שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

הנך יפה עידן רייכל מילים: עידן רייכל לחן: עידן רייכל במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי במיטתי כבר שבועות ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו חיפשתי בין כל רחובות העיר העמוסה שקרים הזאת ולא מצאתיו מצאוני השומרים הסובבים בעיר אך אהובי כמעט ולא מצאתי אותו אך לא ארפה ממנו עד שהביאו אל תוך עירי אל בית אימי ואל חדרי אל מיטתי הינך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני שינייך לבנות כמו אור הלבנה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי הינך יפה רעייתי אני נגנב משתי עינייך ששורפות אותי כאש הלהבה מי זאת עולה מן המדבר מארץ רחוקה נישאת על כנף ציפור גדולה הגיעה לביתי

שיר מקורי שלי

ע"פ המנגינה של "אתה פה חסר לי" של נורית גלרון "אתה מתמסר לי" ____________________ מילים: חזי ברסי לחן:אביב גפן (נראלי) עיבוד: עממי וודקה מילאה את חלל הוריד ביום הכי מר בשנה ומפי שלי הבל שטותי כי אין לי מושג בשתייה כשהגעת לכאן לא ידעת לאן ניסע יחד בסוף היום אבל הסיפורים ואותם המקרים חוזרים כשיש אלכוהול ועכשיו אתה מתמסר לי לוקח כאן ולשם ובכל זאת אתה מתמסר לי אתה אידיוט אמיתי אם חשבת אותי שפויה כשאתה לידך אך גם כשאתה כבר לא בסביבה אני שפוכה בלעדייך הייתי בכיף הולכת איתך מגיעה איתך עד לסדינים אני אוהבת אנשים שברגעים חלשים מראים לי שהם אוהבים ועכשיו אתה מתמסר לי לוקח כאן ולשם ובכל זאת אתה מתמסר מה יקרה אם פתאום יבוא היום ותספר על הכל רגע של שקט. נגמר שוב הערב. משהו מתחיל כבר ליפול. ועכשיו - אתה מתמסר לי...

JaboGirl

New member
ככה זה/ברי סחרוף

ככה זה ביצוע: ברי סחרוף מילים ולחן: ברי סחרוף אל תחפש רחוק תישאר קרוב כי ככה זה לאהוב את עצמך לא מול המראה תיכנס לתוך כן זה יכול להאיר אותך תסתכל לה בעיניים תינשך את השפתיים עד שזה יכאב לך קצת בתוך תוכך היא מחכה שתקפוץ לתוך המים ותפתח את העיניים עד שזה ישרוף לך קצת בתוך תוכך תדע בוא, בוא ותעזור לשפוך טיפה של אור לתוך החור החשוך הזה רק אל, אל תיסע רחוק לא אל תעזוב כי ככה זה לאהוב אותך תסתכל לה בעיניים...

=]=]=]=]=] שבת שלום בובי

הדפוק הזה ביצוע: ירמי קפלן מילים ולחן: ירמי קפלן אילו רציתי הייתי מספר לך את כל הפרטים שאת רוצה לדעת אבל אני נמנע את כועסת אז אני נכנע ונותן לך ישר בפנים אני בתוך משבר אז אל תגידי לי להתמודד אני רוצה להתמסטל כדי לצאת מזה. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. הסיפור מסתבך חפצים עפים אני ממיין מה לפח מה לתיקונים את אומרת שאני מסוכסך עם עצמי ומנסה להרוס משהו טוב כי אני חושב שזה יצירתי. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. עכשיו אני חי בזוג וכל החיים לפני לפחות כך נדמה לי עד שמתברר שיש אישה מעלי אז אני שואל: האם אני תמיד אהיה כל כך לחוץ? עד שאני מתגמד ורוצה להעלם לחזור לרחם, להיות תינוק. אני גמד, אני נחמד אבל לבד מאוד הדפוק הזה עושה לך טוב.

איי איי איזה יפפה ההווא כמעט כמו חוויאר חח =]

[השיר] חזקה מהרוח ביצוע: גלי עטרי מילים: אסתר שמיר לחן: קורין אלאל היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת, היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה ופתאום יום אחד הוא הגיע כמו אל שעלה מן הים את כל כוחותיה נתנה לו ליבה התעורר מאי שם אבל אהובה כמו המים נגע בחופים וחזר עכשיו אהבה היא יודעת כאב שאיננו נגמר מתוך עולמות שבורים...

Atex445

New member
שיר קומוניסטי...

(по альбому "Митьковские песни") Спит гаолян, Сопки покрыты мглой... На сопках Манчжурии воины спят, И русских не слышно слез... Страшно вокруг, Лишь ветер на сопках рыдает Порой из-за туч выплывает луна, Могилы солдат освещает. Белеют кресты Далеких героев прекрасных. И прошлого тени кружатся вокруг, Твердят нам о жертвах напрасных. Средь будничной тьмы, Житейской обыденной прозы, Забыть до сих пор мы не можем войны, И льются горючие слезы. Героев тела Давно уж в могилах истлели, А мы им последний не отдали долг И вечную память не спели. Так спите ж сыны, Вы погибли за Русь, за Отчизну. Но верьте еще мы за вас отомстим И справим кровавую тризну.​
מי שלא קורא רוסית,מוזמן להוריד את השיר עצמו,ולהרשם http://sendir.co.il/file/3550/hvorostovskiy-dmitriy---na-sopkah-manchzhurii-mp3.html

עד לפני כמה שעות הייתי מ"מ מנהל פורום בית"ר

ומעתה גם מ"מ מנהל פורום "מרוסיה באהבה" ואפילו מנהלת קומונת "לנינגראד". עומר, זוכר שאני הגעתי לתנועה חלק ראו בי מוזר ? מעתה אף אחד לא יראה בי מוזר. כמו שאיינשטין אמר- הכל יחסי.

ברור שאני מוזר....

אחרי הכל, אל תשכח מי המודל לחיקוי שלי בתנועה....מגייס יקר.

Atex445

New member
שיר לשלום

תנו לשמש לעלות לבוקר להאיר. הזכה שבתפילות אותנו לא תחזיר. מי אשר כבה נרו ובעפר נטמן, בכי מר לא יעירו, לא יחזירו לכאן. איש אותנו לא ישיב מבור תחתית אפל, כאן לא יועילו לא שמחת הניצחון ולא שירי הלל! לכן, רק שירו שיר לשלום, אל תלחשו תפילה! מוטב תשירו שיר לשלום בצעקה גדולה! תנו לשמש לחדור מבעד לפרחים. אל תביטו לאחור הניחו להולכים. שאו עינים בתקוה לא דרך כוונות. שירו שיר לאהבה ולא למלחמות. אל תגידו: יום יבוא - הביאו את היום! ובכל הכיכרות הריעו לשלום! לכן, רק שירו...

שיר לשלום (2)

אני לא זוכר את השיר המלא...מלא זמן לא שרתי....בטח מלא יזכרו אותו, אבל הפזמון הוא: איש אותנו לא יזיז מארץ ישראל כאן לא יועילו לא תנועת שלום עכשיו ולא בני ישמעאל לכן שירו שיר לשלום - שלום עם ביטחון לכן שירו שיר לשלום - שלום תמורת שלום

Atex445

New member
אני מעדיף את הגרסה המקורית..

אני נולדתי לשלום שרק יגיע אני נולדתי לשלום שרק יבוא אני נולדתי לשלום שרק יופיע אני רוצה אני רוצה להיות כבר בו

בישי89

New member
אריק/ שלומי שבן

כשאת במיטה שלי אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק אני והזה שלי לא אוהבים את אריק אריק גורם לנו להתכווץ אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק אל תדברי רוצה לדבר על אריק לכי תהיי עם אריק אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק מה הסיפור בכלל עם האריק הזה? תמיד את נזכרת בו כשאת אצלי האם המשחק שלך הוא דו כיווני? האם בחדרו של אריק ליהטטת בשמי? אל תדברי על אריק רק אמרת לי אריק רק אמרת לי אריק נהייתי עייף רוצה לדבר על אריק לכי תהיי עם אריק אל תדברי על אריק לא עוד הו הו "האריק הזה" היא המשיכה "יש עליו" אם יש עליו, חשבתי מדוע את עלי? ואם כבר עלי מדוע הוא עלינו? מדוע הוא עולנו? מה, מה עשינו רע? אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק אל תדברי על אריק אל תדברי ראי רק אמרת לי אריק נהייתי קצת מעורעריק אל תדברי על אריק לא עוד ועכשיו ת'אמת תגידי לי באמת מי מזיין יותר טוב אריק או אני? - מה זאת אומרת כל אחד אחרת? - דברי בציונים גברת, דברי במספרים אל תעני לי אפילו אל תעני לי אפילו אל תעני לי אפילו זה לא ענייני ראי רק אמרת לי אריק נהייתי קצת מעורעריק אל תדברי על אריק, לא עוד ועכשיו אני קאובוי in the wild west and I'm gonna shoot Arik yes, I'm gonna shoot Arik now, bleed for me אל תדברי על אריק

למעלה