שירשורשיר

ASTAR3

New member
שירשורשיר../images/Emo79.gif

Un-break My Heart Braxton, toni Don't leave me in all this pain Don't leave me out in the rain Come back and bring back my smile Come and take these tears away I need your arms to hold me now The night are so unkind Bring back those nights when I held you beside me Un-break my heart Say you'll love me again Undo this hurt you caused When you walked out the door And walked out of my life Un-cry these tears I cried so many nights Un-break my heart My heart Take back that sad word good-bye Bring back the joy to my life Don't leave me here with these tears Come and kiss this pain away I can't forget the day you left Time is so unkind And life is so cruel without you here beside me Un-break my heart Say you'll love me again Undo this hurt you caused When you walked out the door And walked out of my life Un-cry these tears I cried so many nights Un-break my heart My heart Don't leave me in all this pain Don't leave me out in the rain Bring back the nights when I held you beside me Un-break my heart Say you'll love me again Undo this hurt you caused When you walked out the door And walked out of my life Un-cry this tears I cried so many, many nights Un-break my Un-break my heart oh baby Come back and say you love me Un-break my heart Sweet darlin' Without you I just can't go on Can't go on.... שבת שלום

שלייי..

הסתכלי אלי/ אייל גולן ברחובות הכל סגור שלוש אחר חצות רואה אותך במועדון יקר התזמורת מוכנה, הם מריעים לך וההד הזה נשמע לך כה מוכר אבל ליבך מזמן אינו יודע אהבה של בן אדם אחר תנסי לחשוב עלי לרגע כשאת עומדת מול קהל לבד הסתכלי אלי הסתכלי אלי אני יושב מולך הביטי בעיני הסתכלי אלי הסתכלי אלי אם רק תשירי לי האושר בחיי עוד הלילה. הקהל כולו שלך ולי קשה לראות לכמה אנשים נכנסת ללב, בכל שיר הם אוהבים ומריעים לך ורק קולך מסגיר את הכאב. אם רק תרצי יש אהבה אחרת שרק אדם אחד יכול לתת ואת ליבי אתן לך למשמרת מיד שאת מהבמה יוצאת הסתכלי אלי...

אנה פת 15

New member
שלי

Everything I'm Not Veronicas Oh no don't go changing That's what you told me from the start Thought you were something different That's when it all just fell apart Like you're so perfect And I can't measure up But I'm not perfect Just all messed up I was losing myself to somebody else But now I see I don't wanna pretend so this is the end Of you and me Cause the girl that you want She was tearing us apart Cause she's everything, everything I'm not It's not like I need somebody Telling me where I should go at night Don't worry you'll find somebody Someone to tell how to live their life Cause you're so perfect And no one measures up Yeah, all by yourself You're all messed up I was losing myself to somebody else But now I see I don't wanna pretend so this is the end Of you and me Cause the girl that you want She was tearing us apart Cause she's everything, everything I'm not Now wait a minute Because of you I never knew all the things that I have Hey don't ya get it I'm not going anywhere with you tonight Cause this is my life I was losing myself to somebody else But now I see I don't wanna pretend so this is the end Of you and me Cause the girl that you want She was tearing us apart Cause she's everything, everything I'm not But now I see I don't wanna pretend so this is the end Of you and me Cause the girl that you want She was tearing us apart Cause she's everything, everything I'm not

JaboGirl

New member
אתמול היה טוב.. בטח!!!!!!

ירח ביצוע: שלמה ארצי מילים ולחן: שלמה ארצי וזכרוני הראשון אם יופייך אינו מטעה אותי, משליך גיטרה ואבי עלי צורח, ואימי אומרת "זה החוטא שלי", ולוקחת אותי לטיול מנחם מול ירח. וזכרוני השני, אם עינייך אינן מטעות אותי, עוזב את הבית אל סיכוני הזמן, כששאלתי אותך "האם תהיי לי לעולמים?" ענית: "תביט לירח שם יש כבר אדם". ואחרי שנה שכרנו חדר מול ירח, מתחיל לנגן בבר קודר ברחוב המסגר. והם צרחו "תורידו ת'נמוך עם הטוקסידו". ורק אחד אמר:"ילד ילד עוד תוריד את הירח בשבילם". היתה תקופה כזו שהאושר בא בזעם, צחקנו מהכל, שרפנו את מה שבא ליד, לא נשאר לנו אלא לחבק את הצער, להגיד "אתמול היה טוב ויהיה גם מחר". אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, אתמול היה טוב, ויהיה גם מחר. קשה לי להתרכז, כי יופייך עוד מהמם אותי, קשה להגיד חבל או לומר אולי. במקום זה אני רוקד וצועק לירח: "רד". ומאשים את העולם בכאבי. לפעמים אני שוכח, איך התחלתי מול ירח, כשאתה שוכח כן, כן, אתה מסכן יש גשם בשמיים אין ירח בינתיים, וכשיצא נלך ביחד עד שנעלם. היתה תקופה כזו...

שלי.. =)

אמרי לי ביצוע: אייל גולן מילים ולחן: ירון כהן אמרי לי על מה את חושבת נראה לי שאת עצובה עוד רגע ואת כבר עוזבת שיש בעינייך דמעה הביני שאותך תמיד חלמתי את האושר לי את התקווה תדעי שאותך תמיד אהבתי ואוהב עד אינסוף אהובה. מחי את הדמעה חיזרי לאהבה נשבענו שתמיד נאהב איך את עוזבת עוד יש לנו תקווה עם סמל אהבה שלא יהיו עוד כאן עם את עכשיו הולכת. השיבי חיוך אל פנייך זיכרי שאותך אני אוהב שימרי ובידקי צעדייך גם אם זה לרגע כואב חיזרי אל המקום שאהבנו עוד תראי שהכל יסתדר על מה שלרגע כאבנו נכה ויחדיו נתגבר. מחי את הדמעה...

בישי89

New member
עבדים/ ברי סחרוף

על נהר אספירין ישבנו במקומות המוכרים לא שומעים לא רואים כאילו אנחנו אוויר עוד מעט יגמר הסרט בקרוב המציאות התמונה מטושטשת והצליל לא ברור כי כולנו עבדים אפילו שיש לנו כזה כאילו פותחים פה גדול ומחכים לעונג הבא כולנו מכורים של מישהו שמבקש עכשיו תרגישו פותחים פה גדול ומחכים למנה הבאה חלונות ראווה יפים פה זה הכל למכירה גם אנחנו תלויים עם פתקי החלפה אז מה נעשה עם הכעס הזה מה יהיה עם הקנאה כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים ממה כולנו עבדים אפילו...

למעלה