שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

את יפה עידן יניב מילים: סמדר שיר לחן: דור דניאל את לא צריכה להתאפר שימי פס על הפסים את לא צריכה להתגנדר פשוט חייכי בלי היסוסים תהיי טבעית ונינוחה שדרי אליי את השימחה כי זה כל מה שאני מחפש בך חבל לשרוף את כל הכיס על מותגים מפוצצים כי את הכי יפה בגי'נס צמודים לגוף משופשפים תהיי כנה נסי לזרום שלחי אלי פשוט וחום כי זה כל מה שאני מחפש בך את יפה כל כך יפה יותר יפה מכולן אבל את לא יודעת כמה את יפה כל כך יפה הכי יפה בעולם הכי יפה בעולם יש בחורים שמסתכלים על נתונים חיצוניים אבל אני הרי יודע כמה את יפה בפנים נסי טיפה להשתחרר לתת לי יד ולדבר מול המבט שלך אני עיוור את יפה כל כך יפה יותר יפה מכולן אבל את לא יודעת כמה את יפה כל כך יפה הכי יפה בעולם הכי יפה בעולם שבת שלום

קאנה ווחדה/ כנסיית השכל../images/Emo99.gif

משינה לבחר ושופנא למוואג' תמשיו ותיז'ו ונתינה תתבכי ואנא תנצ'ווא איימתה איימתה תכון פרחנה קאנה ווחדה אנא תנחבא והיה מז'יינה והיה בדה כולי נתומא פיין תנשבא כולי נתומא והיה בעידה

ועוד אחד שחרשתי עליו..

את באה לבקר/ משינה מכוכב שמרוחק אלפי שנות אור וזמן נמחק את באה לבקר את באה לבקר ברחוב ההוא בירידה לקחת אותי בירידה אימך גבוה בשמיים אביך על פני האדמה אביך על פני האדמה אביך על פני האדמה אביך על פני האדמה אז קחי אותי לקרקעית הכי גבוה שאני יכול פרוע עד הסוף פרוע עד הסוף אהבת את הקצה החד רצית שהלב שלי ירעד פרוע כמו הלב שלך פרוע כמו הלב שלך אז קחי אותי לקרקעית הכי גבוה שאני יכול אהבת את הקצה החד רצית שהלב שלי ירעד השמש התנגשה בים הבזק שלך ונעלם אולי אפגוש אותך מחר אני אפגוש אותך מחר כמו אבן שנופלת עמוק אל הבאר את באה לבקר את באה לבקר אז קחי אותי לקרקעית הכי גבוה שאני יכול השמש התנגשה בים הבזק שלך ונעלם

קריסי

New member
בואי נעזוב - רן דנקר!

בואי נעזוב מילים: עילי בוטנר לחן: עילי בוטנר חשבתי מה את אוהבת חשבתי מה את רוצה אמרת שאת דואגת שמשהו קרה היום הולכים להצגה שנייה אמרת שדי, נמאס לך והמצב קשה שנים את כבר לומדת ומה יצא מזה צוחקת שנגמר לנו הזמן משהו קושר אותי לכאן פזמון: בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט ולשנינו השמש לא קמה וללכת, ללכת כמה שאפשר בשביל שדואג לנו שמה בשביל שדואג לנו שמה סיפרת שלא נשאר לך כסף לבגדים על כמה שקשה לך שככה לא חיים רוצה דירה ממש ליד הים אמרת שאת אוהבת אמרת שאת רוצה עכשיו כבר לא דואגת שמשהו קרה אז נתחבק ולא נאמר מילה הלב שלי כבר שט על התפילה

CHEN106

New member
פעם ראשונה שלי פה

כבר כמה ימים היהודים כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר אני כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אף אחד לא נשבר אני פותח שתי עיניים אל השמיים אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר הוא לא אומר דבר אני לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר, אומרים הוא בטח ממוכר איך אין לי כלום כבר לא נשאר אף אחד לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא את הזין עושה ביד אני לא מבין מה זה מוכיח אני לא מצליח אני רק שר לך תיראי איך אני שר לך איך אני שר לך תיראי מה נשאר לך מה נשאר תיראי מה נשאר לך מה נשאר נ.ב די לחרוש על עידן יניב...זה לא רמה, זה אף פעם לא היה רמה...אני פשוט מסתכל עליו ואומר וואי כמה שאנשים עושים כסף מטיפשותם של אחרים...אסתר...באמא שלך תורידי את זה... (אגב אפשר לשים מטאל [לא לא RAMMSTIEN] פה? יענתו לשים גם לועזי?)

ASTAR3

New member
חן-שירשורשיר זה:

שיר שנתקעים פה כל השבוע ושמעתי את השיר הזה כ"כ הרבה בכל מיני מקומות לכן שמתי את זה...זה לא שיר או זמר שאתה אוהב...וכמו שהבנת אני לא אוהבת את הסגנון אבל נתקעתי בשיר... שבת שלום

למעלה