שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

רעיה אביהו מדינה מילים: אביהו מדינה לחן: אביהו מדינה רעיה, רציתי שתהיי אם אוהבת ובלילה תהיי לי מאהבת כמו פעם תבעירי בי אש של אהבה. רעיה, למה סתם בלי סיבה את כועסת במשפט ומבט את הורסת לכולם את הטעם הטוב שבחיים. רעיה הן רק אתמול עוד אהבנו וביחד הכל בנינו ולשנינו עוד פרחי אהבתנו נכספים הם, כה רכים הם ויפים. רעיה לחיינו הסתיו אל תביאי והשקיני בחיוך ולי השיבי כמו פעם אהבה. למה את לפתע עוצמת עינייך לא שוקלת שנית מילותייך מתפרצת אחר מתחרטת אך מאוחר. רעיה עוד גועש בי אוני כמו נער אל גנך הוא עורג פיתחי שער ואמצי אל חיקך את ראשי והתפייסי. רעיה, הן רק אתמול עוד אהבנו... שבת שלום

שלי! :)

תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר לא נורא גם אם זה נגמר ומר האהבה כמו הגלים באים הולכים וככה הלאה יותר טוב לסלוח לוותר על הכאב שטורף את המוח ואוכל לך את הלב ולא נותן לגל הבא לבוא ולאהוב אותך את לא נותנת לו אם תרצי אם לא זה לא יעזור לך די עם הדמעות זה גומר לך את הכוח הוא שכח אותך את לא מצליחה לשכוח זה רודף אותך ככה אי אפשר לשמוח יותר טוב לסלוח... כי גם ללב שלך יש גבול והוא זועק לנוח כמה הוא יכול לסבול ומה עם קצת לשמוח כל מה שעושה לך טוב מחזיר לך את הכוח קחי לך כמה שצריך כדי לסלוח יותר טוב לסלוח... תמה עוד תקופה עוד סיפור נסגר קחי הרבה אוויר שיהיה לך למחר

שלי...

Faint/ Linkin Park I am a little bit of loneliness a little bit of disregard Handful of complaints but I can?t help the fact that everyone can see these scars I am what I want you to want what I want you to feel But it's like no matter what I do, I can't convince you, to just believe this is real So I let go, watching you, turn your back like you always do Face away and pretend that I'm not But I'll be here 'cause you're all that I got [Chorus] (I can't feel the way I did before) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) (Time won't heal this damage anymore) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) I am a little bit insecure a little unconfident Cause you don't understand I do what I can but sometimes I don't make sense I am what you never wanna say but I've never had a doubt It's like no matter what I do I can't convince you for once just to hear me out So I let go watching you turn your back like you always do Face away and pretend that I'm not But I'll be here 'cause you're all that I've got [Chorus] (I can't feel the way I did before) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) (Time won't heal this damage anymore) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) (No) (Hear me out now) (You're gonna listen to me, like it or not) (Right now) (Hear me out now) (You're gonna listen to me, like it or not) (Right now) (I can't feel the way I did before) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) [Chorus] (I can't feel the way I did before) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) (Time won't heal this damage anymore) (Don't turn your back on me) (I won't be ignored) I can't feel Don't turn your back on me I won't be ignored Time won't heal Don't turn your back on me I won't be ignored

=]

מה שהלב בחר קובי אפללו מילים: קובי אפללו לחן: קובי אפללו את לי החסד ואת לי בית ואת שוכנת בליבי את לי השקט איתך זה שניים ואת יושבת בקרבי מכל הלבטים, בכל השינויים אני נשאר איתך בכל הניגונים, מכל הכיוונים אני נשאר שלך כי את, מה שהלב שלי בחר אחרי כל מה שהוא עבר, את כן את. מה שהלב שלי בחר ואל חיקך תמיד חזר, את. קרוב אלייך לרגשותייך ואתך זה אמיתי אנא סלחי לי אם לא אמרתי את בחדרי אהבתי מכל הלבטים... כי את... את מיוחדת אני יודע וזה הסוד שמחבר ובלעדייך בלי מילותייך אני נווד אני חסר מכל הלבטים... כי את

למעלה