שירשורי הסקרים

רוהאנדה

New member
שירשורי הסקרים

פתאום החלטתי שאני שומעת מוזיקה די זיבלית שמוחדרת לי למוח לאט ובטוח ע"י גלגלצים למיניהם. נכנסתי לפה כדי למצוא מנוח לאוזניים כואבות ואכן מצאתי. שירשורי האלבומים שלכם פשוט מעולים ואני עומדת להוציא די הרבה כסף על אלבומים בתקופה הקרובה. תודה. ועכשיו בקשה לי אליכם - היו חסרים לי 2 שירשורים של שנות השמונים ושנות התשעים ובעיקר כאלו שמכילים אלבומים חדשים יותר ולהקות חדשות יותר כמו פירל ג'אם, נירוונה, גאנס (אחד האלבומים שלהם אכן מוכנס באחת הקטיגוריות), מטאליקה ועוד רבים אחרים שפקדו את שנות התשעים ואת 4 שנות האלפיים שעברנו. האם כבר קיים שירשור כזה שלא מצאתי או שסתם עוד לא היה כזה ואולי אפילו אתם לא מעוניינים בכזה?

Chocoholic

New member
../images/Emo45.gif

ברוכה הבאה לפורום, אני מאמין שאם תשארי כאן ותשמעי אפילו אחוז אחד מכל מה שמדובר עליו כאן, זה יהיה שינוי מרענן וקפיצת מדרגה משמעותית מכל חסרונותיה של המוסיקה המיינסטרימית הרדודה וחסרת התוכן ששמעת עד כה בגלגל"צ (ואני עוד הקלתי בתיאורים הפעם...) בקשר לשני העשורים האחרונים: למרות שמו (המטעה לעיתים,כמו במקרה זה) של הפורום, אנחנו מתמקדים בשני העשורים שלפניהם, כלומר שנות השישים והשבעים, שהם מבחינתנו התקופה שבה עוצב הרוק, נולדו הז'אנרים השונים, וכל תופעת הרוק/פופ הייתה בשיאה וקיבלה את הביטוי הטוב והיפה ביותר.

רוהאנדה

New member
אבל..

זה לא מונע לתת יחס (שבעיני צריך להיות חם ואוהב) ללהקות הרוק של שנות התשעים ועד ימינו. אולי בגלל שבשנות תשעים הייתי בתחילת גיל ההתבגרות שלי - זו מוזיקה וסגנון שממש הושרש בי. מספיק שיר של מטאליקה או פירל ג'אם כדי להמיס אותי לחלוטין. בכלל - הרוק שהתחיל בשנות התשעים (אני לא ממש יודעת איזה סוג של רוק זה ניקרא -כבד מטאל או מה שזה לא יהיה) שונה לגמרי מהרוק של שנות השיבעים, הרבה יותר מתכתי ומבוסס על קול צרוד וכבד. אולי בכל זאת תקדישו דיון על להקות רוק עכשיויות יותר?

ולטעמי את זקוקה למורה להבנת הנקרא.

איזה חלק לא היה מובן בדיוק בשנות השישים והשבעים? על נירוונה ודומיהן את יכולה לדבר בכל פורום אחר. על הביטלס, ג'נסיס או סיד בארט, לא. את מעוניינת לפתוח דיון? בכיף, רק לא כאן. אנחנו אנשים צרי אופקים ומאונני תקליטים, תודה. בכל אופן, ברוכה הבאה וכאלה. תתחילי לעבור על המאמרים ולמכור כליה.

melancholy man

New member
בשביל יש לנו

פורום שלם, לא שרשור. העניין הוא שנושאי הפורום נקבעו כך בשביל לתת במה לדברים שלא מקבלים כמעט ביטוי בשום מקום אחר וכך נרצה להשאיר את זה...

למעלה