שירשורשיר #2 יוצא לדרך! והפעם Rockstar!
R Ro¥aL New member 14/1/08 #4 it's like the bottom of the ninth כמה זמן לקח לי לתרגם את המשפט הזה בשרשור תרגומים
א אבירן171 New member 14/1/08 #5 and I'm never gonna win גריזי, אוהבת רוקסטאר? אני מניח שאת בטח רוצה להיות אחת כזאת *שורק* והו, אני באמת לא רוצה לחשוב כמה זמן לכך לך לתרגם (ביחוד למישהו כמוך.....) בברכה, אבירן..
and I'm never gonna win גריזי, אוהבת רוקסטאר? אני מניח שאת בטח רוצה להיות אחת כזאת *שורק* והו, אני באמת לא רוצה לחשוב כמה זמן לכך לך לתרגם (ביחוד למישהו כמוך.....) בברכה, אבירן..
G green smily New member 15/1/08 #9 i want a brand new house (אני לא בפורום או משו.. אבל אני סתם אוהבת את הלהקה וממש את השיר הזה אז הוספתי הודעהXD)
i want a brand new house (אני לא בפורום או משו.. אבל אני סתם אוהבת את הלהקה וממש את השיר הזה אז הוספתי הודעהXD)
א אבירן171 New member 16/1/08 #11 on an episode of Cribs וברוכה הבאה האני. תרגישי בבית. המקרר בצד ימין, תפוס כרגע על ידי רוי וטבו (והשד יודע מה הם עושים שם לבדם.....) ולטבו, למה להרוס שירשור כזה יפה? בברכה, אבירן..
on an episode of Cribs וברוכה הבאה האני. תרגישי בבית. המקרר בצד ימין, תפוס כרגע על ידי רוי וטבו (והשד יודע מה הם עושים שם לבדם.....) ולטבו, למה להרוס שירשור כזה יפה? בברכה, אבירן..
א אבירן171 New member 17/1/08 #23 And a king size tub big enough for ten plus me. או פופו, מלכה שלי *סוגד לך*. סוף סוף המשכת את השרשור!
And a king size tub big enough for ten plus me. או פופו, מלכה שלי *סוגד לך*. סוף סוף המשכת את השרשור!
א אבירן171 New member 18/1/08 #26 I'll need a credit card that's got no limit זה גם תיקון קטן בשבילך ורדונת