שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אל תשטה באהבה יהורם גאון מילים: תלמה אליגון רוז לחן: אדיסון ריבירו אם געגועים שוברים את לבבך אם אתה חולם ולא אכפת לך תבוז לגאווה ושמח באהבה אל תשטה בה היא את העולם הופכת לאחר לא יודעת גבול ומה זאת לוותר אם רק בה תשחק - בן רגע תשחק ולא תהיה לך את כל יופיו של העולם הגישה היא לך איך בה התלת איך איך לא שמרת איך היא לא תשוב יותר היא לא תשוב יותר אם אתה את צער העולם כואב אם אתה גם קצת על אחרים חושב חייך בגאווה ושמח לאהבה אל תשטה בה היא הופכת בית לארמון זהב היא דמעות עוטפת בחיוך רחב אך אל בה תשחק, בן רגע תשחק ולא תהיה לך את כל יופיו של העולם הגישה היא לך איך בה התלת איך איך לא שמרת איך היא לא תשוב יותר היא לא תשוב יותר שבת שלום:)

ASTAR3

New member
../images/Emo208.gif

תגיבו...אח"כ אתם אומרים שיבש בפורום...

אחח הכמויות וודקה שזורמות לי בדם עכשיו ../images/Emo6.gif

חחח האמת שחרשתי בערך על כל שיר אפשרי של אייל גולן אבל שיהיה אחד.. חייל של אהבה/ אייל גולן זה הלילה הראשון שאת לבד נשארת אני נמצא רחוק ממך גשם זלעפות בחוץ אבל בי אש בוערת בוערת בי אהבתך חכי לי שאחזור חכי לי שאבוא חייל שומר בגבול נמצא רחוק ממך אשמור תמיד עלייך ועלי למענך חכי לי שאשוב ואם אחזור עצוב חייכי אלי כי את לי מנגינה בלב לצליל מיתר ואלף כינורות אותך אוהב. זה הלילה השני ואת עוד מחכה לי מתי אוכל כבר לבשר לך שכשאפשוט את המדים נבנה לשנינו בית ובו אחיה לעד איתך חכי לי שאחזור... עכשיו אחרי ימים רבים את עוד מחכה לי אומרים שהשלום בפתח היונה העייפה תביא עלה של זית ונחיה יחדיו לנצח חכי לי שאחזור...

טנגו...

חחחח לךא יודעת מי שר אותו אבל הוא מתוך השירים של המסיבת סיום שלי אז.. טנגוו... בואיי נשוב אל הטנגו.. חחחחח

למעלה