שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

אור וירושלים השקט שוב צונח כאן משמי הערב כדאיית דיה מעל התהומות ושמש אדומה נושקת להט חרב את הפסגות, המגדלים והחומות. ראיתי עיר עוטפת אור והיא עולה בשלל צבעי הקשת והיא נוגנת בי כנבל העשור ראיתי עיר עוטפת אור. הנה זוחל הצל מבין גבעות האורן קרב בסתר כאוהב אל השכונות. ומול פניו קריצות, ריבוא עיני האור הן, לפתע נפקחו אליו כנפעמות. ראיתי עיר עוטפת אור והיא עולה בשלל צבעי הקשת והיא נוגנת בי כנבל העשור ראיתי עיר עוטפת אור. בדומיית אשמורת אחרונה נושמת, ובקטיפת שחקים רסיס אחרון מחויר, אך שחר כבר כיפת זהב שלה אודמת למגעו החם, הרך של אור צעיר. ראיתי עיר עוטפת אור והיא עולה בשלל צבעי הקשת והיא נוגנת בי כנבל העשור ראיתי עיר עוטפת אור. שבת שלום=)

סופ"ש רגוע ../images/Emo13.gif

כבד לי ביצוע: רוי אדרי מילים ולחן: רוי אדרי כל מיני דברים קורים (ניתן לזה לקרות) השקט הנפשי שבי לא מפסיק לצעוק אם כואב לי אין בי גאווה לא מפחד לבכות הרגשות שלי פשוט רוצים להיות זה כואב לי כשאת אומרת כל מילה שלך אני זוכרת וכבר לא נשאר אותו דבר בך את כבר מתעסקת במחר ואם את לא מאמינה בי אולי עדיף שתעזבי ואם את לא מקשיבה לי אולי פשוט עדיף שתלכי כי.. כבד לי שהעולם נמצא על הכתפיים שלי כשאת איתי העולם נהיה חיובי העולם נהיה מציאותי העולם נהיה שלי העולם נהיה...... את מסוגלת לבנות, למוטט גם את כור האטום את מושכת את כל אלה שחסרי ביטחון אנ'לא בטון, וזז עם הרוח תמשוך תני לי מקום לנשום בלי לקחת ת'כל הליטוף שלך הפך לאבן בלב שלי נשאר רק כתם כמו סופה או סערה חזקה, ברחת הלכת מהר מאוד בלי שום סיבה.. ואם את לא מאמינה בי אולי עדיף שתעזבי ואם את לא מקשיבה לי אולי פשוט עדיף שתלכי כי.. כבד לי שהעולם נמצא על הכתפיים שלי כשאת איתי העולם נהיה חיובי העולם נהיה מציאותי העולם נהיה שלי העולם נהיה.... אני יודע שלפעמים אני גורם לשטויות מחפש בעיות אבל אין מה לעשות אם את אוהבת אותי עם זה תצטרכי לחיות אם קשה לך להבין אז תקראי בין השורות אולי תמצאי כמה מילים טובות, כתובות, יש לך על מי לסמוך, כן בלי דאגות, אבל הגיע הזמן שנלמד מטעויות (אך מחשבות לא קובעות אבל כל-כך קשה לחיות איתן) ואם את לא מאמינה בי אולי עדיף שתעזבי ואם את לא מקשיבה לי אולי פשוט עדיף שתלכי כי.. כבד לי שהעולם נמצא על הכתפיים שלי כשאת איתי העולם נהיה חיובי העולם נהיה מציאותי...

השיר השולט שנשמתי בקורסים P:

רוק'נרול ביצוע: אביב גפן מילים ולחן: אביב גפן רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשי הלכתי רק אחרי השמש ובלילות ירח לי האיר ת'רגש שובל שירים רשמו את תקוותי כשאני בורח, החופש לי רשום לכוכבים לנצח לא מוותר על הזכות להיות, חי ואת, אל תבכי לי הדלקת לי את הלב והכאב הספיק לי אני הולך, אני ברוק'נרול נולד קצת ומת לנצח את מה שהחיים נותנים אני לוקח על הקצה בתוך הסערה רציתי להרגיש ת'דופק רציתי להגיע קצת אחרי האופק והדרכים נשבו במפרשי כשאני בורח... אל תחכי..אל תחכי..אל תחכי.. כשאני בורח...

השיר שנשמת בקורסים זה השיר שלי

חרשת את האמ אמא של הדיסק של קספר עם השיר הזה

אינ לא מפסיקה לחלום על השיר בלילה

עלי בריקדות מיכאל אשבל לחן: אליהו (עליע) טייטלבוים כלא ירושלים, תש"ו היום שרה הקטנה ניפגש בצאתי למלחמה את המדינה לכונן על שתי גדות הירדן. גזז צמתך, וחיגרי את חגור אמתך, חבקיני, קחי מקלע ואיתי לשורה. עלי בריקדות ניפגש, ניפגש עלי בריקדות חרות נישא בדם ואש רובה אל רובה קנה יצדיע כדור אל כדור יריע עלי בריקדות, עלי בריקדות, ניפגש. ואם בתליה, אמסור את חיי לאומה, אל נא תבכי, כך נגזר גורלי. מחי דימעתך, לחצי המקלע אל ליבך, וביחרי לך שני מאנשי גונדתי. עלי בריקדות ניפגש, ניפגש... בדם ואש!

שלי../images/Emo99.gif

צליל מיתר/ אייל גולן עם צליל מיתר שמתנגן אני חושב עלייך מרגיש כמה שזה עצוב להיות כאן בלעדייך לו רק היית פה הכל היה אחרת אצלי כבר כלום לא מובן אצלי בלב יש סדק. תראי אותי כמו מטורף שרק רוצה אלייך. או אולי סתם בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך וזה קשה שאת פה לא עוברת אל תאמרי לי שאת לכאן כבר לא חוזרת. לא אל תוותרי קבלי אותי אלייך כי כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך תראי אותי כמו ילד שכואב לו חבקי אותי אני כבר מתמוטט פה. בכל יום שבא והולך אני שוב קורא אלייך ומקווה שעוד תמצאי לי מקום בין זרועותייך תדעי שכאן יכול להיות אחרת אל תותרי עלי תאמרי שאת חוזרת. לא אל תוותרי...

בישי89

New member
you're the one that i want/ grease

B= boy/ Danny G=Girl/Sandy G: Tell me about it stud! B: I got chills. They're multiplyin'. And I'm losin' control. 'Cause the power you're suplyin', it's electrifyin'! G: You better shape up, 'cause I need a man and my heart is set on you. You better shape up; you better understand to my heart I must be true. Both: Nothin' left, nothin' left for me to do. Both: You're the one that I want. (you are the one i want) , o,o, oo, honey. The one that I want. (you are the one i want) , o,o,oo, honey. The one that I want You,(you are the one i want), o,o, ooooo The one I need. Oh, yes indeed. G: If you're filled with affection you're to shy to convey, meditate in my direction. Feel your way. B: I better shape up, 'cause you need a man G: i need a man who can keep me satisfied. B: I better shape up if I'm gonna prove G: you better prove that my faith is justified. B:Are you sure? G:Yes, I'm sure down deep inside. You're the one that I want. (you are the one i want) , , o,o, oo, honey. The one that I want. (you are the one i want) , , o,o,oo, honey. The one that I want (you are the one i want) , , oo, oo are what I need. Oh, yes indeed.

בישי89

New member
עוד אחד

long haired lover from liver-pool/ little Jimmy osmond I´ll be your long haired lover from Liverpool And I´ll do anything you say I´ll be your clown or your puppet or your April Fool If you´ll be my sunshine daisy from L.A I´ll be your leprechaun and sit upon an old toadstool I´ll serenade you till I´m old and gray I´ll be your long haired lover from Liverpool You´ll be my sunshine daisy from L.A (You´ll be my lovely daisy on the mountainside) (There are lots of other flowers, too) But all the other flowers hung their heads and cried Because the loveliest of all them was you (But you were evidently the exception to the rule) I picked you quickly then I ran away ´Cause I was your long haired lover from Liverpool You were my sunshine daisy from L.A I´ll be your long haired lover from Liverpool And I´ll do anything you ask I´ll be your clown or your puppet or your April Fool Cut my hair, I´ll even wear a mask I´ll be your Valentine, and you´ll be mine, and things´ll be cool We´ll move along together every day I´ll be your long haired lover from Liverpool You´ll be my sunshine daisy from L.A You´ll be my sunshine daisy from L.A I´ll be your long haired lover from Liverpool And I´ll do anything you ask I´ll be your clown or your puppet or your April Fool Cut my hair I´ll even wear a mask I´ll be your Valentine, and you´ll be mine, and things´ll be cool We´ll move along together every day I´ll be your long haired lover from Liverpool You´ll be my sunshine daisy from L.A

הכי יפה....

יום חדש מוש בן ארי יש כמה דברים שרציתי לומר לפני יעבור יום ויגיע מחר יש אחד מסתובב שם הולך וחוזר על גדר הוא יושב ומשלים ת'חסר ומקבל מה שמביא לו יום לא שואל אם זו מציאות או חלום רק עובר ממקום למקום ואומר תמיד הוא אומר היום יום חדש אז בין אם בכפר או בעיר עמוסה בין אם עומד או יוצא במנוסה הוא תמיד בנתינה הוא תמיד מקבל משקרים וממון לא הוא לא מתבלבל הוא מקבל מה שמביא הוא יום לא שואל אם זו מציאות או חלום רק עובר ממקום למקום וחוזר חוזר ואומר..... היום יום חדש הוא מדבר עם אישה שמוחה שם דמעה אל אח שנפל מרוסק על הרצפה הוא נותן לו ב VIBE במקומות שחסר מאחה את הכאב ונוגע בלב שיקבל מה שמביא לו יום שיאמין במציאות כמו חלום שיזוז ממקום למקום ושימשיך ימשיך ויאמר היום יום חדש בוכה שם על ילד שקר לו בפנים דוחף בעליות משחרר בפקקים תמיד נאמן הוא להיות בשמחה לא לא ליפול רק במגמת עליה שנקבל מה שמביא הוא יום שנאמין שהמציאות היא החלום שנזוז ונהיה בנתינה ושנמשיך נמשיך ונאמר היום יום חדש שנתחדש שלא נאבד את האש ונהיה בשמחה במגמת עלייה

JaboGirl

New member
שניים../images/Emo13.gif

שלווה ביצוע: הלהקה מילים: אבי קורן לחן: יאיר רוזנבלום על המחנה נדלק ירח על המאהל כוכב זורח והזמן כמו גומי מתמרח ליל שבת בלי טעם ובלי ריח והשקט את הלב קורע. איזו מן שלוה ולא עושים שום דבר איזו מן שלוה ועוד שבוע עבר. השבת בכלל אינה עוברת כבר קראנו את עיתון הערב שרנו כבר שירי מגל וחרב כבר תפרנו את החור בגרב ופתרנו תשבצים בלי הרף איזו מן שלוה... אף מכתב ממך עוד לא הגיע עוד מעט המפקד יופיע ויחזור ודאי שוב להבטיח בקרוב לרגילה אגיע שתיקני שוב שניים ביציע. איזו מן שלוה...

JaboGirl

New member
כל אחד רוצה ../images/Emo3.gif

כל אחד רוצה ביצוע: אריק איינשטיין ושלום חנוך מילים ולחן: שלום חנוך כל אחד רוצה להיות זמר להיות זמר להיות זמר אם לא זמר אז שחקן אם לא שחקן אז ליצן אם לא ליצן אז מבקר כל אחד רוצה להיות כוכב להיות כוכב להיות כוכב אם לא כוכב אז בדרן אם לא בדרן אז מנחה אם לא מנחה אז חקיין כל אחד רוצה להיות מליין להיות מליין להיות מליין אם לא מליין אז דוגמן אם לא דוגמן אז צלם אם לא צלם אז משורר כל אחד רוצה להיות מנכ"ל להיות מזכ"ל להיות מפכ"ל כל אחד רוצה להיות - משהו, מישהו כל אחד רוצה אישה יפה אישה יפה אישה יפה אם לא יפה אז חמה אם לא חמה, חכמה לא חכמה אז עשירה כל אחד רוצה שלום עכשיו שלום עכשיו שלום עכשיו אם לא עכשיו אז מחר אם לא מחר אז מתי כשיהיה מאוחר? כל אחד רוצה...

למעלה