שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי מילים: שלמה ארצי לחן: שלמה ארצי עכשיו אני מרגיש כאילו, לא יודע כלום, עכשיו אני מחיש את צעדי, היא מסתכלת בחלון, רואה אותי עובר בחוץ, היא לא יודעת, מה עובר עלי. בתוך עיניה הכחולות, ירח חם תלוי, עכשיו היא עצובה כמוני, בודאי. היא מוציאה את בגדי, אוכלת לבדה ת'תות, היא לא יודעת, מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. עכשיו אני ממשיך כאילו, לא הכל אבוד, זה זז בבטן, והורס את לילותי, אני חושב שהאהבה שלי איתה, זה הדבר הכי חשוב, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה. כשהיא נוסעת אני נשאר, לא זז מכאן אף פעם. הולך בעיר ומתפתל, מגעגועי. חוזר לחדר ונגמר, כותב שירים ושר אותם, היא לא יודעת מה עובר עלי. אמנם אין אהבה שאין לה סוף, אבל הסוף הזה נראה לי מקולל, הולך בין האנשים ברחוב, צועק או או או או או או, תגידו לה שבת שלום=)

שלי...

אגדת דשא/ מאיר אריאל יש ערמה של חברה על הדשא אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד, זה יפה ש - יש אומץ לפעמים להתערבב. שרים שירים ומביטים למעלה ענן שם בירח מסתבן חושבים במי להתאהב הלילה אם כי הרהור כזה קצת מעצבן. מתחת לראשי מונחת ירך ועל בטני צרור תלתלים מוטל בלאט יוצאות ידיים אל הדרך ומסלולן ארוך ומפותל. שרים שירים ומקשיבים רב קשב ביננו מתפתחות לחשושיות יש הסתננויות בתוך העשב כי יש בו כל מיני גבשושיות. ופתע תרדמה עלי נופלת שוב אין אני מצליח לאתר של מי היד אשר עלי זוחלת ואת גופי הופכת לפסנתר. וכשאני מקיץ אין איש בדשא וקצת קריר וקצת רטוב מטל. ולהפתעתי אני רואה ש- אותו צרור תלתלים עלי מוטל. ומתוכו אלי שוחקות עינייך ומתוכו אלי מבהיק צוואר אני שואל: "הי, מה העניניים?" היא בחיוך עונה לי: "שום דבר." שואל: "גם את ישבת?" - עונה: "לאו דוקא" ותשובתה אותי קצת מביכה. שואל: "אז מה בעצם את עושה כאן?" שפתיה לוחשות: "אני איתך." אני שותק. שפתיים היא נושכת אני שותק וכה כבדות ידי פתאום היא מסתובבת והולכת ורק אני שותק עוד שם

yossi018

New member
../images/Emo122.gif אני רק מקווה...

אני מקווה שלפני שאתם מתחילים לכתוב את כל השירים האלו את קופצים ל"שירונט" ועושים העתק-הדבק... כי אם לא - חבל... שיהיה לכולם המשך שבוע טוב ומועדים לשימחה!

למעלה