שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

יוצא לאור אהוד בנאי מילים: אהוד בנאי לחן: אהוד בנאי השביל הזה מתחיל כאן בין סניף בנק למעין לא סלול, לא תמיד מסומן השביל הזה מתחיל כאן חוצה את העיר עולה על ההר ממשיך על הים ממשיך גם מחר חותך באויר, בין הבתים יוצא אל האור, אל חיים חדשים לך עליו, עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שתוכל לחזור השיר הזה מתחיל כאן כחול על הדף הלבן לא גמור, לא תמיד מכוון השיר הזה מתחיל כאן חוצה את העיר עולה על ההר ממשיך על הים ממשיך גם מחר חותך באויר, בין הבתים יוצא אל האור, אל חיים חדשים שבת שלום:)

1anna6

New member
וואי הרבה זמן לא הייתי פה

שיר מושלם לדעתי גם לאלה שלא שומעים טוקיו Sacred Tokio Hotel I'm still awake for you We won't make it together We can't hide the truth I'm giving up for you now My final wish will guide you out Before the ocean breaks apart Underneath me Remember To me you'll be forever sacred I'm dying but I know our love will live Your hand above like a dove over me Remember To me you'll be forever sacred You break the ice when you speak With every breath you take You save me I know that one day we'll meet again Try to go on as long as you can Even when the ocean breaks apart Underneath you Remember To me you'll be forever sacred I'm dying but I know our love will live Your hand above like a dove over me Remember To me you'll be forever sacred I'm dying but I know our love will live Your hand above like a dove over me And one day the sea will guide you Back to me Remember To me you'll be forever sacred To me you'll be forever sacred

שלי ושלי, תודו שהתגעגעתם כול השבוע ../images/Emo6.gif

לב הים ביצוע: היי פייב מילים ולחן: מייקל הרפז ליד הים אני טובע, בדמעותי - אני לבד, האם אני אצוף עוד פעם, את ליבך אקח ביד. כי את חיי, ולא ידעתי את דמי שמתחמם, השראתי לקום בבוקר, האוויר שאני נושם .. כי מה שקרה, היתה זו טעות, נקום נעוף נברח רחוק מהמציאות. הו אל תלכי, הגשם בוכה חכי חבקי אותי סוף סוף אני רואה אני רואה אם יש אחת, ואין אחרת אם אין עוד יום, וזה הסוף אם אין עוד לילה למזכרת אז טוב לי ככה על החוף ואת ליבך אני רואה שם, על גלי האהבה אני שוחה לתוך העומק על גאות של תקווה כי מה שקרה...

שלי :)

יקירתי/ אסף אמדורסקי יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך שלושה שבועות שהתארכו עד למאוד אך במהרה אשוב אלייך יקירתי, יקירתי, חמקתי מבין זרועותייך רפה ותשוש שלושה שבועות היו דרושים לי עד לאין שיעור אך בסופם, במהרה, אשוב אלייך בקרוב את תדברי אלי שוב וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותייך אשוט אלייך כמו ספינה כמו רוח איתנה אבוא לראות כן, בוא אבוא ובמהרה עטור בניצחון אשוב אלייך בקרוב את תדברי...

who is this

New member
הנה הוא בא

הנה הוא בא ביצוע: מוש בן ארי מילים ולחן: מוש בן ארי הנה הנה הוא בא מסתכל לך בעיניים כמה דרך עברה ואת עוד פה בינתיים ואם את לבך הוא ימצא איחזי אותו בשתי ידייך הוא עייף מן המסע וצמא הוא למים הנה הנה הנה הוא בא אז פיתחי לו את הדלת רפאי את פצעיו הניחי לו לשבת מסע כבד עליו ולבד בדרך ללכת והדרך מבלבלת והלילות קשים ומלאכים עולים עולים שומעים אותנו צוחקים בוכים מה שאנחנו אחד לבד אך בליבנו רוצים אותה הנה הנה הנה הוא בא והחלום מתעתע בך כמה כמה יפה הוא רק רוצה לאהוב אותך כן את אוספת שברים של חלומות מנופצים כן על פנייך דמעה שפה מול שפה כן זה הרגש מרגיש הוא אחד את השני קרוב אל תוך תוכם מבקשים רק לאהוב ועמוק עמוק כמעוף ציפור שם נולדת תקווה מהקרבה ומלאכים עולים... כי זה הזמן להמשיך וללכת להיכנס בפנים כי בחוץ שלכת כי הימים ארוכים והלילות פה קצרים ובלעדייך זה לא מרגיש נכון בפנים אז תני לי יד ולכי איתי את הדרך תני לי יד וביחד נמצא את הארץ כי את הזמן או ת'האהבה תעצור את הזמן או ת'אהבה תעצור ומלאכים עולים...

למעלה