שירשוור ישר : ]

שירשוור ישר : ]

כל השירשור הזה יהיה ישר P : לא להגיב להודעות של אחרים ללהגיב רק מההודעה הראשונה ! חח מי שהוורס ---
יאללה D : אאאאז , מה קוורה ?

יש לי רעיווון : ]]

בגלל שאנחנו כבר יודעוות ה כ ל , על רונני .. נעשה שירשור על עצמינוו D: וגם סתם שירשור : ]] חחח .. מי ראשון ?

אני ראשונה.. ../images/Emo119.gif

אממ.. קוראים לי שיר.. אתן יודעות.. אני גרה בחור בצפון שמסרבת להגיד את שמו.. =// אמ.. מקווה שזה לא יעליב בנות, אני ימנית קיצונית מאוד! ואני גזענית רק|סגדש| לעינייני ערבים, כל השאר לא אכפת שלי.. אמ... מה עוד? אמ.. זה נשמע מטומטם אבל בשבוע אני לפחות 3 פעמים בקניון ואני אפילו לא קונה כלוווווום! בשביל מחק אני יכולה ללכת לקניון.. =// אמ.. כמו שאמרתי אני מתהה על נמלטים, אני רוקדת סלסה.. וזהו..

תיקון.. היה לי בלגן עם ההדגש.. ../images/Emo119.gif

אני גזענית רק לעינייני ערבים.. כל השאר לא אכפת לי...

Tsooooofa

New member
אאה את מתה על נמלטים ! חח גמאני ../images/Emo6.gif

תסבירי ללינוי מה היא מפסידה.. העונה הרביעית צפויה לעלות ב1 לספטמבר 2008 והיא תכיל 22 פרקים מלאים, והיא תמשיך מאיפה שהעונה השלישית נגמרה. -העונה הרביעית תשודר בארץ(ביס) ב29 באוקטובר. עאעאעאעא חח מתרגששת DD:

חחחחחחחח [[ :

אולללי אני יתחיל לראות באינטרננט - אוווולי D: יאללה אז עליי : אני לינווי , בת 14 משדררות .. מתה על רוני והשירים שלו - לא יכולה להפסיק לשמוע אותתם , אוהבת ת'סדרות : חשופים , האי , ופטיטו DDD : [ אחח פטיטו - ימים טובים D : ] נולד לי אח לפני שבועיים בערך - קראו לו הראל .. אממ ,מה עוד ? לומדת עם צופנת אביה עמר וליפז באותה כיתה - שלושתם פה בפורום ! כממעט כל היום במחחשב P : חחח , למרות שאין כ"כ מה לעשות חוץ מהפורום , אייסי , מסן , מקושרים , פייסבוק , ואימייל
ניראלי שזהההו : ) אם יש שאלות , שאאלו חופשי D:

Tsooooofa

New member
זה רק אני או שהבנאדם הזה סקסי בטירוף !

וווווואני הוא כזה ממאמי אני יאכל אותו !

Tsooooofa

New member
תקף גם לגביו ../images/Emo9.gif

אבל ביחחחחחד ! הם . הם הם הם הם פשוט לא יתווווואר ! חח

Tsooooofa

New member
חחחחח אל תדאגי לא התבלבלתי בקומונה ../images/Emo6.gif

וכן זה הוא כפרעליו (הראשון)

ראיתי עכשיו ת'תמונה שלו ../images/Emo119.gif

אעעהאהאהאעעעעעעעאאאאה איזה חתיךךךךךךךך!! אני מתעליוווווווווו!!!!!!!

Tsooooofa

New member
חחחחחחחחחחח

חשבתי לומר בפורום וכתבתי בקומונה
העיקר הכוונה

סוף, סןף אתן מתחילוות לדבר :D

כפרניי על המושלם הזההההה | וונטוורת מילר| צופעע ? מה קרה התחלת לאהווב נמלטיייים ?! ואם כבר דיברתן על נמלטים- אז אני מתההההההה על הסדרה הזאת וראיתי את כככ- ללל הפרקים של כל העונותתת !!

Tsooooofa

New member
חחח כן התחלתי לראות וואי הוא ככה גם במציאות ?

למרות שלא כלכך ניראלי, אם יש בנאדם אחד במציאות שיש לו אופי כמו של מייקל סקופילד ויופי כמו שלו אניעכשיוהולכתלאנוסאותו! חח
עוד מעט יוצאת עונה רביעית
עד אז יש לי עונה וחצי להשלים

למעלה