שירי אמרת שאת בונה בעשור הבא לשני אלבומים תדעי שיש אנשים שבונים על יותר תתאמצי בשבילם!!!!!!!!!!
B bn21390 New member 12/11/09 #1 שירי אמרת שאת בונה בעשור הבא לשני אלבומים תדעי שיש אנשים שבונים על יותר תתאמצי בשבילם!!!!!!!!!!
L L I R O NN New member 12/11/09 #3 חחח כנראה שיש לה יותר מדי ביקוש להופעות אז היא מרשה לעצמה להוציא אלבום באיחור רב מדי ! באמת הגיע הזמן לאלבום חדש ,לשמוע חומרים חדשים .
חחח כנראה שיש לה יותר מדי ביקוש להופעות אז היא מרשה לעצמה להוציא אלבום באיחור רב מדי ! באמת הגיע הזמן לאלבום חדש ,לשמוע חומרים חדשים .
L L I R O NN New member 13/11/09 #5 תאמת אין לי כבר סבלנות !! שיצא כבר ! ../images/Emo220.gif אני סקרנית לדעת איך ישמע האלבום.
L L I R O NN New member 14/11/09 #9 נכון שהם מתוך פרויקטים שהיא לקחה בהם חלק שזה גם דבר שמאוד אהבתי שהיא עשתה . זה היה מאוד חכם לעשות , כל זה בזמן שהיא עובדת על האלבום השלישי שלה . בלי קשר לזה אני מחכה בקוצר רוח לאלבום שלה ואני מאמינה שגם אתה
נכון שהם מתוך פרויקטים שהיא לקחה בהם חלק שזה גם דבר שמאוד אהבתי שהיא עשתה . זה היה מאוד חכם לעשות , כל זה בזמן שהיא עובדת על האלבום השלישי שלה . בלי קשר לזה אני מחכה בקוצר רוח לאלבום שלה ואני מאמינה שגם אתה
א אורון V1 New member 15/11/09 #10 ואל תשכחי גם שהיא הוציאה שני אלבומים במקביל אלבום עברי ואלבום באנגלית, זאתומרת שכעת היא עובדת על האלבום הרביעי. גם את, גם אני וכל מי שגולש בפורום הזה ממתינים לדברים חדשים ומעניינים משירי.
ואל תשכחי גם שהיא הוציאה שני אלבומים במקביל אלבום עברי ואלבום באנגלית, זאתומרת שכעת היא עובדת על האלבום הרביעי. גם את, גם אני וכל מי שגולש בפורום הזה ממתינים לדברים חדשים ומעניינים משירי.
L L I R O NN New member 15/11/09 #11 ../images/Emo70.gifאורון ניצחת אני פשוט ימתן עד שהאלבום יצא וזהו חח נגמרו לי הסיבות למה היא צריכה להוציא כבר את האלבום שלה
../images/Emo70.gifאורון ניצחת אני פשוט ימתן עד שהאלבום יצא וזהו חח נגמרו לי הסיבות למה היא צריכה להוציא כבר את האלבום שלה
א אורון V1 New member 16/11/09 #12 ../images/Emo13.gif מבירור שערכתי זה עניין של כמה חודשים, אם חיכינו כ"כ הרבה עד עכשיו אז נחכה עוד כמה חודשים.
../images/Emo13.gif מבירור שערכתי זה עניין של כמה חודשים, אם חיכינו כ"כ הרבה עד עכשיו אז נחכה עוד כמה חודשים.