שירשורשיר

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

שלמה ארצי/להציל אותך תחת כל שמים ליד כל עץ עומד היתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום תמיד אחר הצהריים כשאין סימן בחוץ היית צוללת כהרף עין לארץ הילדות היית הולכת לחפש את מה שאין מזמן היית אומרת יש כספת וכולנו שם וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך להציל אותך אפילו ממך תחת כל שמיים כולנו בני אדם חיים עם פחד בעיניים בכל גיל ובכל זמן אם צלצלי אני לוחש לך אעוף אלייך כמו טיל להציל אותך מכל הרשע רק מי יציל אותי וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך להציל אותך אפילו ממך *2 להציל אותך להציל אותך...

..

שמתי את זה כבר? בכל מקרה שיר מדהים תנו לי לשתות\ כנסיית השכל כל הלילה היא רחצה באור ירח זוהר כוכבים דבק בשערה בגיטרה מזייפת היא קוראת לה החיים היא ניגנה אקורד אחד נקי תנו לי לשתות תנו לי לברוח תנו לי לשכוח את עיני אהובתי תנו לי לשתות תנו לי לברוח תנו לי לשכוח את עיני אהובתי עם בוא השחר היא יצאה אל קו האופק כל הציפורים פסקו משירתם לא יכולתי אז לדעת לא יכולתי להבין היא ניגנה אקורד אחד נקי תנו לי לשתות... כל הלילה היא רחצה באור ירח זוהר כוכבים דבק בשערה

השיר המושלם שילי...

אור אלון דה לוקו אור אור אור אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל מהרגע הראשון שראיתי את חיי אני שיניתי היית כל מה שרציתי ציפיתי קיותי בחיי אוחז אותך בשתי ידיי דמעות של אושר בעיניי צועק תודה לאלוהי נתן לי את האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אז אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל אז עכשיו אני יודע שאלוהים אותי שומע שלח מלאך שבי נוגע נתן לי את האור שום דבר אותי לא יעצור לא יפיל ולא ישבור רק אני מביט לי לאחור רק לכיון האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אז אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל יש לה זוג עיניים מדהימות ולחיים מתוקות ילדה יפה שבא לבכות היא האור היא מתנה מאלוהים הטעם לחיים סימן שמתפללים אותך שומעים כן היא האור אז אני צועק אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל אור כן את האור את הכח את הכל אור כן את האור את הכח את הכל אני צועק אורי אורי אור כן את האור את הכח את הכל אור כן את האור את הכח את הכל

talia s

New member
שלי..

pink floyd wish you were here So, so you think you can tell Heaven from Hell Blue skies from pain Can you tell a green field From a cold steel rail A smile from a veil Do you think you can tell And did they get you to trade Your heroes for ghosts Hot ashes for trees Hot air for a cool breeze Cold comfort for change Did you exchange A walk on part in the war For a lead role in a cage How I wish How I wish you were here We're just two lost souls swimming in a fish bowl Year after year Running over the same old ground What have we found The same old fears Wish you were here

סליחה על העיכוב חחחח

לא ציפיתי סוליקו מי סוליקו אם סי קרולינה אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארקוד אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומרת לא ציפיתי מסוליקו לפחות כי רק סוליקו מרגישים את הבנות ורק לזה אני חיכיתי סוליקו פה התקליטים מסתובבים כל כך מהר שהם על העמדה אנל'א רואה אף סאונד אחר הם שולטים ברחבה לא משאירים לכם ברירה שהם על העמדה אנל'א אבל לא משאירים לכם ברירה כל שיר שהם נותנים מעיף לגג ת'מסיבה הם לא חוזרים על השירים לא מנגנים אותם דברים מוסיפים הם את הקצב לשירים ישראלים כן את הבר הם מרוקנים את הירוק מגלגלים קרולינה על המיקרופון עוד ספיישל לפנים אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארקוד אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומרת לא ציפיתי מסוליקו לפחות כי רק סוליקו מרגישים את הבנות ורק לזה אני חיכיתי אז תנו לי ס' תנו לי ו' תוסיפו ל' י' ק' ו' סוליקו ארבעה וכל אחד מהם כוכב עידו ווידו, שימי סוניק, סאבו וגם רוב גם אחרי בקבוק של ערק מצליחים הם לעמוד אז תעשו להם כבוד ואל תפסיקו פה לרקוד כי כשסוליקו מנגנים כולם רוצים רק עוד ועוד אף פעם לא מתייאשים מול אלפים או מול עשרים סאונד כזה אתם יודעים לא שמעתם בחיים קרולינה...סוליקו 2004 אני לא ציפיתי שכל הלילה אני ארקוד אבל סוליקו לא נתנו לי לעמוד לא לא אני לא ציפיתי אני אומרת לא ציפיתי מסוליקו לפחות כי רק סוליקו מרגישים את הבנות ורק לזה אני חיכיתי

Oded shmilo

New member
שלי....

שבועת האוהבים ישי לוי וגאולה מדיאל ישי: אוהב אותך גם אם יפלו שמיים, אוהב אותך כמו אדמה למים, אוהב אותך היום, אוהב אותך מחר, אוהב אוהב ולא נשבר! גאולה: אוהב אותך כמו שמש במרום, אוהב אותך כמו לילה לחלום, אוהב אותך בחום, אוהב אותך מלב, אוהב אותך כעין הכאב! ישי: בי נשבעתי, אהובתי, כל עוד נשמה באפי, אוהב אותך לעד, לא אשאירך לבד, שלך אני עד יום מותי! גאולה: בי נשבעתי, אהוב שלי, כל עוד נשמה באפי, אוהב אותך לעד, לא אשאירך לבד, שלך אני עד יום מותי! ישי: אוהב אותך כמו שיר למנגינה, אוהב אותך כמו גוף לנשמה, אוהב אותך בליל, אוהב ולא חדל, באהבה עצמי כובל! גאולה: אוהב אותך כמו פרפר לפרח, אוהב אותך עת יעלה ירח, אוהב אותך כמו ים, אתה לי העולם, אוהב אותך עד לב נדם! ישי: בי נשבעתי, אהובתי, כל עוד נשמה באפי, אוהב אותך לעד, לא אשאירך לבד, שלך אני עד יום מותי! גאולה: בי נשבעתי, אהוב שלי, כל עוד נשמה באפי, אוהב אותך לעד, לא אשאירך לבד, שלך אני עד יום מותי! ישי וגאולה: בי נשבעתי, אהובתי (אהוב שלי), כל עוד נשמה באפי, גאולה: אוהב אותך לעד, ישי: לא אשאירך לבד, ישי וגאולה: שלך אני עוד יום מותי!

dragonfly017

New member
=)

הנך יפה עידן רייכל מילים: עידן רייכל לחן: עידן רייכל במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי

S v e t k A

New member
שילי ../images/Emo9.gif

שושונים עצובות / עידן רייכל שם בהרים שמעל הכפר שלנו יש שם גן של שושנים מחר אצא לי השכם בבוקר עם ציוץ הציפורים אביא לאהובי משם פרח משדה האדומים אדע, אני שלו והוא שלי לעולמים. ירדתי מההר לכפר שלנו בשערי שושנים אך אהובי לא בבית שקט בין החדרים שם בנהר שמעל הכפר שלנו אהובי בלילה לא חזר מצא לו אהובה אחרת וליבי נשבר. לא, אלוהים תעשה שיבוא מחכה ביום ובלילה לא, אין לי כח שעוד יום יבוא שושנים עצובות, והוא לא פה

גונוש

New member
שיר שולט!!!

אם הייתי אולי צעיר יותר אם היית קצת יותר מבוגרת הייתי מרשה לעצמי לצאת איתך לאיזה סרט אבל אני מפחד להיתקרב, להיתאהב, להיתאכזב... אבל אני פוחד להיתקרב, להיתאהב, להיתאכזב... ואת יפה, כל כך יפה! כמו תחשיט זהב ועושה לי טוב רק אותך ליראות... לא אכפת מה שכולם חושבים עכשיו שיש בגילי עוד 1000 בחורות אך רק איתך אני רוצה להיתקרב להיתאהב כן רק איתך אני רוצה להיתקרב להיתאהב אני פוחד מהיום שהתעורר מהחלום והראה שאת אחר אוהבת אני פוחד גם היום להיתעורר מהחלום ולגלות שאת ביכלל לא קימת... כן רק איתך אני רוצה להיתקרב להיתאהב ........

למעלה