שירי RNB חדשים

dor307

New member
שירי RNB חדשים

ברנדי לא תאושם בעקבות תאונה הדרכים הטראגית שקרתה לה לפני שנה,אבל היא כן חוזרת לעולם המוזיקה this must be love לפני כמה שובעות דלף שיר חדש לדינטי קיין (להקת הבנות של P דידי וMTV) עכשיו הבנות רוצות עזרה בלהחליט איזה שיר יהיה הסינגל הראשון. המעומדים: damaged (גם לTLC יש שיר בשם הזה,אם כבר מדברים על להקות בנות) pretty boy

dor307

New member
עוד...

אני לא בטוח ששון פול הוא RNB,אבל הוא משודר בבייס,מספיק טוב בישבילי.אני עדין לא מבין מילה ממה שהוא אומר... model-השיר נחתך בסוף טאיו קרוז הוא הבטחה בRNB הבריטי כבר למעלה משנה,לפני כמה שובועות הוא הוציא את אלבום הבכורה שלו סוף סוף,זה הסינגל הבא מתוכו,הוא מארח את לוסיאנה שמוכרת מהמשת"פים שלה עם בודירוקס (יWHATS PLENT ARE YOU FROM,YAH YAH come on girl טוני סאנשיין הוא מסוג הזמרים שהשם שלהם מסתובב לו בלכ מיני מקומות,אבל אף פעם לא באמת היה לו להיט (וניחוש פרוע-גם לא יהיה לו) הוא כבר היה בחידוש של לומיד ל SHE LIKE THE WIND מריקוד מושחת (לא הגרסא שמידי פעם צצה כאן ברדיו,זה של Vibekingz) באיזה של של פי.דידי ובטח עוד כמה שלא שמעתי עליהם. באלדת RNB סופר בינונית אבל מי שאוהב את הסוג יהנה ממנה-אני שם את זה רק כדי לסוגר שלושה שירים
until the end

למעלה