שירשורעידתדמה

אני? מזועזעת בעיקר

מהדיווחים הדרמתיים בגלי צה"ל על משהו שמקומות אחרים לא היה זוכה אפילו לאיזכור. וגם מכן שבמטולה לא הרגישו דבר וחצי דבר. אתה בטוח שזה בארץ, המטולה זה?

זה באמת הרגיש דרמטי ../images/Emo20.gif

הרגשתי כמו על טרמפולינה. קומה 18, את יודעת. אחרי שזה עבר, כולם יצאו למסדרון והחליפו חוויות.

אח, הדיווחים... הדיווחים... ../images/Emo6.gif

שמעתם את ההוא מפתח-תקווה שחשב שהגיעה תחיית המתים?

מארסו

New member
ואני לא הרגשתי כלום

יכול להיות שזה בגלל שאני בקנדה עכשיו ? או שאולי כי זה היה באמצע הלילה אצלי וישנתי בזמן ההוא ?

or99

New member
בדיוק קמתי...

והיה לי ספק אם זה אמיתי או שלא ישנתי מספיק...

ג'ואנג צה

חלם שהוא פרפר ואז הוא התעורר ולא ידע אם הוא ג'ואנג צה שחולם שהוא פרפר או פרפר שחולם שהוא ג'ואנג צה.

מה עושים הפר והפרה

בשדות ירוקים ירוקים כשהיא מעפעפת בריסיה הארוכים ארוכים ואחרי זה מדליקה סיגריה ואומרת שזה היה כמו חלום והוא אומר לה שכן, ממש רעידת אדמה.

../images/Emo12.gif אתה מנסה לרמוז שאני ../images/Emo80.gif../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif

אל תטעה בי - בשקט הגובר יש אות לסכנה חותרת. אל תטעה בי - גם הניר סופג עד שהדיו עליו סוגרת. אל תטעה בי - בשקט הגובר יש אות לסכנה חותרת. אל תטעה בי, בכח שבי, כי אני גם לפעמים נשברת. בקרבה העצומה יש הרבה כוחות בלימה וכשלא ברור ממה דוקא אז היא משתחררת - רעידת אדמה - כל הלבה מתפרצת, כל העצב, האימה ששנים עלי רובצת. רעידת אדמה - כל המסה הלוהטת, של הצער, האשמה השבויה אצלי בבטן - אל תטעה בי - ברוגע שבי יש אות לסערה נסתרת . אל תטעה בי, אם אתה אוהב אותי, כי אני גם מישהי אחרת. בקרבה העצומה הבדידות היא אימה, וכשלא ברור ממה - דוקא אז היא משתחררת. רעידת אדמה...

מילי33

New member
איזו נורמליות מופלאה!

רעידת אדמה ולא פיגוע, ואפילו אין את מי להאשים.

את כנראה לא מעודכנת

כבר התחילו הדיונים בקשר ללמה אנחנו לא ערוכים לכאלה דברים, ובאשמת מי. דיונים שיימשכו אגב כמה ימים, ואחריהם יחזור המצב, מן הסתם, להיות כפי שהיה. שמעתם, אגב, שבעלי החיים מזהים לפנינו שהולכת להיות רעידת אדמה? ~הכלבים נובחים והשיירה קצת רועדת, אבל עוברת~

גרי רשף

New member
מקרא מפורש

מי שמעיין בקישור של ה(בלי י')לל - כמה שורות מעלי - ישים לב שלפני שההרים רועדים בפסוק ל"ב, הכפירים כבר שואגים בפסוק כ"א ויש עוד כל מיני וילדע חייעס (וואחשים בלשון הקודש): ציפורים, יעלים, חסידות, שפנים, עוף השמים ואפילו לויתן!

גרי רשף

New member
מקרא מפורש

מי שמעיין בקישור של ה(בלי י')לל - כמה שורות מעלי - ישים לב שלפני שההרים רועדים בפסוק ל"ב, הכפירים כבר שואגים בפסוק כ"א ויש עוד כל מיני וילדע חייעס (וואחשים בלשון הקודש): ציפורים, יעלים, חסידות, שפנים, עוף השמים ואפילו לויתן!

למעלה