שירלי.....

optimistit

New member
שירלי.....

אני יודעת שזה לא המקום לזה, אבל באמת שאין לי את הטלפון שלה.. שילי, את עדיין רוצה שאנחנו נבוא היום לפעולה שלך, ונעשה צמות לילדות? אם. כ.. אז תשאירי הודעה, באיזה שעה את רוצה שנבוא...
מיכל

yellow cheese

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo9.gif

תבואו בשעה שש וחצי לקן..
אני אחכה לכן
הפעולה מתחילה בשבע בערך.. תבואו

optimistit

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

נבוא
... אני עכשיו אדבר עם רוני ויוליה
מיכל

Papito

New member
הלוואי וצופי ב"ש

יסגרו ולא יהיה יותר תנועות נוער בב"ש במיוחד הצופים בגללם חודש שלם לא יהיה לאנומליה חזרות ובגללם כנראה לא נקליט סינגל החודש הזה בגלל שהגיטריסטית שלנו (יפעת,אם מישו שמע עליה) נוסעת לאיזה מחנה קיץ ומיד אחריו היא נוסעת לעוד אחד אלון ואנומליה עצבנים אנטי צופים לנצח

../images/Emo46.gif חוצפה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הצופים הם החיים! ומה לעשות שיפעת <כן אני מכירה אותה...> היא אחלה בנאדם! בגלל זה היא בצופים
איי איי אז לא תעשו חזרות חודש.....העיקר היא נהנית....! חוץ מזה היום ראיתי את ערן בצופים בא לבקר את יפעת

Papito

New member
כן הם באו לעשות על האש

ביחד עם החבר´ה היה לי יומולדת ואני לא בת!!!!!!!!

mr. man

New member
אלון!!

סיפרתי לך שכשחזרתי איתה מאיזה מקום (לא זוכר איפה) אז כזה עברו כמה בנות ורחוב וצעקו לה: "זאת זאתי מהלהקה!".. איך היא התחילה להתלהב

Papito

New member
וואלה מגניב!

הנה עוד פעם שזיהו אחד מאיתנו ככחבר באנומליה זה קרה לי פעם לערן לירדן ועכשיו גם ליפעת!!! אנומליה משתלטת!!!!!!

בר 16

New member
את בנוער העובד?

סליחה על החקירה.. את מדצ´ית? או משהו כזה?

בר 16

New member
סתם, כי..

הייתי פעם בנוער העובד- אבל לא ממש אהבתי אז עזבתי את זה... כמה זמן הנוער העובד "קיים" בב"ש?! הוא לא הרבה זמן, נכון? או שאני טועה...

yellow cheese

New member
טועה..../images/Emo26.gif ../images/Emo4.gif

הנוער העובד <קן נווה נויי> קיים מעל ל15 שנה..לא יודעת להגיד לך כמה בדיוק אבל הרבה.. והתנועה קיימת הרבה מעבר לכך..

למעלה