שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

משא ומתן מוש בן ארי מילים: מוש בן ארי לחן: מוש בן ארי שותה עוד כוס קפה ואל מולי כך את יושבת ואיך זה מבפנים עולה מוכרח לדעת מה את חושבת ואיך זה בלילות הרבה נופלים לריק שמן הפחד ואיך זה כל כך מפתה לשים ת'קץ אל מה שיחד כי לפעמים במשא ומתן מורידים אותנו נמוך וזה קורה ביני ובינה והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף כשבינינו משהו נקרע הבוקר מתגלה ואיך בגוף את מתרחקת וכמה שבפנים כואב ומה רוצה זה רק ללכת וזה הזמן שלא מרפה וזו האש אשר דועכת וזה הזמן שמרפא בין אם נשאר בין אם ללכת כי לפעמים במשא ומתן... שבת שלום

מנדה1

New member
שלי שלי שלי!! :) [קריסי] יומן מסע!!

יומן מסע אביב גפן ואריק איינשטיין מילים: אביב גפן לחן: אביב גפן אינספור שבילים ויציאה רושם בתוך יומן מסע להתערבב ולא להיבלע רושם בתוך יומן מסע והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה מגע הרוך גובר על המכה רושם בתוך יומן מסע כולנו עשויים אבק של אהבה רושם בתוך יומן מסע מביטים למעלה ונושאים תפילות כשבינתיים שוכחים שהמשמעות לחיות היא לשאול את השאלות ולענות והיה אם מישהו בא אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב יפרוק את הכאב בשלווה

שלי...

אין קץ לילדות/ ברי סחרוף בואי ותני לי חזק את היד ונצא למסע מיסתורי ונחמד נחבק את הדובי נצייר עננים ניקח רובה ונלחם כמו גדולים ובלילה, נלך ביחד לישון את תהיי הגברת ואני האדון בצהרי היום הכל צבוע אדום ואין קץ לילדות שחלפה כך פתאום בצהרי היום הכל חוזר כמו חלום רגעים ושעות שקפאו במקום בצהרי היום בואי נשחק את אותו המשחק זה שהזמן כיסה באבק נחבק את הדובי ואת תתביישי תגידי לי עוד וכל כך תתרגשי ובלילה נלך ביחד לישון את תהיי הילדה ואני הילדון בצהרי היום...

למעלה