שירי שבוע

Funky Giraffe

New member
שירי שבוע

של הדג: הווליום עולה לזוז לא של הדג: שלום חנוך - לאט לאט עברי לידר - תמיד אהבה אינפקציה - נורא התגעגעתי אינפקציה - אין לי Red hot chilli peppers - Give it away bob marley - jammin stevie wonder- Superstitious שבק ס' - הקצב הוא המסר יוני רכטר - אם יוולד לי ילד זהו בערך לא שמעתי יותר מדברים כאלה

טיפקסית

New member
שלי

של הדג-רק פה לא של הדג- צוות העייסק-קוביות רוי אדרי-כבד לי ארד ריכטר-אין מחר [אומן מצוין,חפשו אותו במייספייס] אלינור אהרון ושיר גוטליב-לך איתה [קאבר מהתוכנית לא כולל שירות] שי להב-אדוני הממון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני אני

של הדגנחשים: הפה לפתוח בראשית סאגה וטורמפלדור..אח אח איזה שיר. לא של הדג כל האלבום של תומר יוסף-צוחקים מתחת לאדמה! אחד האלבומים. הדורבנים -בפורים הזה,אור כחול. ברי סחרוף-האלבום הראשון-סימנים של חולשה,חרישה עצבנית. והרשימה לא נגמרת

טיפקסית

New member
שכחתי עוד שניים

הבליינים-שוביניסט הבליינים-גולה גולה [שיר חמוד ומדבק] גולה גולה גולה גולה או או או

היי הו ובקבוק של רום...

הדג- שלום,סלאם,פיס :) הווליום עולה Avril Lavigne - when youre gone Amy Winehouse-Back To Black די היא כזאת מלכה=] Cassie - Me & You Gwen Stefani-4 In The Morning Kanye West - Stronger Lauryn Hill - Ex-Factor Mika-Today היהודים-ניו יורק סיטי ועוד הרבההרבה מיינסטרים.

אלעק ניו יורק סיטי!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

חחחחחח יוו איזה שיר מצחיק!

אני מת על זה ../images/Emo13.gif

שירי השבוע שלי: של הדגים: לוטוס, כ"כ לוטוס. המכונה של הגרוב הווליום עולה רציתי שתדע סאגה גן התות לא של הדגים: Tool- כל Lateralus. muse- sunburn, showbiz dave matthews band- drive in drive out, busted stuff, grey street אביתר בנאי- יש לי סיכוי, אבות ובנים(!!!!!!), מתנות, תאטרון רוסי, תחרות כלבים tori amos- winter, cornflake girl queen- bohemian, the show must go on, we are the champions, somebody to love

Funky Giraffe

New member
אבא בוכה על בן בוכה על אבא.

שירים גדולים. גם אלה של קווין. אין אחי, יום אחד נשב להלחין ביחד אלבום מופת

למעלה