls me on and on across the universe Jai guru deva om Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Nothing's gonna change my world Jai guru deva Jai guru deva

למעלה