שירי רואדה...

רק איתי

New member
שירי רואדה...

אפשר לקבל המלצות בבקשה לשירי רואדה?

amits6

New member
אני יכול להמליץ על להקות

לוס ואן ואן מנוליטו י סו טרבוקו צ'רנגה הבנרה לכולם יש את קצב הטימבה שעליהם אתה רוקד רואדה. הרשימה ממש ארוכה לשירי רואדה.

רק איתי

New member
אולי בכל זאת?../images/Emo9.gif

רשימה קצרצרה של שירים ממש מומלצים...כאלה ששמים הרבה ברואדות במקומות שלומדים /רוקדים..

XUXA141

New member
לוס ו אן ואן

"טים פופ קון בירדלנד" של לוס ואן ואן, וגם "אסוכר" ו"מיכאלה". את השמות המלאים ניתן למצוא ברשימות באתר של יניב ילון. ( כן, אני יודעת שמיכאלה זה לא טימבה אבל זה מקובל בהרקדות רואדה).

The Cat Woman

New member
אפרופו טימבה ורואדה...

"טמבה טומבה טימבה" של לוס ואן ואן וכמובן שירים נדושים כגון: Banda del Puerto - Havana cola Manolito Y Su Trabuco - Marcando La Distancia George Lamond - Si Te Vas La Sonora Carruseles - El Pito (Asi Se Goza)

amits6

New member
אפרופו רואדה

Asi Se Goza שייך לצ'רנגה הבנרה. אם קרוסלס שהם קולומבינים עושים ביצוע שלהם (ולא ידוע לי) אז הוא לא בקצב הטימבה. בכל מקרה את מתכוונת לצ'רנגה. si te vas הוא שיר קיצבי אבל לא טימבה. שירי טימבה בדר"כ מבוצעים בידי אומנים קובנים (99% ) . לבצע טימבה זה כמעט ברמה של מוסיקה קלאסית והיחידים שמגיעים לתיאום מושלם של כלים וביצוע זה רק הקובנים. אפילו הפורטו ריקנים שהמומחיות שלהם אחרת לא מבצעים טימבה. בשורה התחתונה הסיגנון הוא מאוד מסובך לביצוע.

למעלה