שירי קדמים טובים 2025

היוש. אני מתחיל מדור חדש. בד"כ אני עושה טקס הדלקת נרות בסיום עונת הקדמים. השנה אני מתחיל יחד עם הקדמים כדי לסמן שירים טובים שאני אוהב ורוצה שינצחו. וב"ה ינצחו גם ינצחו🙏

היוש. אני מתחיל מדור חדש. בד"כ אני עושה טקס הדלקת נרות בסיום עונת הקדמים. השנה אני מתחיל יחד עם הקדמים כדי לסמן שירים טובים שאני אוהב ורוצה שינצחו. וב"ה ינצחו גם ינצחו🙏
אלבניה🇦🇱
ביצוע נהדר, מלודיה יפה, הספווקנוורד של הבחור קצת מוריד, הוא לא ממש מעניין, אבל היא מצויינת. זה שיר שדורש עיבוד חדש או תוספות במקומות מסוימים, כך שהוא עדיין לא מושלם, אבל הכי טוב השנה בפסטיבליקנגס

נערך לאחרונה ב:
פורטוגל 🇵🇹
טוב, אז השיר הזה מהאזנה ראשונה ריגש אותי מאוד. אבל הבעיה שלי איתו שהלחן רזה מידי. בית קצר, פזמון קצר, שוב בית, אותו בית בלי שינוי מוזיקלי אלא רק אלמנטים מאחורה שזה לא "רק" זה הרבה אבל משהו חסרר.. ושוב הפזמון, ואז קטע מוזיקלי עם כלי נשיפה ופסנתר עם על מיני כאלה חמודים מאחורה, מזכיר לי את המעבר פסנתר בפינלנד 2017..), ואז שוב הפזמון בעוצמה דרמטית ... ונגמר. זה פשוט לי מידי, אין פה שום יצירתיות יתר או תחכום או שום דבר מיוחד אלא הקול ה מ ד ה י ם של ג'וש , הטון, הרגש, הפאדו, הרגש שוב, זה פשוט משהו שאי אפשר להתנגד לו. מיוזיק איז פילינג ולמרות שהשיר פשוט מבחינת המלודיה, ההגשה כאן מדהימה ואני מוצא את עצמי חוזר אליו כל יום שוב ושוב. אז יש פה מין שלם שגדול מסך חלקיו, אבל הוא שלם, ושוב הכי חשוב- מרגש. זה השיר שצריך לנצח במידה והביצוע בלייב יהיה כזה טוב כמו בסטודיו.

נערך לאחרונה ב:
ספרד🇪🇦
זה שיר מושלם. יש בו הכל- מלודיה מעולה, מאז'ורית, קול טוב שהלוואי ותהיה טובה גם בלייב מינוס האוטוטיון, עיבוד מעניין, אלמנטים אוריינטליים(פלמנקו), קליימקס. זה השיר הכי טוב בבנידורם השנה.

למעלה